Skoči na vsebino

[F1] Zimsko spanje 2021/2022


Flaming_C

Priporočeni prispevki

S trenutnimi bolidi to pač ne gre. Na žalost so naredili tako kompleksne sisteme, da se v primeru napake voznik komaj znajde med meniji.

To da ne bo več komunikacije z direktorjem dirke še ni dovolj, dokler bo tam un moron, ne bo nič bolje. Tudi sistem stevardes se bo moral spremeniti.

Povezava do prispevka

a je eden izmed stevardes predstavnik dirkališča? 

 

za zadnjo dirko sem gledal kdo so bili (sej ne, da so imeli kej besede) ampak sem za 3 od 4 našel, da so neki bivši dirkači, potem je bil pa še en arabec, o katerem nisem našel nič.

 

Si predstavlam, da povabijo enega predstavnika gostujoče države tja, ampak, to je kr odgovorno delo.

 

E:

 

ja očitno: 

Navedek

 

Three of the stewards, one of whom will be appointed a chairman, are nominated by the FIA from the international pool who hold the necessary FIA Super Licence (which is different to the driver superlicence).

For a while, one of this panel has been a driver steward, who is there to ensure that the drivers’ point of view is taken into consideration when it comes to ruling on incidents.

Another steward is nominated by the race’s own national sporting authority, which also proposes the clerk of the course.

 

https://www.autosport.com/f1/news/f1-stewards-who-are-they-what-do-they-do-how-are-they-chosen-6500572/6500572/

uredilo bitje rajc91
Povezava do prispevka
Flaming_C reče pred 2 urama:

It's official

 

Arise, Sir Lewis!

 

Sam kako se je počutu ko ga je grda bela kolonialna roka tapkala po rami z mečem 

 

lewis-hamilton-knighted-prince-charles-p

je pa vsaj edini knight rider v karavani zdej ;)

 

aja, FIA bo preiskovala sama sebe :ododava:

https://www.motorsport.com/f1/news/fia-launches-probe-into-f1-abu-dhabi-safety-car-controversy/6885611/

 

lepo vidt, da nas ima FIA za budale. Pa ne samo nas, tudi ostale ekipe in dirkače, ki so rekli kako čez odločitev

IMO kaj se bo zgodilo s preiskavo: Masi bo letel ko bugarska skupština in ne bo nikoli več imel vloge v nobenem motošportu, tudi v soapbox racingu ne, kako pravilo se bo na novo spisalo, Merđ bo pa dobil kak ornk bonbon za 2022

uredilo bitje DrMiha
Povezava do prispevka
RUBUZ reče pred 14 minutami:

Po eni strani škoda. Očitno ne bo DTS mel en del kjer bo samo sodniška drama. :D 

 

Kdo bo sedaj odgovarjal za cel fuck-up? Upam da bomo dobil kdaj logičen odgovor.

 

Evo ti logičen odgovor:

 

Masi je hotel dramo v zadnjem krogu, katera bi boostala gledanost in popularnost športa, zato je zanemaril vsa pravila in ukradel Mercu naslov. Simple as that.

  • Račka +1 2
Povezava do prispevka

Moje videnje na situacijo: 

 

1) Ne Max ne Lewis nista kriva za razplet. To je skuhala čisto FIA. Pogovori ekip in dealanje s FIO so pa patetični - tisto, ko Toto prosi naj ne bo safety car par krogov prej, je bilo res žalostno poslušat. 

2) Roko na srce gledano na sezono in statistiko si je zaslužil Max bolj. Vem, da na koncu štejejo točke in forma Mercedesa je postala old skool na koncu in bi gladko zmagali v nedeljo (čista dominanca v zadnjih dirkah, nekaj so pogruntali na avtu + vrhunska vožnja Lojzeta), ampak ne smemo pozabit Silverstone kjer je Max nastradal, Lojze pa odnesel zmago. Tudi torpedo Bottasa takrat ni pomagal pri točkah. Baku je bil "pravičen" za oba. Če potegnemo črto na sezono, je bil boljši Max, pa lahko obračate kakor hočete. Več krogov je vodil kot vsi ostali dirkači skupaj.  

3) Lojze je mel (roko na srce) v hybrid era res ogromno ogromno sreče (+ najhitrejši avto). Tokrat se je glede sreče obrnilo - vedno na koncu pride nek balans v življenju. Ne moreš samo kasirat sreče, pa nič "plačat". Verjamem pa, da resnično boli - in vsaka mu čast, kako je po dirki shendlal to in verjamem, da ga to ne bo ubilo - bo ratal še močnejši. Naslednja sezona zna biti zelo zanima. 






 

  • Račka +1 5
Povezava do prispevka

Ne vem, navsezadnje je bil Lewis tisti, ki je vodil zadnji krog ampak so ga pač zajebal s kršenjem pravil. In to neka tretja stranka, ne Redbull ali Max. To ima bolj malo veze s srečo ali smolo. Smola bi bila, če bi mu crnil avto. Tisto, ko je takoj po dirki pošteno čestital Verstapnu pa bi pripisal temu, da Verstapen tukaj sploh ni nič kriv, verjetno pa tudi ni še točno vedel za potek dogodkov.

uredilo bitje ayrton79
  • Račka +1 2
Povezava do prispevka

Hamilton je še večja jokica kakor sem pričakoval, ko enkrat ni šlo po njegovem se pa ne more sprijaznit pa bojkotira pa jokca... Antipatično da bolj ne more bit. Upam da konča kariero pa gre v modne vode, pa še tam jokca če ne bo oblikovalec leta vsako leto al neki.

  • Račka +1 2
Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...