Skoči na vsebino

Bruce bros..


Enrico Pallazo

Priporočeni prispevki

osis reče pred 15 urami:

Vseen ga je škoda. Kljub tem zadnjim polomijam od filmov. 

Eh, ga je že starost dohitela (in s tem različne bolezni -nekaj kar se ne zgodi vsakemu igralcu, ampak njemu se je) in mislm da itak ni sposobn imeti različne vloge kukr nek kvazi military guy, pa še to je zanič 'odigrano'. Dejansko ima veliko več kot polovico filmov totalnega trasha in si je tudi sam kriv, da ni dobival boljših vlog.

 

Zame so kul prvi trije Die Hard filmi, Pulp Fiction, prvi Sin City, Moonrise Kingdom in pogojno 12 Monkeys, to je pa nekak to. Nisem fan Armageddona, Petega Elementa in M.Night Šamala filmov. Če primerjam to z Arnoldom, Samuel L Jacksonom, Edward Nortonom ali pa Mel Gibsonom, ni lih veliko za tako dolgo kariero. S tem da vsi ti igralci so bli tud v kakem kul romantičnem filmu al pa v komediji, Bruce je mel pa kaj? Una filma z dojenčki. Tist je trash fire.

  • Račka +1 2
  • Nekul -1 1
Povezava do prispevka

@maksi: Tooo! Kot mulcu mi je bila ta serija res odlična. Gledal sem na TV Slovenija (takrat menda še TV Ljubljana), ko so vsako soboto (ali nedeljo?) zvečer predvajali eno epizodo (Delo na črno je bil preveden naslov). To bi dejansko moral potegnit iz naftalina in ponovno pogledat (kar maraton bi upalil). S to serijo je Bruce menda tudi  zaslovel, pa Cybill Shepherd je igrala (za njo se mi zdi, da kasneje ni bilo kaj ekstra filmskega napredka).  Good old 80s v glavnem!  :)

edit: Škoda, da serije ni na kakšnem Netflixu ali pa Hbo. To bi takoj zdaj šel gledat. Kakšna ideja, kje najdem komplet vse dele?

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...