MiLkeC Objavljeno 16. maj 2025 Share Objavljeno 16. maj 2025 Prodaš? Al maš tudi ti digitalno? Fizične ne dobim nikjer Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 16. maj 2025 Share Objavljeno 16. maj 2025 MiLkeC reče pred 1 uro: Prodaš? Al maš tudi ti digitalno? Fizične ne dobim nikjer Flikni mi ZS, če ti je 50 kul cena. Navedek Povezava do prispevka
MiLkeC Objavljeno 16. maj 2025 Share Objavljeno 16. maj 2025 ke_kit reče pred 4 urami: Flikni mi ZS, če ti je 50 kul cena. Ni. Če boš kdaj prodajal za manj sporoči 1 3 Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 18. maj 2025 Share Objavljeno 18. maj 2025 sem predvsem digital man, sam tole mam pa na disku, ker mi je kolega posodu in pol prodal, in mi je tok všeč, da zdej kupujem še ff7 remake na disku, da bom mel komplet za na polico Navedek Povezava do prispevka
Žvrkljotron Objavljeno 21. junij 2025 Share Objavljeno 21. junij 2025 (urejano) jaz sem tole končno končal po osmih mesecih pavze. Zadnjič primil v roke 17. oktobra lani in sedaj naredil zadnja dva chapterja v treh večerih. Na easy težavnosti , ker sem med pavzo skoraj pozabil podrobnosti mehanike. Vsega skupaj 180 ur. Meni je tole najbolj frustrirajoča igra katere se spomnim. Epska in lepa v nekaterih pogledih drugače pa en glorified chore/grind fest. Hvala bogu, da je mimo. Imam 260 ur v Kingdom Come Deliverance 2 pa se jih niti zavedal nisem. Tukaj pa sem čutil vsako minuto, vsako miniigro, vsak point of interest in vsak dolgočasni labirint. 21. junij 2025 uredilo bitje Žvrkljotron 3 1 Navedek Povezava do prispevka
MiLkeC Objavljeno 24. marec 2026 Share Objavljeno 24. marec 2026 (urejano) SPOILER ALERT Je še kdo bil zelo žalosten, ko je obrnil tole čudovito igro? Šele malo pred dejanjem sem se zavedal, da bo Seph spet ubil Aerith. Nekako sem mislil, ker gre za Remake in je Zack živ, da bo drugačen potek. Fakin shit, najbol čustvene igre tejle Final fantasyji, sploh ta 7ka... 24. marec 2026 uredilo bitje MiLkeC Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ samo_hren Objavljeno 18. april 2026 Avtor Share Objavljeno 18. april 2026 Sem končal po nekaj več kot stotinji ur. Špil zame prav definira rek, da je pot pomembnejša od cilja. Kar je seveda do neke mere samoumevno, glede na to, da je šele sredinski del, samo so vseeno kar zamočili verjetno enega najbolj ikoničnih emocionalnih kreščendov v gamingu nasploh. Sicer pa v vseh ostalih ozirih absolutno fenomenalna igra, brez dvoma najljubši Final Fantasy, kar sem jih preigral, morda celo najboljši JRPG. Vrhunska prezentacija, uživantski boj in popolna kemija med liki predstavljajo gonilo raziskovanja pestrega sveta, z ogromno pozornostjo za detajle. Lahko bi debatirali, kako dober je tempo napredovanja skozi posamezne odseke, vendar sam pakrično nimam ene pripombe, saj sem imel na vsaki točki občutek epske pustolovščine, za katero sem želel, da bi čim dlje trajala . Če bi jim uspelo pristati konec, bi bila tole zame gladko desetkica, tako pa dobi zelo spoštljivih 9 / 10. 4 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 18. april 2026 Share Objavljeno 18. april 2026 Zdaj je slo ze neki casa.. bi mogel prit pocasi 2 oz tretji oz zadnji del... 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 20. april 2026 Share Objavljeno 20. april 2026 (urejano) Glede na količino nekih cutscenov in celega izgleda vsega, čist razumem zakaj rabijo tok velik časa da developajo vse to. Vsak remake, ki ni 1:1, bo trajal tok več časa, ker je OG samo za inspiracijo 20. april 2026 uredilo bitje Weraziel Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 20. april 2026 Share Objavljeno 20. april 2026 [PS6] Final Fantasy 7 Trilogy Ultimate Edition Directors Katana Cut Trije Blue rayi, na vsakem en del, vse skupaj predelal nov game director Odrezaki Bulšitama, ki mu uspe res proper cuttati ves odvečen drek in spraviti trilogijo na kratkih 120 ur m m mmmmmmmmmmmmmm 2 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 20. april 2026 Share Objavljeno 20. april 2026 na koncu bo pa nažalost še kej dodano not namesto da bi bilo rezano mogoče modding community porihta 1 Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 20. april 2026 Share Objavljeno 20. april 2026 Imo bo part 3 šele takrat ko bo zunaj že PS6 in tako bo vsak del tega remaka izšel na drugi generaciji PS konzole. Na PS1 so izšli pa kar trije deli te franšize. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 20. april 2026 Share Objavljeno 20. april 2026 Špili na PS1 niso bili lih večletni megaprojekti Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 20. april 2026 Share Objavljeno 20. april 2026 Za tretji del so angažirani da bo delal tudi na steam dreku, tak da ni panike Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.