ThePek Objavljeno 23. januar 2025 Avtor Share Objavljeno 23. januar 2025 Tadey reče pred 10 minutami: Itak da sm celo kupu Tole mi pa že ne bo veselja uničl Sej se bo zrihtal. Že ob prvi igri boljš dela ko tanov COD Le klikn ni blema. Sicer ne vem če ma kej to veze: Samsung Galaxy s24Ultra One UI 6.1 Android 14 Gugl vezrija play stora 44.5.23-31 Hoj, nekaj smo spremenili, lahko preveris, ce dela zdaj? Navedek Povezava do prispevka
Tadey Objavljeno 23. januar 2025 Share Objavljeno 23. januar 2025 (urejano) ThePek reče pred 21 minutami: Hoj, nekaj smo spremenili, lahko preveris, ce dela zdaj? Sedaj dobim pa tole napako Edit... Sedaj je pa prijelo Hvala! (Ps če se bo dal 60 fps + bo luštn) 23. januar 2025 uredilo bitje Tadey Navedek Povezava do prispevka
ThePek Objavljeno 23. januar 2025 Avtor Share Objavljeno 23. januar 2025 Tadey reče pred 24 minutami: Sedaj dobim pa tole napako Edit... Sedaj je pa prijelo Hvala! (Ps če se bo dal 60 fps + bo luštn) Uh OK, super, me veseli! Javi če bo še kakšen problem. Še enkrat sori za tole. Jap, za 60 fps sem že javil 1 Navedek Povezava do prispevka
Ivan JJ Objavljeno 24. januar 2025 Share Objavljeno 24. januar 2025 (urejano) na iphone ne dela zvok ce imam zvonenje na silent iphone 16 FPS zgleda okoli 30 fps, je pa malo boljse po nakupu cele igre. 24. januar 2025 uredilo bitje Ivan JJ 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.