Skoči na vsebino

Trenutno igram [1/2022]


Kočevc

Priporočeni prispevki

Ma kakšno invajdanje neki? Men je že velikokrat mobov preveč, pol naj se pa še fajtam z nekom? Razn če dropa private video posnetke od sosede pol bi se mogoče sfajtal. Tko pa med questanjem ne vidim razloga, da bi kdo motil.

 

Danes zjutraj sem obrnil DKS 3. Vsem sem jebal mater i Namless Kingu in Cinder Lordu, pa še par pozabljenih bossov(goreči demon, champion gundyr, wyvern) sem pobil. Vse v kakih dveh urcah.

 

In to mi je zakon pri Dark Soulsih, ker imajo težavnostne stopnje. To mi je precej boljš kot pri Sekiru, ki mi je bil pretežek. Darksoulsi so precej precej lažji zaradi tega. Pri soulsih se pa lahko overlevelaš in je potem EZ PZ.

Kdor hoče izziv gre lahko še zmeraj na začetku igre v gatah in jedilnim priborom nad dancerko. :)

 

P.S. danes sem največkrat sem umrl pr Ancient Wyvernu. Kao najlažji from boss ever. Prvič grem počasi in lepo spucam, pridem do glave in nekaj telovadim na ploščadi se pripravljam na skok na glavo in me zakur in dol padem lol... Sem bil tolko jezen, da sem potem 3x do njega tekel in se vedno nekje zataknil da sem umrl. Potem sel rekel, ok gremo počasi in sta dva una nagravžna z vratovi stunlockala. Šele v petem poskusu je padel LOL.

Nameless kinga, katerega v prvem skozihodu nisem naredi, ker nisem vedel da obstaja sploh. Sem se pa zaradi njegovega slovesa moško pripravil. Ember + weapon buff to sem ga ubil tretji četrti poskus, s tem da je šel že v prvo dol z zmaja. Men nič posebnega. Sekiro 7 spears mini boss je 10x težji.

 

uredilo bitje atomic
  • Račka +1 2
Povezava do prispevka

Fora Soulsov je da greš v neznano, pojma nimaš in greš in raziskuješ ter seveda, zajebeš po svoje. Če greš v prvem skozihodu na net brat builde, tips and tricks ter vse živo kar se je v letih nagrmadilo gor potem si res pokvariš doživetje. To greš brat kasneje.

Seveda je DS1 daleč od spoliranosti kakšnega Sekirota ampak feelinga ko blodiš po neznanem območju pa nima niti približno enakega.

Lahko pa ti pač Souls igre enostavno ne sedejo, nothing wrong with that.

Povezava do prispevka
Galko reče pred 51 minutami:

v Ringed City DLC-ju te pogrešajo in si želijo tvoje družbe, buddy

 

image.png.0f989fc7add87a76750a4d5e11e326db.png

Pa še tetika Frida je dala pečenice gret pa zelje okisala

 

Sicer pa samo tole. Da pravi Madrung da je vse v prvo naredu razn dveh bossov je imo lovacka prica, razen ce je vse bosse nastudiral na yt in se sele potem podal v boj, ker nisem se videl da bi tudi top gamerji v prvem playtroughju naredil v prvo dvojcka pa 4 kralje,  da ne govorim o Artoriasu, Manusu in Kalameetu. Pa verjamite da.sem pogledal tega veliko. 

Aja pa da ni lorea razen par cutscenov? Lol 

 

Razumem pa da ni vsakemu vse vsec in da ima vsak svoje preference sam argumenti mi zvenijo dost kr neki. Ko nimas kej za dissat v spilu pa pol najdes neki kar je nasl pet nekih majstrov iz Uzbekistana

uredilo bitje vlaho
Povezava do prispevka
atomic reče pred 12 urami:

 

 

In to mi je zakon pri Dark Soulsih, ker imajo težavnostne stopnje. To mi je precej boljš kot pri Sekiru, ki mi je bil pretežek. Darksoulsi so precej precej lažji zaradi tega. Pri soulsih se pa lahko overlevelaš in je potem EZ PZ.

