ke_kit Objavljeno 8. oktober 2025 Share Objavljeno 8. oktober 2025 @Galko Zrihtaj še tole, če ti rata. Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 8. oktober 2025 Share Objavljeno 8. oktober 2025 ne morem to je edini topic, ki je tako star, da noben moj post ni starejši od ustanovitve (7. maj 2020) in se ne morem z injectanjem lastnih starih postov "vriniti" kot prvi post, kar mi daje možnost popravljanja naslova @sadhu sequencer prosim za preimenovanje tega topica v "[official] Call of Duty serija" 1 Navedek Povezava do prispevka
sadhu sequencer Objavljeno 9. oktober 2025 Share Objavljeno 9. oktober 2025 Galko reče pred 20 urami: ne morem to je edini topic, ki je tako star, da noben moj post ni starejši od ustanovitve (7. maj 2020) in se ne morem z injectanjem lastnih starih postov "vriniti" kot prvi post, kar mi daje možnost popravljanja naslova @sadhu sequencer prosim za preimenovanje tega topica v "[official] Call of Duty serija" Urejeno 1 Navedek Povezava do prispevka
Nick_O Objavljeno 10. november 2025 Share Objavljeno 10. november 2025 (urejano) zanimivo Navedek It’s like outbreak, mwz, blackout and dmz had a beautiful baby. Will be playing 10. november 2025 uredilo bitje Denis 2 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 11. november 2025 Share Objavljeno 11. november 2025 dobro je nek bo za igrat 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 28. maj 2026 Share Objavljeno 28. maj 2026 yawn 1 Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 28. maj 2026 Share Objavljeno 28. maj 2026 Folk bo pa spet kupu in se pizdil. Navedek Povezava do prispevka
Majek Objavljeno 28. maj 2026 Share Objavljeno 28. maj 2026 Meni, ko sem pa imel zdaj dolgo pavzo od Coda pa mi je ta trailer vzbudil malo zanimanja spet. Bo treba beto igrat, da vidimo kje je IW leta 2026 z igralnostjo. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.