Skoči na vsebino

Final Fantasy VII Remake in Rebirth

Priporočeni prispevki

• 1 mesec kasneje...

jaz sem tole končno končal po osmih mesecih pavze. Zadnjič primil v roke 17. oktobra lani in sedaj naredil zadnja dva chapterja v treh večerih. Na easy težavnosti :D, ker sem med pavzo skoraj pozabil podrobnosti mehanike.  Vsega skupaj 180 ur. Meni je tole najbolj frustrirajoča igra katere se spomnim. Epska in lepa v nekaterih pogledih drugače pa en glorified chore/grind fest. Hvala bogu, da je mimo. :P Imam 260 ur v Kingdom Come Deliverance 2 pa se jih niti zavedal nisem. Tukaj pa sem čutil vsako minuto, vsako miniigro, vsak point of interest in vsak dolgočasni labirint. :D

uredilo bitje Žvrkljotron
  • Račka +1 3
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka
  • 9 mesecev kasneje...

SPOILER ALERT

Je še kdo bil zelo žalosten, ko je obrnil tole čudovito igro? Šele malo pred dejanjem sem se zavedal, da bo Seph spet ubil Aerith. Nekako sem mislil, ker gre za Remake in je Zack živ, da bo drugačen potek. Fakin shit, najbol čustvene igre tejle Final fantasyji, sploh ta 7ka...

uredilo bitje MiLkeC
Povezava do prispevka
  • 4 tedne kasneje...

Sem končal po nekaj več kot stotinji ur. Špil zame prav definira rek, da je pot pomembnejša od cilja. Kar je seveda do neke mere samoumevno, glede na to, da je šele sredinski del, samo so vseeno kar zamočili verjetno enega najbolj ikoničnih emocionalnih kreščendov v gamingu nasploh.  Sicer pa v vseh ostalih ozirih absolutno fenomenalna igra, brez dvoma najljubši Final Fantasy, kar sem jih preigral, morda celo najboljši JRPG. Vrhunska prezentacija, uživantski boj in popolna kemija med liki predstavljajo gonilo raziskovanja pestrega sveta, z ogromno pozornostjo za detajle. Lahko bi debatirali, kako dober je tempo napredovanja skozi posamezne odseke, vendar sam pakrično nimam ene pripombe, saj sem imel na vsaki točki občutek epske pustolovščine, za katero sem želel, da bi čim dlje trajala :).

Če bi jim uspelo pristati konec, bi bila tole zame gladko desetkica, tako pa dobi zelo spoštljivih 9 / 10.  

Povezava do prispevka

Glede na količino nekih cutscenov in celega izgleda vsega, čist razumem zakaj rabijo tok velik časa da developajo vse to. Vsak remake, ki ni 1:1, bo trajal tok več časa, ker je OG samo za inspiracijo

uredilo bitje Weraziel
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...