Kdor hoče izziv gre lahko še zmeraj na začetku igre v gatah in jedilnim priborom nad dancerko. :)

 

 

 

This. Podobno bo tut v ERju. Tkole ko razmišljam mam res nenormalno visoka pričakovanja za ER, potihem si mislim da zna bit to igra desetletja in ena od najboljših iger, kar jih bom igral. Že dolgo nisem imel tega občutka. 

Povezava do prispevka

Sem začel potem GoW na hard še enkrat, špil res izgleda fenomenalno na petki! V spominu sem mel, da je movement počasnejši, pa ne vem zakaj mi tokrat zgleda precej smešno to ko enemije stunnaš in pretepaš v zraku, ampak igrica mi sede na polno in komej čakam da mam kej časa da jo napadem.

 

Res ena izmed iger generacije, režija je fenomenalna in že to je vredno ponovnega ogleda. 

  • Na jagodo +1 1
Povezava do prispevka
Nyrix reče pred 20 urami:

@MaDrung ne razumem kako si lahko vse bosse "1 hital" in da so ti bili lahki ko si prvic igral? Razen ce si res na netu poiskal kak perfect magic build da je blo vse easy? Jaz vem da sem umiral na polno prvic ko sem igral ampak mi je prav to bil extra hud filing da sem se pocasi naucil kako pa kaj delat in premagati dolocenega bossa. Sem pa seveda noobovsko mel najtezji armor kar sem jih našel misleč da bo tako lažje a ubistvu sem si otežil igranje. 

A sem res one shot napisal? Mislil sem one try. Pač ja, kot sem napisal. Samo hodiš v desno na stran ali zadaj bossov in dodgeaš ali blokiraš ko udari. Paziš na stamina meter in to je to. Prvo malo poplešeš da vidiš kire tri muve ma in to je to.

 

Res pa je, da sem to igro igral takoj po Sekiro, kjer se boss fighti 100x težji. Imel sem pa tudi full dexterity "build". Sekundarna stata pa vitality in stamina. Ostalo je itak brez veze, če ne uporabljaš strength orožij ali intellect. In ne, nisem šel brat tipov in buildov na net, le prebral sem si kaj kateri stat naredi.

 

Vem da on zmaj velik na štartu igre z vlkim gobcem resno ponavlja muve in hita ne glede na to kako daleč si. Ko naredi on move ko se po tleh vrže je dost časa pri miru, da mu v rep nabiješ cel stamina bar udarcev. In pol spet na distanco in repeat. Pač, ne rabiš bit genij da pogruntaš zaporedje teh potez.

 

Pa med tem ko pr Sekiro maš glih 0,1 sekunde časa da prebereš in reagiraš na move, maš pri Dark souls ponavadi 3 sekunde. Easy mode res.

uredilo bitje MaDrung
Povezava do prispevka
Vučko3 reče pred 4 urami:

Jaz tudi GoW, ampak ce dam na hard, Give me God of war, ne gre :D Sem lepo en level nižje in smooth sailing, večinoma.

Sem v prvo prešaltal na medium na tisti točki, ko ti Sunce Suljić pade z mosta. Zdaj sem na hard pregrizel ta del in je naprej malo lažje.

Povezava do prispevka

haha, zdej sem se spravil DLC delat, pa ugotovim, da ne smeš zadnjega bossa ubit, drugače moreš vse še enkrat igrat. In to brez warninga al česarkol. Pa niso normalni lol. Kir bad game design, to ne morš verjet.

 

Eh, ne da se mi. Očitno bom DLC preskočil. In očitno se bom moral za vse naslednje dark souls igre posluževati interneta, da se ne zajebem.

uredilo bitje MaDrung
Povezava do prispevka

Dovolj mi je všeč, da jo igram in je tudi na moji listi. Peigral bom vse igre, ker so dovolj zabavne in drugačne. Sam tole je pa prav že smešno kok slabih odločitev lahko ena ekipa sprejme v eni igri :D To nobenemu ne more bit dober feature.

  • Račka +1 1
Povezava do prispevka

Evo fegeti... s konstantnim podjebavanjem ste me namrdali (in tudi, ker res nimam že lep čas nič pametnega za igrati), da ponovno naložim Bloodbourne in si pozdravim pekočo rid od PC-ja končno spet na kavču pred TV-jem.

