Skoči na vsebino

Trenutno igram [1/2022]


Kočevc

Priporočeni prispevki

Navedek

PC gaming lol 

ne najdem kje je steam review debata, tko da bom kr tale bait zagrabu

 

u glavnem, stream revjuji so carski, se vid da folk gejma ne pa da edga na neke soyboy hype revjuje

 

glih berem da je hitman 3 dobu mixed reviews ker je 60e špil

fucking based lol

ti pa še naprej goltaj 70€ 30 fps izkušnjo brez pritožb, sj ni kot da lahko oceniš, revjujaš ali refundaš špil lol

uredilo bitje Sovica
  • Račka +1 3
  • Nekul -1 1
Povezava do prispevka

Dokončal sem Bound, kratek platform špilčič izpod prstov Santa Monica Studios in Plastic. Kuga naj rečem kukr MEEEEEH. Podoba se šlepa na geometrijske like in je dost drugačna od drugih špilov, da izstopa, sam gameplay pa ena velka tuga, praktično še tam kjer bi se lahko pretegnil ti da še dodatno opcijsko pot. VR nažalost nimam, pravijo da ga je kul kot VR igrat, speedrunat se mi pa ne da, ampak vidim kako bi lahko bil bolj uživatski tako. Špil z bolj malo zgodbe in še manj izziva. Komot se lahko da kakemu otroku igrat (čeprou je zgodba žalostna)

Dolgčas/5.

  • Račka +1 1
Povezava do prispevka

Po mesecu igranja WoW sem se že naveličal :lol:

Še do lvl 60 nisem prilezel... No mogoče še bom sam ta teden ponovno igram Witcher 3, ker sem v karanteni in imam absolutno zadosti časa. Trenutno sem zabil 25 ur vanj in sem vesel, da ni vsak sovrag tako zahteven za mlatenje (pa imam skoraj na najtežji stopnji :P)
Sem se spet spomnil, kako so low lvl armorji res nikakvi, ker Geralt izgleda kot dvorni tepec.

 

+ z wičerjem se pripravljam na Elden Ring, kateri me bo ziher zajebaval v mozak

Povezava do prispevka

Life is strange 2

2/10

Life-Is-Strange-2-Episode-4-Faith-1.jpg

Če ne bi poznal naslova bi stavil, da gre za babysitter simulator. Deluje kot, da je cela igra cepetanje za razvajenim sebičnim otrokom s konstantnimi vsiljenimi self victimhood potrjevanji. JA: Nimata mame, nimata atija, nimata prijateljev, ne moreta delat kar hočeta, cel svet je proti njima, mrzlo je, vroče je, . Fuck man... Mi je žal, da sem spoilal celo zgodbo te igre, ampak žal tipkam zelo hitro in se prepozno ustavim.

 

Karakterji so tako neverjetno razdeljeni v dve kategoriji: Dobri - Slabi. Rasist - Ne rasist. Homofob - Ne homofob. Nobene barve, vse je črno belo. Politika je v trenutku po deep throatana če razkleneš zobe. Prav neverjetno je, kok politizirana je vsa zadeva.

 

Igra se sicer kr dobro igra, ampak na žalost to dobro lastnost razvrednoti dejstvo, da se igra sama. Me je melo, da bi jo zatožil mami, ker po dveh dneh ne vem, če mi je dovolila 10x stisnit A. Resno :(

 

Mogoče je še ena dobra lastnost igre res to, da pogosto napiše, da so moje odločitve zelo pomembne. Veseli me, da se tega zavedajo. In upam, da so v naslednji igri to upoštevali, ker roko na srce, je v tej igri samo en razvoj dogodkov. You don't wanna go to mehiko? You go to mehiko. You don't wanna get up? You get up. You don't wanna burn the house? You burn the house.... But 5 seconds latorz.

 

Liek what the actual fuck. Voice acting celo glavnih karakterjev je zelo slab. Animacije prav tako. Cel čas se zgodba suče samo okoli gledanja otroka in njegovih igrač in drkanja kurca na to kk podoživlja svet ko bedak. Kot da je neka 60 letna babica napisala zgodbo, kjer misli, da je vsa poanta življenja to da gleda svojega vnuka, kjer je vsak brain fart ki ga ta stvor proizvede vso zadovoljstvo in ekstaza tega sveta.

 

MA JEBITE SI MATER. Za igro, kjer je glavni point zgodba, morem rečt, da so splavili (v porodnem pomenu besede) hands down najslabšo zgodbo v primerjavi s katerimkoli filmom, ki sem ga gledal zadnje desetletje. News flash: Ne mislimo vsi, da so otroci naše največje bogastvo. Ne glede na to, da sem se že 15 let nazaj odločil, da ne bom imel otrok, da se izognim podoživljenju podobnih muk, sem tekom te igre doživel takšne psihološke poškodbe, da sem si blokiral še spomin na moje otroštvo.

 

Marš dol z diska pa format!

uredilo bitje MaDrung
  • Račka +1 1
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka

@MaDrung: dobro in iskreno in  humorno napisano. Vsak ima svoje mnenje!
Btw, za hec poskusi Vertigo. Bolj ali manj linearna interaktivna zadeva, ki pa ima vseeno zelo dobro zgodbo in predvsem odlično vzdušje. (Meni je bila izkušnja top over the top!)
 

Save 20% on Alfred Hitchcock - Vertigo on Steam (steampowered.com)


 

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka

Hades počasi napredujem. Ampak sem slab - zaenkrat 13 poizkusov pa še nisem do konca prilezel. Ali me una dvojica potamani, ali pa podlezem strupu. Plus to, da v zadnjem “biomu”  rabiš srečo, da (hitro) najdeš ključ me psihično čisto iz tira vrže…

Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...