Skoči na vsebino

PC pod mizo ali na mizi?


atomic

Kje imate računalnik?  

100 glasov

  1. 1. Kje imate računalnik?

    • Na mizi
      28
    • Pod mizo
      72


Priporočeni prispevki

Večji del življenj a sem imel na mizi, zdaj imam pod mizo. Dejansko bi si želal da bi zadeva enostavno zasedla čimmanj prostora. Pod mizo ga v bistvu manj. Najboljše bi mi bilo če bi enostavo stal pod monitrjem, dektop ohišje, samo so prišla nekako čisto iz mode.

 

Nekako bi rad zmogljiv rčunalnik, in hkrati čimbolj tih računalnik. Nek nuc je lahko mahjen in tih, ampak ni zmogljiv. Če hočeš nekaj zmogljivega je avtomatsko večje, in če hočeš še hlajenje da bo čimbolj tih, je ohišje še večje.... In potem ne veš kam bi ga dal.... Pod monitorjem bi bilo čisot super ker realno gledano monitor na mizi je prenizko,  morl bi načeloma gledar na varnsot predse, in računalnik bi ga dvignil ravno na pravo višino.... Ali pa če bi bil računalnik lahko montiran zadaj na steno. Ampak spet ohišja so tako dizanirana da je fronta nekako tisti ozek del, velik površina pa stranica... Na steni bi dosti lepše bilo če bi imel stranico v resnici kot fronto.

v bistvu me nekak ves čas čudi da obstaja morje ohišij, v resnici pa tako malo inovativnosti okoli dizajan oz oblik uporabe.

 

Drugače zelo všeč mi je ideja tudi tiste računalniške mize, kjer je v bistvu računalni kar v ploščo mize vkomponiran. Samo te mize so drage ko pes. Imap ša lahko v rsnici kar dosti prostora za komponente....

Povezava do prispevka
Übermensch reče Dne, 24. 3. 2022 at 7:14:

Jst sm si umislu voziček iz ikeje in sem zadovoljen. Do sedaj sm enkrat čistil filterje in nisem opazil, da bi bilo kaj bolj zabasano, kot ko sem ga imel na mizi.

+1

 

Moja nova kišta je kar konkretno težja od prejšnjih in ker se mi je ne da dvigovat in prestavljat ob vsakem čiščenju, sem sklenil poiskat kak voziček, da bo mobilna. Ker pa je bil moj budget omejen in si nisem mogel privoščiti nekih dizajnerskih podvozij, sem zavil kar v lokalni Bauhaus in si nabavil en obični delovni voziček.

 

DSC_0349.thumb.JPG.bda9735975514c30b74b987d2ab5abee.JPG

 

Do zdaj je kišta ostala gor stabilna in mobilna, pa še zrači se skozi spodnjo mrežo; i'm happy with it :happy: P.S.: držalo se da tudi fajn ponucat za gor odložit slušalke.

uredilo bitje Tom7i
Dodal fotko
  • Račka +1 2
  • Na jagodo +1 2
Povezava do prispevka

Tbh, če bi takrat imel pri roki Ikeo, bi si tudi raje takega kupil, ker vseeno bolše zgleda :D Hm, pa še vzorec na kišti in podstavku je podoben... Zdaj si mi prav lušte naredil za menjavo :) Si ga bom bookmarkal za v prihodnje^^

uredilo bitje Tom7i
Povezava do prispevka
  • 2 mesca kasneje...
  • 4 mesece kasneje...
  • 4 tedne kasneje...

Jst sem vzel satius, vidim da majo zdej že integrirano dvižno vezje, pult sm pa pr lokalnem ponudniku lesenih plat (custom dimenzije + ultrapas) 

Zadovoljen, ampak je kr drag spas, sploh les je ratu drag :D

Ikea ma neki ugodne rešitve, dosti pro je secretlab magnus, sam je tudi cena temu primerna 

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...