 

Itak sem že prevečkrat omenil, da sovražim boss fighte, zato sem lutal okrog kolikor se je le dalo, da le čim kasneje pride do boss fighta. Med raziskovanjem sem naletel na en kup zanimiv reči, za katere niti po prebranem na netu ne vem zakaj se rabijo. Zato bi prosil za kak nasvet za naprej:

 

- skakal sem okrog po Yharnamu in nabiral pizdarije

- odprl par bližnjic, ki so mi že dale lažje dihati, ko sem se zavedel, da ne bom rabil spet po celi poti in imam marsikaj na dosegu roke (ene 3 ograje, pot čez hišo, neko dvigalo...)

- zalutal v kanalizacijo in pobijal kupe podgan in ostalih beštij

- dobil hunter obleko, ki vseeno ima boljše statse od začetne

- nekje po stopnicah gor in obkroženo z vranami sem našel Madman's Knowledge (prvega sem spil... a to vsakega takoj spijem al je treba kaj šparat in spijem po potrebi?)

- govoril sem z neko žensko (menda tudi nek hunter al kaj je) ki mi je dala Bold Huntrer's Mark in še nekaj (kar sem pozabil kaj)... v glavnem nekaj bi ji naj pomagal, ampak nimam pojma kaj. Googlal sem ta Bold Hunter's Mark (imam še neki navadni Hunter's Mark) in ne razumem najbolje za kaj se rabi. Kaj to v primeru, ko vidim, da bom crknil... hitro spijem, me vrže do ognja in ne izgubim nič?

- v kanalizaciji našel tudi neko drugo orožje (Saw Spear), jaz imam Saw Cleaver. S čim mi je bolje nadaljevati? Saw Cleaver sem sicer že dal fortify na +2. Ohranil sem še 3 one pizdarije za nadgradnjo orožij, ker nisem vedel al bi še Hunter pištolo nadgradil al šparal? Kaj predlagate

- v kanalizaciji sem naletel tudi na neko debelo svinjo v ozkem tunelu, ki je tudi vrgla neke pizdarije (pa jaz kreten pozabim kaj vse je)

- kaj so ti shining coins? Kako pozicijo to označi in kje jo vidim?

- imam zdaj tudi Saw in Sword Hunter Badge, Tiny Music Boxki tudi nimam pojma kaj so :)

 

No potem sem se končno vrnil v Hunter's Dream in šel porabit one napitke za Blooed Echoes in pa seveda vse Blood Echoese, ki se jih je nabralo, da sem malo nabil statse. Šel sem za 5 dvignit Vitality (na 15), ter Endurance in Strenght za kolikor je šlo.

 

Tako sem se odpravil do prvega bossa (Cleric Beast) in zmetal v njega vse kar se vržti da (molotovke in podobno - neko olje), ter mu skakal pod noge in ga sekal. Padel je v prvo. Ta res ni bil težek.

 

Do sedaj je vse super, ampak to po moje po sreči, ker sem crknil samo 1x (sovražim serijsko crkovanje). Nisem prepričan, če bom kanseje še imel voljo, ko bom crkaval serisjko zapored pri kakem bossu ali pač bilokje... Bom pa še nadaljeval seveda... zaenkrat.

 

P.S.: Aja... to danes sem igral online in bral sporočila na tleh. Mislim pa, da bom od sedaj naprej šel kar offline.

uredilo bitje tomazek
  • Račka +1 6
Povezava do prispevka

Ma super ti gre stari. Ne se preveč sekirat glede predmetov. Tisti, ki so bolj kriptični so večinoma samo kaki buffi, ki ti nabildajo statse za kratek čas. Drugače palahko za vsak predmet pogledaš v inventarju podroben opis, kjer je malo bolje razloženo kaj čemu služi. Ene stvari so malo bolj kriptične od drugih, ampak se da.

Pa ne se preveč bat preizkušat predmetov na blef, ker se jih dobi tekom igre še pa još.

