Skoči na vsebino

Kaj se trenutno predvaja?

amnesia

Priporočeni prispevki

Avion reče pred 6 urami:

Fak, druga sezona The Rehearsal :avadodo: 

ravno danes sem poslušal (ponedeljkov) Maronov podcast, ko je pripovedoval o tem.

če pride izkaz občudovanja od tipa, ki Fielderja ne prenaša, sem kupljen. :)

uredilo bitje quessoy
Povezava do prispevka

Mobland

Gangsterščina v Londonu. Jah Tom Hardy, Helen Mirren in Pierce Bronsan dobro odigrajo, a kar ne vem, manjka nekaj duše, rdeče niti, kaj sploh hoče it zgodba. Al je to bolj Harryeva zgodba, al gre za družino…škoda Saj serija ni slaba, ampak ja , zdi se kot zapravljen potencial. 

Povezava do prispevka
zasledovalec reče pred 9 urami:

Sicer sem sele 3 dele pogledal, ampak zaenkrat je se 2x bl moteno k prva sezona :avadodo: Fielder je res fakin genij

3. del je tudi meni bil wtf vrhunec, ki ga potem serija ne doseze oziroma ne isce vec, ampak gre prorit novim, popolnoma drugim vrhuncem absurdnosti :D

Povezava do prispevka
Avion reče pred 10 urami:

3. del je tudi meni bil wtf vrhunec, ki ga potem serija ne doseze oziroma ne isce vec, ampak gre prorit novim, popolnoma drugim vrhuncem absurdnosti :D

Sem pogledal do konca. Nevem kaj nej sploh recem :D

Season 1 je bil carski koncept, sam ta druga sezona je pa sam nora... Ker nerealn dedication res. Men ena izmed boljsih stvari na TV ever.

Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 11 minutami:

na Netflixu druga sezona najbolj zanimivega reality showa - Devil's Plan

zaprejo znane korejce v en studio in tekmujejo v reševanju ugank, s hudimi plot twisti

pride do situacij kjer se skregajo in rata še bolj zanimivo

Sem par dni nazaj pogledal prvo epizodo in holly fuck :D

Googlat sem šel a je to res reality show. Ker ne deluje tako, niti malo. Pa folk je normalen. 

Cela prva igra je tudi komplicirana za popizdit. Bi rad vido tele naše opice, da probajo kaj takega

Povezava do prispevka

Pogledal sem, po knjižni podlagi, Department Q. Zelo okej, le smotano, ker je samo 1 sezona. Cormoran Strike al kaj je bil, mi je bil tudi okej za zadevo po knjižni podlagi. 

A je kaj podobnega, pa da je kaj več kot 1 sezona? 

kid666 reče Dne, 18. 6. 2025 at 22:12:

Slow Horses

ne morem se odločit, če bi začel gledat

a je slow paced serija? 

uredilo bitje kmjr
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...