Skoči na vsebino

Trenutno igram [1/2022]


Kočevc

Priporočeni prispevki

tomazek reče pred 4 minutami:

No ja... DS1 je 7 let starejši špil. Meni tudi ne zgleda kot nekaj kar bi me zanimalo. Pa mimogrede - Metacritic ocena pod 50.

No, sej to je tist komentar, da je starejša. Ampak DS igraš danes. Torej jo je treba merit z igrami, ki izidejo danes. Jaz sem igral DS1 pred parimi meseci in I:U ta teden in lahko sigurno rečem, da je igra zelo primerljiva, le z mehanikami na drugačen način. Če bi DS1 izdal danes bi tudi imela oceno nekje 50 %.

 

Nekaj je jadrat po nostalgiji, drugo pa je ocenit igro glede na njeno dejansko vrednost (ne kot inovator, ampak kot človeku, ki prvič igra takšno igro in se ne zaveda kaj je igra prispevala, ne kdaj je izdana).

uredilo bitje MaDrung
Povezava do prispevka

Ne vem kaj mi je bilo, yolo digitalni nakup Chorus oz. CHORVS, ker je to bolj 1337. Zaluštal se mi je nečesa lahkotnega za na TV, arkadnega, vesoljske ladjice, lepa grafika, pew pew.

 

Igrici povsod piše, da je tko, 7 od 10 material, neka čudna ezoterična zgodba, precej kr neki glavna junakinja, dost nedodelanih elementov, denar brez delujoče ekonomije, ker je trgovina dobesedno joke, provizorični upgrejdi, ponavljajoči radnom "questi" ...

 

Ampak na drugi strani pa ima presenetljivo dobro narejene čiste osnove, natačen nadzor, cel kup nekih mehanik, ki naredijo bitke precej bolj dinamične, jasna (in na momente res lepa) grafika, ravno zadost razgibane glavne in side queste, da jih ni problem podelat ...

 

Škoda pa je, da niso šli mal bolj baročno v dizajn, ne vem a je to budget a namerno, ampak večino igre natepavaš 1 na par nasprotnikov, medtem ko bi sedle ko ata na mamo neke mega bitke med ogromnimi cruiserji, laserji in rakete vamo tamo, letanje po ozkih prehodih itd. Nekaj malega bitk z (mal) večjim ladjam je samo čist neizkoriščen potencial. Jaz sem tudi upal na bolj Descen vibe, kjer ni preferirane orientacije in se zgubljaš po votlinah, vesoljskih postajah itd., tukaj je zelo očitno iz dizajna sveta, kaj je gor (poleg dodatne avtomatske poravanve, da se ja ne bi slučajno zmedu). Je pa presenetljivo zajebana, ful hitro te kaznuje za slabe odločitve in tudi maxed out umreš preden rečeš keks.

 

Če si fan žanra in brez visokih pričakovanj je čist OK in mi ni žal za evre, ne vem pa če si ravno zasluž mesto v mesečnem izboru pa PS store, kjer so mi ga uvalil na suho. Pa lohk rečem, da sem januarja obrnil vsaj eno igrico.

Povezava do prispevka

U aja, pa k je glih pizdenje kaj bo v PS+ februarja. Dirt 5,  ime je dobesedno tudi ocena, smeti. Fak ker trash od igrice, na kurac mi je šlo vse od vmesnika, muzke, "šal" komentarjev dalje. Nek iziv je sigurno, če bi se lotil dobit vse medalje, kovance al karkol so krogci, ki jih zbiraš, samo eventi ciklajo med lol a to je to in koji kurac je to neka fuknena nevodljiva glupost, vržena na cesto med največjo gužvo. Poleg tega, da se začnejo proge ponavljat v enem večeru. Frend se je še matral usposobit volan, v PS5 ni delal nič, v PS4 verziji mu je prepoznal samo menjalnik. Mojstri kode v elementu.

  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka
MaDrung reče pred 9 urami:

Nostalgia is hard.

Maš igre, kot so LIS2, ki so @96 % pa je shit. In imaš igre, ki so @56 %, ki so na nivoju boljših, minus nostalgija.

 

Kiro si prej igral, tista ti bo boljša.

Sicer si dober troll, supportiram, ampak Life is strange nima 9.6, pač pa 7.8, da bomo imel točne podatke 

 

Immortal pa ima pač 4.9

 

(Gledal za PS4 verzijo)

  • Račka +1 1
Povezava do prispevka

Koliko časa si porabil, da si postal tak necro? :)

 

Drugače pa če gledaš steam:

Immortal unchained: 65 %

LIS 2: 86 %.

 

 

edit: Zakaj sem danes dobil notification, da si mi replyal na moj komentar? o.O

uredilo bitje MaDrung
Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...