Skoči na vsebino

Igrane / preigrane igrice v 2021


Priporočeni prispevki

JediEagle reče pred 23 urami:

08 | 07.02.2021 - Professor Layton and The Lost Future (3DS) - all the puzzles  - tale špil sem preigral v rekordnem času. En vikend mi je zapaslo igrati Laytona, in sem nato vedno, ko sem imel 5 minut časa, šel odšpilat kakšen puzzle.

Saj je zraven enke tako ali tako najjača v seriji, od tukaj gre žal sam konkreten downhill v kvaliteti. Vseeno pogrešam serijo. 

Povezava do prispevka
Weraziel reče Dne, 4. 1. 2022 at 23:49:

438. Days Gone

 
436. Infamous Second Son
435. Mad Max
 
433. Ratchet & Clank (2016)
432. Until Dawn

 

423. Need for Speed: The Run
 
425. Call of Duty: Advanced Warfare
426. Halo 4
427. Mario Odyssey
428. Burnout Paradise
429. Astro's Playroom
 
431. Battlefield 1

Kaj so pa te cifre? Zaporedna številka igrice, ki si jo obrnil? Kdaj pa si si začel tole beležit, luba duša, pri petih letih? :D 

Povezava do prispevka
Hernier reče pred 23 minutami:

Kaj so pa te cifre? Zaporedna številka igrice, ki si jo obrnil? Kdaj pa si si začel tole beležit, luba duša, pri petih letih? :D 

Tako ja, zaporedna številka. Začel sem si enkrat v osnovni šoli zapisovat, s tem da je šlo že čez revizije, ker sem Sam & Max posamične epizode štel, to sem potem spremenil v ena sezona = en špil. Pa če nek špil spet obrnem, ga ne štejem. To je samo lista vseh, ki sem jih že preigral.

Za FM, Pro Evo Soccer in FIFA špila imam tudi poseben sistem, da v singleplayer zmagam ligo, če pa v FIFI ne igram singleplayer pa da zmagam DIV 1 v Seasons. Kar mi je do zdej 2x ratal, v lanski FIFI mi še ni.

Pa tud ko sem začel zapisovat sm se mogu spomnit najprej kaj sem preigral in kaj ne. Prehistorik 2 je na listi, Prehistorik 1 pa ne - kljub temu, da se ga je ful igralo. In tako dalje. V 90tih in 2000tih je blo tud lažje preigravat, ker je blo ful enih špilov, ki so bli krajši od 10 ur, kurc še krajši od 5ur pri dost 2d platform špilih.

Vse skupaj skoraj 15 preigranih novih špilov na leto, which makes sense, če sem jih letos tok velik preigral.

uredilo bitje Weraziel
Povezava do prispevka

A če toliko špilov obrneš dobiš kake telesne gamerske levelupe pokemon style? Šesti prst, izbuljene oči za širši FOV, jeklene tetive v zapestju? :D To bi blo res cool da na mn3 meet pride par normalnih pederčkov in neki pije sokce iz korenčka pol pa sam enkrat fuknejo vhodna vrata po tleh pa uletijo heavy gamer beasts s 4 rokami in vratnimi trapezi z 280 kg potega pa sam prefukaju une wannabe pussije z zici od avto simulatorjev, Slincha non-gamerja pa zadavijo s štrikom od razer tipkovnice

uredilo bitje Galko
Povezava do prispevka

PC:

Cities: Skylines

Medium

Twelve minutes

Oxenfree

Hades

Rocket league - igram skoz

It takes two - GOTY

Inscryption

 

PS5:

Monster Hunter: World

Subnautica

Subnautica: below zero

Resident evil 7

Resident Evil Village

Cyberpunk 2077

Walking dead: Sinner&Saints

Star Wars: Squadrons

Blood &Truth

House of Ashes

Snowrunner - igram čez celo leto

Uncharted 1 - dolgo sem okleval letos končno le preigral.

Battlefield 2042

Guardians of the galaxy

 

Meta Quest 2:

Beat saber

Superhot

Pistol Whimp

Moss

Room VR: Dark Matter

Ragnarock

Until you fall

 

Igre sem uredil po spominu.:D

uredilo bitje fric
Povezava do prispevka
Galko reče pred 8 minutami:

 

ROFL'D

Pomoje vas je lep delež ljudi obrnil več špilov overall, samo da jih niste nikoli prešteli. Sploh glede na to kok sem zagonil časa v CS:GO :D če pridm na meet boste razočarani, ker se ne bom z nikomer pogovarju, ker bom na Switchu obračal nek obskuren špil

Povezava do prispevka

Leto 21 je minilo v znamenju "Zakaj kurca ne morem nikjer dobit PS5", tako da sem po večini igral backlog, ter kar je priletelo preko PS+.