 

- Madman's knowledge ti nabija insight (številka zraven blood echoes). Več kot imaš insighta, več stvari lahko vidiš v svetu (ki so drugače skrite/nevidne), ampak hkrati se ti bolj meša (zato ime madman's knowledge), in si zato bolj izpostavljen frenzyju (status ailment, ki pride v poštev šele kasneje v igri in te lahko insta killa). Insight tudi kasneje uporabljaš za nakup določenih predmetov v hunter's dream (fontanica, ki je zaenkrat še prazna gor pri kapelci).

 

- Blood Hunter's Mark je točno to kar si napisal. Osebno nisem nikoli uporabil, ampak je valjda ful uporabna zadeva. :D

 

- Orožja so vsa carska in v bistvu gre sam za tvoje osebne preference kak move-set ti bolj paše. Jaz sem fural sekiro. Edino upoštevati moraš katero orožje bolje scala z določenimi statsi. Ena orožja scalajo bolje s STR, ena z ARC, itd. To ti piše spodaj, ko maš ikonce za atribute, zraven pa napisan nivo scalanja S, A, B, C, itd.

Saw Cleaver je fantastično orožje, ki scala s STR in SKILL (predvsem STR).

uredilo bitje ke_kit
  • Račka +1 1
Povezava do prispevka
MaDrung reče pred 49 minutami:

haha, zdej sem se spravil DLC delat, pa ugotovim, da ne smeš zadnjega bossa ubit, drugače moreš vse še enkrat igrat. In to brez warninga al česarkol. Pa niso normalni lol. Kir bad game design, to ne morš verjet.

 

Eh, ne da se mi. Očitno bom DLC preskočil. In očitno se bom moral za vse naslednje dark souls igre posluževati interneta, da se ne zajebem.

Lol sploh ni res 

Nic ne rabis se enkrat delat. Lahko ubijes prvo Kalameeta ali Manusa in ne bo nic drugace potem

 

Ker slab game design 

Povezava do prispevka

To na mene leti? Saj sem napisal, da sem googlal zadeve, ki sem jih pobral in nisem mel pojma kaj so. Enako za Blood Hunter's Mark, Shiny Coin... Pa kljub prebranemu nisem vedel točno kako in kaj, zato sem naslednje šparal. In googlal, če jih izgubim v primeru smrti enako kot Blood Echoes. Prvega pa spil, ker sem videl, da ga rabim za začet levelat. 

uredilo bitje tomazek
Povezava do prispevka

Ti sam kle sprašuj pa čim manj beri na internetih pa bo najboljš - ne pozabit, samo enkrat igraš špil prvič :) Recimo o naslednjem bossu veš dovolj da prišparaj molotovke za 2. polovico fajta pa ne se ga preveč usrat ko se mu skisa :D Niti to si ne spoilaj kako izgleda, kje je ali celo kako mu je ime - the way of the warrior :D 

 

drgač je pa Saw Cleaver zelo brutalna zadeva, taka direktna in simpel, ko ulita za grobo kmečko roko iz Prlekije. Če ti sede moveset jo lahko komot furaš do konca špila. Drgač pa 100% to kar pravi Kekit: igraj s tistim, kar ti najbolj sede. V špilu praktično ni slabih orožij, sploh ko še enkrat kicka-in roba iz DLC-ja (če boš do tja prilezel hehe)

uredilo bitje Galko
  • Račka +1 1
Povezava do prispevka
tomazek reče pred 2 urama:

Evo tako sem si z mobitelom fotkal ekran, da sem mel shranjeno kaj preveriti :D

 

 

20220105_194012.thumb.jpg.6bf4953d6105d2b2918165bc40b9b7ae.jpg

Drugače, če pritisneš kvadrat (display), se ti izpiše bolj podroben opis predmeta (tudi lore wise je zanimivo).

Jaz sem tole poštekal šele nekje na 3/4 igre. :rofl:

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka

Sam dodam, da je največja laž, kar sem jo prebral na internetih in na jokerju, , ker je tudi splošno znano prepričanje je, da je saw clever najboljše začetno orožje. Sekira je res tolk boljša, da je neverjetno. Sekira je tko like 2 orožja v enem.

uredilo bitje atomic
Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...