Skoči na vsebino

[Multi] Dying Light 2


Priporočeni prispevki

dzaver reče pred 53 minutami:

@tomazek ti fašeš res vse buge na tem svetu :D jst sicer igram na xbox x. Nisem imel še nobenega buga ali pa crasha. Imam pa že ene 20 eur igranja

 

Kaj res al kaj? Meni do zdaj skoraj noben NPC v "cut scenah" ni bil viden. Samo neki nunčaki, batine, nahrbtniki... se premikajo po luftu, ljudi pa dejansko ne vidim. Samo slišim jih in podnapisi so.

 

foker reče pred 16 minutami:

Ja restartaj špil če začne gličat... Tudi jaz sem davil zrak. Domenvam da so memory leaki ko igraš po 5 ur,.. pa če dosti skipaš tekste,.. potem se animacija zjebe.

 

Fak. Nisem pomislil na to. Jaz imam špil vedno prižgan in dam konzolo samo v rest mode in naslednji dan nadaljujem. Bom jutri vgasnil igro in šel ponovno v njo. Ker je res vedno huje. Možno, da je to krivo.

uredilo bitje tomazek
Povezava do prispevka

Mislim da je to to,.. Rest mode + laufa skos,.. vglavnem je fajn ugasnit,.. ker meni je tudi en segment praktično bil brez characterjev,..  ( pol je fora ko dobiš flashback proti koncu,.. pa si rečeš wow a to se je dogajal :)) Vglavnem ne vem,.. zgodba je kr neki,.. zdajle sem tik pred enim od koncev,.. pa mi stoji na pavzi ker se mi je kontroler spraznil :))  in jao kr neki,.. zlasti ker je vsake 5 sekund nova '' prvoosebno pripovedovanje'' in te skoz ustavlja. Ne vem zlasti ker je toliko RPG,.. je pomanjkanje savegama groza,..(odločitve) (verjetno ker je mišljeno, da je skoz online zaradi coopa)

Moral bodo pošlihtat še ogromno ,.. pa neki NG+ varijanta kot v DY1 bi bilo tudi zanimivo,... Ampak tako kot DY1 je fora v igralnosti in skos dobivanju xpje.

Je pa mehansko zelo bogat špil.

Povezava do prispevka

Ja ni zelo dolg špil,.. Ok  bom povedal kaj je ostalo po kreditsih. lol dal sem skip credits ,.. crash

Ok vrne te v mesto kot da se ni nič zgodilo in napis zmagal si ,.. tavaj, grindaj itd,.. čeprav je dosti dima (vrne te na pred jez misijo ampak neke pizdarije so se pa že zgodile,.. tako da center ni pristine),.. in pač spucaš še vse druge kveste,.. challange,..inekcije, jaz sem pri 70 urah,.. (zdaj ne vem koliko tega je, ko sem čez noč pustil na pause, da se je kontroler nafilal) mam 44% trofej,. Domnevam da maš kar različne konce,.. in da vse vidiš in pregrindaš,.. 200 ur max. S tem caviatom da jaz dosti skipam govor,.. ker pač hitreje preberem in sem v špilu da igram in ne da poslušam gobcanje.

Sem pa končal player rank 8, z level 16 health in stamina (torej precej op),.. manjka mi se še 5 skillov,.. tako da nekaj še je za delat k temu (tudi nisem končal predajanja fakcijam (ne eni ne drugi)

Mah ne vem niti kaj bi mu dal,.. Mehansko je špil zelo bogat in igralen,.. ko padeš not je kar težko prenehat drmat,.. ker je tako zabavno vse kar počneš.

Dosti me spominja na novodobne falloute,.. (če bi te bili pol tolk zabavni z minute v minuto)

 

Mi se dozdeva da bo nekaj časa zelo težko igrat kaj drugega,.. ker boš vedno primerjal vse z tem,.. prostim gibanjem,.. Podobno kot ko enkrati igraš Soulsborne špile,.. ko kar naenkrat težko igraš karkoli drugega dolgo časa,.. ker ti je vse zanič.

uredilo bitje foker
Povezava do prispevka

Danes sem si vzel čas in prečekiral kakšno je mnenje o temu špilu. Najbolj me je presekalo "Cyberpunk had more bugs, but was ultimately a better game with better story", tko da zdej niti nimam feelinga, a je še špil razočaranje za vas ali vam je kul špičič. Hype je bil kar velik.

Povezava do prispevka
  • 3 tedne kasneje...
  • 8 mesecev kasneje...

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...