 

Monster Hunter: World (very nice, velik fen)

Shadow of the Tomb Raider (meh)

Kentucky route Zero (dobesedno spal sem zraven)

Greedfall (zabaven prvih par ur, potem me je minilo)

Subnautica: Below Zero (se ne more primerjati s prvencem, vseen okish)

Outer Wilds (fkn the best, rabim udarec v glavo da pozabim špil in še enkrat preigram)

Disco Elysium (DOBRA)

Frostpunk (ŠE ENA DOBRA)

Kingdoms hearts (vse špile, enga za drugim. Popolnoma vse. Kar v redu bi rekel)

Dragon's Dogma (pa lej, ok)

Hades (thumbs up)

Immortals Fenyx Rising (prej Immortals Boredom Rising)

Mortal Shell (pluski +++)

Ace Combat 7 (še en k mi je bil všeč)

SW: Squadrons (fuck you EA)

 

Zdajle tri mesece ne igram nič, če ne dobim do aprila PS5 grem na gladovno stavko.

 

 

 

 

Povezava do prispevka

Moje leto je minilo v znamenju Monster hunter World: Iceborne, posledično ogromno ur tam, nič kaj velik kje drugje. Torej:

 

-Monster hunter world: Iceborne - obožujem vse v tej igri, ne bom nehal igrat.

-Nioh 2 - fenomenalen soulslike, ampak sem se ustavil na 400ur nekje

-Dark Souls 1 - DUŠA!

-Bloodborne - odlična

-Dragons Dogma - odlična

-Ghostrunner - super, frustrirajoča

-Mass Effect Legendary Edition (razen trojke) - sci fi kot se spodobi

-Metal Gear Rising: Revengeance - odlična

-Nier Replicant - :wub:

-Resident Evil: Village

-Returnal - GOTY

-AC Valhalla - nekje na 80%, ni šlo naprej

-Days Gone - nekje na 50%, ni šlo naprej

-Guardians of the galaxy - igram trenutno

-Fallout 3 - igram trenutno

-God of War - igram trenutno

 

Sem pa verjetno kaj pozabil.

uredilo bitje Vučko3
Povezava do prispevka

Jaz grem pri gaymingu dosti skozi faze, ko bi nabijal cele dneve ali pa se mi po več mesecev niti konzole ne da prižgati in raje počnem druge zadeve. Tako me je igračkanje z video igračkami minilo, ko se je začelo govoriti, da bi PS5 znal imeti BC za PS4 igre, ker se mi je zdelo bolje počakat in preigrat kasneje. Potem se nisem ravno angažiral pri lovu na PS5 in sem do konzole prišel šele poleti 2021. Več kot 1 leto (julij 2020-avgust2021) tako nisem igral nič, razen ko me je presenetila res masivna rumena škatla od Cyberpunk 2077 CE pred vrati. Odigral sem kakšne 2 misije in se potem odločil, da bom raje počakal, da še malo spolirajo. A Poljaki še polirajo ali je že spolirano?

 

Torej moje gaming leto se je začelo avgusta, ko sem končno v roke dobil PS5, OLED TV, nove zvočnike in dac/amp za slušalke:

God of War (PS Vita) - Igra katero sem največkrat preigral in sem jo želel preigrati še na Viti. Sicer se igra solidno, ampak je vseeno igra za na velik TV, ne pa majhen Vitin ekranček. Kljub temu da danes izgleda precej uborno, se je bilo lepo vrniti nazaj na začetek te legendarne serije. Popizdeval sem v spike room puzzle s touch padom na Viti.

Astro's Playroom (PS5) - Res čudovita predstavitev nove konzole, ki utrne tudi kakšno solzico ob nostalgičnem pregledu zgodovine PS konzol. Prav zabavno je bilo odkrivati easter egge med igranjem. Tudi igra se presenetljivo dobro. Vsekakor priporočam vsakemu novemu lastniku PS5.

