Skoči na vsebino

[multi] Elden Ring - SPOILER tema


Galko

Priporočeni prispevki

atomic reče pred 1 uro:

Men je pa škoda, da ni quest loga. Večina folka to pozdravlja, ampak men je pa kr neki. Pač fino je da veš kam it naprej. Mobi nimajo levelov na seb in se hitro lahko zafukaš in delaš pretežko cono, ali prelahko. Neko cono spustiš in se vrneš nazaj, ko si OP in ti je igra hecna potem.

Jest misilm, da jim ne bi krona z glave padla, če bi umestili neko obliko neki neki quest loga.

 

Dejansko je to prva FS igra kjer bi QL moral obstajat ker je res glomazna igra in celga fuka NPCjev s questi... In še v drugo ko sem hotel nekaj kvestov ki jih v prvo niti našel nisem narest sem zajebu ker sem ubil vse šefe v Liurnia of the Lakes..

Povezava do prispevka

Tam v volcano manor je oni wyrm tezji ko zmaj boss 🙈

 

tam ko laufas mino giantov v caelidu prides do vlkiga piskra ma 3 enemy sumone..pomoje mores vse unicit da se ti kaj odpere…jaz ruknem 2 v tretjo pa mi sfali..samo se se nisem resno lotil…so kar jebeni.

 

 

ma speedrunal nebom..ker mi pase slowPlay…tak vec ni neke cajta za spilat..ko ze vlovim kak vecer pa malo poknem pocazi raziscem vse….mam neki 90ur..105lvl pa sem na 50%..lih si odkril prvi del snega..samo se mam oni tunel prej za raziskat ko so one jebene mravle..pa v caelidu se mi manjka 1 dungeon pa zmaj in night cavalry mini bossa. 
 

bloodhound fang na +7 za bosse l2+r2 brootal dmg..za po svetu pa mam neko rdeco katano ko ma na obeh straneh sable +7…burnDamage pa critical na polno….vlki vitezi z oklepi in sciti nimajo sans na l2 att.

 

vlagam v vse..malo arc zaradi katane…int pa faith ker rad caram namesto scita..pa vit,mind,end na 27/35…radovanova obleka..mimica sem zaj se dobil in sem pune’jak :))

Povezava do prispevka

Sranje...prvega sem že pred časom in sem ravnokar govoril z Rani, ko se prestavi...tja nekam...sem ze prepozen?

 

Česa drugega nisem delal, so pa že mrtvi D, Seluvis (Al kak mu je že ime) in prjatu R. Nihče po moji direktni zaslugi. Vsaj mislim da ne. Malo me jezi, ker sem želel od drugo navedenega se dobiti nekaj, pa ga je nekdo zgleda prej fental. Se nisem pogruntal kdo in zakaj...a sumim, da je bil "good boy" na delu.:D

 

Bi bilo verjetno bolje če bi si prej prebral vse queste.

uredilo bitje 1309976
Povezava do prispevka

Fak ste pridni.

 

Jst sem pa zdej končno dobil kombinacijo orožja, ki mi odgovarja. Uporabljam Katano + glinstone staff. 

Pred tem sem rapier + glinstone staff uporabljal in mi je ta jeben rapier že krepko presedal :D 

 

Ne vem pa kakšne statse bi lvlal. Mau se gibljem med HP, dextery pa inteligence

Povezava do prispevka

Vceraj sem prizgal za 1 uro pa mel ful fun nepredvidljivo izkusnjo….nasel sem carovnika v shaku pri selii sorcery town…sem mogo it na mini boseka po neko iglo..ruknem prinesem..majster zrihta in nesi gori bogi Milici..ko ne prej bla samo na tleh…jo zrihtama…grem gledat carovnika ga ni..milica tam obuja spomine…si recem ok bom si odpocil pa se enkrat…valda carovnik..mi ze daje neke hinte in shopa nove carovniske trike..milica sla kao neki journey……grem gledat do selene v wepingPensulo…kjer je zvezana (hvala kurcu za church of wovs da je ozivela nazaj..ker sem jo dolgo nazaj potamano)…in je mrtva..polek pa oni pajac ko je bil napovedovalec pri generalu radovanu….sn bil prav opaa…ki si se te ti vzel. Ze pravi neke storije……..

 

nakar grem se do eniga evargola…kao pogledst ce sn ze boseka pokno..pa se mi pes oglasi oni od ranni…da je zaklenje. Not…ga valda vun potegnem…ok ok tnx picim jaz za ranni da ji pomagam..GM Iji me zakleno….grem do Ijija…ja ne..pes vec ni vredi..ti si zaj njen zascitnik….

 

1 uro sn se samo pogovarjo pa po nekih nakljucjih naso te dogodke se pogovsrjo..neke povezave se vlecejo..zgodbe se odvijajo…prav lusno mi je blo…ziher se bom sreco Milico, Ranni in pesa na poti nekje…

 

taki ti encounterji so mi prav vrhunski…pa brez QL..ko te resnena za roko drzi..da mores sam pogruntat oz po naklucju da najdes povezes. Si se pol tolko bol “yeey” ko ti neke rata :)

 


ajaa..amm..kaj pol ce haram z elanor poleblade..se ujema z arcane…grem respecat iz dex pa kar skoro vse v arcane? :)

 

 

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...