Skoči na vsebino

Ghostwire: Tokyo


Priporočeni prispevki

Imam na wishlisti ampak zaenkrat, kar sem videl, me še ni tako prepričalo, da si zasluži moje denarce

 

Sicer hudo se bo potikat po Tokyu, čakam na kak daljši review, to k youtuberji neki v petih minutah povejo je vse kar smo vedl že pred izidom

Povezava do prispevka

Mene malce skrbi dolžina. Nekaj se govori o borih 12 do največ 15 urah za main story. Za nek "odprt" svet mi je to malce malo, je pa res da se čas verjetno krepko podaljša s kakšnimi dodatnimi zaposlitvami, postranskimi nalogami itd.  No, vsaj upam. Po drugi strani pa je tudi res, da igra ne sme biti razvlečena. Vsaj glavna zgodba, ker postranski opravki so pač neobvezni dodatek. 

Nekim ocenam na spletnih straneh sicer ne zaupam najbolj (vseeno pa dokaj dobro kažejo določeno povprečje, ki da misliti). Meta je recimo 75, user 8,2. Najbolj pač zaupam svoji presoji in pa, iskreno rečeno, Mn3njalniški povprečni oceni. 
Me pa sama zgodba zelo zanima, zato je res zelo velika možnost, da bom igri čimprej dal priložnost. Setting mi dogaja, grafično mi zgleda zelo OK in če bo zgodba na nivoju bom verjetno zelo zadovoljen. Če sem recimo že Infamous 1 in 2 preigral po dolgem in počez, potem bom zagotovo (oz. še veliko veliko raje) not padel tudi v ta Ghostwire.   

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka

meni je špil v trailerjih izgleda weird ampak zanimiv, po parih pregledanih reviewih mi je pa vse skupi konkretno dol padlo. Od grafike in gameplaya do baje zelo brezveznih questov na ravni assassins creeda, vse mi izgleda zelo povprečno oz nevredno investicije časa :) Sploh ker se mi je toliko zanimivejših stvari nabralo v tem času (Snowrunner do konca, Sifu, Windjammerse 2 še čakam da mi jih dostavijo, HZD 2, Crusader Kings 3), za katere sem 99,9% ziher, da mi bodo bolj dogajale od Ghostwire: Tokyo.

Povezava do prispevka

Mah ne vem.-- Bom počakal na velik popust preden ga pravilno in uradno na Pleyki preigram(ni keša) ,.. Kar pa sem do zdajle igral na PCju,.. moram rečt, da mi je precej všeč že zato ker je tako drugačen,.. pa lahko se precej nagrindaš, tako da nightmare  mode zna biti zelo zanimivo. Upam da je še kakšen tip sovražnikov več. Že dejstvo da je od Šinjija Mikamija je meni dosti, da so gameplay loopi kar zabavni. Če bi zdajle ko se zabavam moral izbirat med tem in tako opevanim Arkanovim prenahajpanim skropucalom Deathloop,.. Mi je Tokyowire vseeno bolj všeč.

uredilo bitje foker
Povezava do prispevka

Zadeva kar lepo vleče k preigravanju. Sem pričakoval precej več arkadnosti, ampak se mi zaenkrat zdi kar OK za moj okus. Nekatere postranske misije so precej "detektivskega" duha, tako da ni zgolj bang-bang-pinjau-pinjau (čeprav vseeno ostaja v prvem planu). Pa tudi nekompliciran RPG elementič, kjer si buildaš veščine je OK. Zgodba mi je zaenkrat super (in ravno to pri meni šteje največ). Tudi glede dolžine se ne bojim, da bo prekratko ali predolgo (čeprav bi že zdaj rekel, da vmesni filmčki vzamejo kar lep del), samo dokler je vse skupaj na nivoju in me vleče k igranju. Grafično pa... na odprtem je kar lepo (neon, odsevi v lužah, raznorazni efekti, dežek itd.), slabši vtis sicer naredijo zaprti prostori (ampak zame ni panike, ker nisem nek fanatik na über grafiko). 
Čeprav... kot celota me igra še vedno vsaj nekoliko spominja na omenjeni Infamous :) (z razliko, da gre tukaj za prvoosebni pogled). 

Povezava do prispevka
tomazek reče pred 1 uro:

Nabaviš vsak mesec kup igric in igraš takoj potem pa tak vmes navržeš, da bo ena redkih Harry Potter, ki boš nabavil in igral ipd :D

Pa ti kupiš in preigras 6x več iger kot večina tukaj. Res pa, da ne pač toliko mainstream. 

 

Kdaj pa sem rekel, da vsak mesec  nabavim kup igric? Poleg tega si upam trditi, da časovno gledano igram dokaj malo. Urica, dve na dan. V redkih primerih celo tri. Saj ne, da bi si meril čas, ampak nekako povprečno gledano. 
Za Harrya sem v bistvu celo rekel, da bom počakal na recenzije in mnenja tukajšnje elite :) . Je pa res, da mi je Harry Potterjev svet še vedno dovolj zanimiv in privlačen, tako da bi mi znala igra ustrezati. 
edit: hehe, saj vem da me ti malo zajebavaš, ker ne moreš pozabiti tistega AC: Valhalla (moj praktično day one nakup, preigral pa nisem (še) nikoli). ;) 

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka
  • 11 mesecev kasneje...

Mene sicer igra ni preveč navdušila.

Enkrat poleti sem napisal par vtisev:

 

Navedek

Nadaljujem še z enim tematsko azijskim špilom.

Preigral Ghostwire Tokyo.

 

Zelo kul vzdušje in super način spoznavanja japonske kulture. Vsebuje res ogromno njihove folklore in običajev.  

Ampak igralno že po parih uricah( zgodbe je za okoli 15 ur) postane izjemno ponavljajoče :hmm:  Raznolikost sovragov/duhcev šepa in stranske misije so praktično copy paste, kot ko jih prvič sprobaš.

Kombinacija open world mape z absurdnim številom collectibles, ki so nujni za nadgrajevanje skillov ter orožja!  se vse skupaj sprevrže v eno gromozansko tlako. Res ko odpreš mapo ti število pop up ikon ubije vso voljo do igranja :online2long:

Pa kljub HFR Performance načinu z VRR na trenutke gladkost brutalno pade..

 

Žal zelo povprečen 6/10 špil.  

 

Je pa del mesta v katerem se odvija odlično poustvarjen:

 

 

Še trije moji:

Image

Image

Image

 

 

uredilo bitje gojc
Povezava do prispevka
Armando reče Dne, 15. 3. 2023 at 20:01:

Jep sprobal in moram reči, da mi je igra sicer kul ampak je sam gameplay oz. fajt rahlo ponavljajoč.

 

Ampak za 20 evrov kolikor stane polna deluxe verzija mislim, da je vredna.

 

Upam na nadaljevanje v katerem bi izboljšali boj.

a ni free za extra čez 1 teden?

Povezava do prispevka
  • 4 tedne kasneje...

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...