Uncharted: Lost Legacy (PS4) - Igral že ob rilisu, tako da sem se vrnil in preigral ponovno na crushing težavnosti za platinum. Igra izgleda res čudovito na poštenem TVju in prav v veselje mi jo je bilo ponovno preigrati.

Call of Duty: Infinite Warfare (PS4) - Zasrbelo me je preigrati kakšno igro z neko space tematiko in tega kandidata sem našel v delu predala, ki je namenjen igram za čimprej preigrati in prodati. Igra je popraskala predel, ki me je srbel in tudi izgleda kar solidno. Zgodba je precej generična in predvidljiva, ampak mi ni žal, da sem preigral.

God of War II (PS Vita) - Igra je v vseh pogledih nadgradnja prvega dela in zanjo še bolj velja, da gre za izkušnjo, ki se jo spodobi izkusit pred TVjem.

Maneater (PS5) - Sem sprva mislil, kaj imam to zaen joke od igre v libraryu in jo samo sprobat. Potem sem pri začetku spustil par kislih nasmeškov in me je dejansko toliko pritegnila, da sem kakšen teden igral in platiniral. Če se jo dobi zastonj je za preizkusit, denarja pa za to ne bi dajal.

God of War III (PS3) - Imam tudi remaster za PS4, ampak mi je tule ostal še 1 trophy do platinuma, tako da sem se odločil najprej popraviti ta greh iz preteklosti. Zakon igra in mislim, da mi je kar najljubša od te starogrške sage.

Star Wars Jedi: Fallen Order (PS5) - Čisto naključno druga igra zapored v režiji Stiga Asmussena. Sem velik SW ventilator, tako da mi je bila igra noro všeč. Pa še preigral sem jo za 1€ preko tiste EA Play akcije. Se še vrnem in platiniram, ko bojo v EA Play nabor dodali kaj zanimivega.

Driveclub (PS4) - Dirkačina, ki sem jo največ igral in še danes občasno odpeljem malo tu in tam, ker še vedno nisem preigral vsega dlcja. Še vedno izgleda slastno in tudi igra se fino. Škoda za vse porodne težave, ker so igro kasneje izdatno popatchali, tako da gre za odlično igro in tudi podpora z dlcjem predstavlja eno največjih vrednosti za season pass med vsemi igrami. Sicer pa dokaj žalosten konec za igro. Sony je zaprl studio, ugasnil serverje in tudi delistal igro iz PSN. Še vedno se ok igra solo, ampak je bila izkušnja veliko boljša, ko je bil online še živ in aktiven.

Until Dawn (PS4) - Imel sem velike načrte za spooktober, ki mi jih je pokvaril EA s tistim popustom na EA Play, ki ga je bilo potrebno izkoristit. Tako mi je od spooky iger ostalo samo to. Najprej me skoraj na vsakem drugem koraku fršlok od vseh jump scare momentov, ko se navadiš, da bo za vsakim vogalom nekaj pa zadevo rahlo razvodeni. Also tista blond riba mi je mrknila pri zadnji sceni, kjer moraš biti pri miru, ker sem kihnil. :(

Demon's Souls (PS3) - Dolgo let sem se obotavljal okoli From iger in to sem tudi že dolgo imel v libraryu. Zima mi je tako idealen letni čas za fantasy setting pri kateremkoli mediju in sem si rekel, da je čas, da tole poženem. Sicer sem igral pussy build s čarobno palčko in ščitom, ampak za začetek je bilo ok. Bom pa naslednjo From igro (DS1) igral kot se spodobi, z največjim kosom železa kar ga najdem. Igra je kar groba okoli robov, sploh fps občasno tako pade, da ti servira kakšno sličico na minuto in sredi igre sem imel že preko glave rjave barve, samo kljub temu je bila skupna izkušnja pod črto super. Ker želim te igre igrati po vrsti, sem ravno prejšnji teden naročil Dark Souls Trilogy.

Freedom Wars (PS Vita) - Čas okoli praznikov je bil namenjen Netflixu, knjigam in Freedom Wars. 25.12. so izpulili life support za serverje, tako da sem pred tem odigral še kakšno co-op rundo online in potem nadaljeval solo. Težavnostna krivulja se kar strmo dvigne sredi Code lvl 6 in je za solo igranje kar težavna, tako da mislim, da konca ne bom nikoli videl, razen če se pojavi kakšna nova opcija za online play.

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...