Skoči na vsebino

Formula 1 S2022


Shadow

Priporočeni prispevki

Rdeči enostavno ne znajo speljat situacije sebi v prid, nobene ideje, nobene aktivnosti, nič.

Ko speljejo točno veš, da jih bodo ostali nabili, ker enostavno ne znajo odreagirati, ne pravilno in kar je mogoče še bolj pomembno, pravočasno.

Kot da delajo po enem starem workbooku iz 90 let in se ga držijo do pike točno, ne glede na to kaj delajo ostali.

Povezava do prispevka

Se mi zdi, da Ferrari sploh ni bil pripravljen na vlogo favorita. Računali so na RBR in Mečko, potem pa pridejo dirke in ooooo, mi imamo pa najhitrejši avto.....oooooo, fak kaj pa zdaj.... Res so talenti, more bit kar jebeno bit njihov navijač. 

 

Max tako na izi prišel do zmage, da je še sam debelo gledal. Mečka pa tudi iz dirke v dirko napreduje. Stavim da bodo celo poletje švabi garali, da po premoru pripeljejo še izboljšan avto na stezo. Fino bo gledali 3 way battle. 

Povezava do prispevka

Kdaj bo Šarl Legleg zacel gledat malo naokrog in iskati novo ekipo? Po pure hitrosti imajo letos ziher najhitrejsi dirkalnik in vseeno so samo 30 pik pred Mercedesom, ki je bil se 3 tedne nazaj totalna karjola. Sam je zajebal

par tock v Imoli in najmanj podium v Franciji, vse ostalo so mu pa klovni zajebali. Skoda, ker bi lahko imeli epic boj za naslov. Dirke so se vedno super, ampak Max je na takem nivoju, da s klovni v ekipi nimas sans proti njemu. Pa res je odrastel in ne dela vec pizdarij na stezi. Zdaj res ne vidim vec sibke tocke pri njemu.

Povezava do prispevka

Ne razumem kako lahko Ferarri vsako tekmo vsaj 5 debilnih napak naredi? Modeli neke vedno rizike izvajajo, ki se vedno obrnejo proti njim in po tem pa so še tako počasni pri spremembi, da jih lahko še williamsova strategija pelje scat. 

 

Nej grejo na nek šnelkurs taktike ali pa v peljejo nekega mladega perspektivnega stratega al kaj? 

 

Kar se tiče tekme je bila pa res prijetna. Po eni strani sem bil vesel, da ni skoraj takoj nekaj voznikov zaključilo dirko pa spet sem bil rahlo razočaran nad Haas 

Povezava do prispevka

Ko smo že pri Sikstinskih kapelah, Alonsova kariera je remek delo napačnih odločitev. Razen če se mu ob koncu kariere obrne karma in AM sestavi raketo z vsem vložkom in talentom, ki so ga vrgli v projekt.

 

Če se Otmar in Alonso ne moreta videti za več kot 5 minut, well... Lawrence Stroll.

 

Mi pa deluje ta poteza s strani Alpina kot, da bodo v prihodnosti stavili na Piastrija in ne na Ocona. 

Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...