Skoči na vsebino

Kaj se trenutno predvaja?

RAVE

Priporočeni prispevki

ke_kit reče pred 4 urami:

Jemljem nazaj. Sem ravnokar dal skozi E12 in 13 in me je vse skupaj še dodatno sezulo. :avadodo:

epizoda, v kateri se zgodi pizdarija, je za moje pojme - pa sem reees pogledal vse relevantne serije od 2000 dalje (in tudi premnoge za nazaj) -  najboljša enourna epizoda katere koli serije kar sem jih kdajkoli videl. ene scene, še huje, enega kadra niso zafukali. absolutno no-ro.

zdaj pa hitro na drugo sezono, devet delov imaš še v dobrem.

Povezava do prispevka
Vučko3 reče pred 9 urami:

Zacel gledat The Industry. 4 epizode vsesplošnega fuka in zvonjenja telefonov. Kul

In tako bo vsaj se polovico druge sezone; sam sem obupal pa nato enkrat zacel spet in zadeva je v S3 in S4 dosti boljsa. Saj obcasno se pojavi kaksen dildo in Sally Draper threesome ampak veliko, veliko manj kot v S1 in S2.

Povezava do prispevka
Mutombo reče pred 2 minutama:

In tako bo vsaj se polovico druge sezone; sam sem obupal pa nato enkrat zacel spet in zadeva je v S3 in S4 dosti boljsa. Saj obcasno se pojavi kaksen dildo in Sally Draper threesome ampak veliko, veliko manj kot v S1 in S2.

Ma je cisto zadovoljivo za gledat. Edini likeable lik je Eric, ostali so vecinoma gnoj, in to je to

Povezava do prispevka
Mutombo reče pred 2 urama:

pizda meni je pa cetrta sezona cist dol padla, lahko bi komot zakljucli s S3 tojeto

Povezava do prispevka
ZippeR reče Dne, 27. 2. 2026 at 22:11:

https://www.imdb.com/title/tt37024136/

Nemski Netflix predstavlja.. Spijunska serija v dandanasnjem casu z referencami na preteklost. Tko zelo Slow Horses vibe, samo brez britanskega humorja in Garyja Oldmana.

Ima pa prva epizoda eno boljsih pretepaskih scen, ki sem jih videl zadnji cas. 

Definitivno za vsaj dat priloznost.

Sem pogledal dve epizodi zaenkrat. Bi si zelel, da bi Berlin postavili v podobno vlogo kot je npr. Black Rabbit postavil NYC, ali Slow Horses London. Do zdaj se niso bas poigrali z mestom.

unfamiliar-hero-resp.jpg

Fino, baadass milfa, tragične zgodbe, skoraj noben ni gud guy...

Angleški prevod je na momente precej mimo :blink:

Povezava do prispevka

včeraj sem pogledal novo pogruntavščino Billa Lawrenca (spin city, scrubs, Ted Lasso, shrinking) na HBO-ju (najbolj gledan pilot HBO-ja v kategoriji sitcoma v zadnjih desetih letih), s Carellom v glavni vlogi.

ni ravno smešno, je pa OK za pogledat in bo zanimivo vidt, kam bodo peljali zgodbo naprej. igralski crew pa čisto po Lawrencovo nametan iz vseh njegovih prejšnjih serij. :D

Povezava do prispevka

Vem, da ni najbolj aktualno.. Pogledal Little fires everywhere. Kul zadevščina, Kerry Washington je odlična. Reese je klasična mala perfektna tečka, dokaj podobna vloga kot v Big Little Lies. 

Pa vmes sem pogledal še tri sezone Righteous Gemstones. Meni so zakon, totalni idioti. Pa Redeemer je gladko najboljši lik tretje sezone :D

Povezava do prispevka
Jake the Mess reče Dne, 16. 3. 2026 at 9:03:

Vem, da ni najbolj aktualno.. Pogledal Little fires everywhere. Kul zadevščina, Kerry Washington je odlična. Reese je klasična mala perfektna tečka, dokaj podobna vloga kot v Big Little Lies. 

Joj meni je bla pa to takooo tečna serija. Se pa 100% strinjam s komentarjem glede Reese, mi je bla njena igra ful bolj prepričljiva kot od Kerry (toooolko pretirana igra - sploh z unimi zjokanimi deli). Mi je Kerry bolj "všeč" v Imperfect women (kolikor se pač lahko vidi v dveh epizodah). 

In pa - sej vem da se vsi staramo, ampak Joel Kinnaman iz altered carbon ima v mojem srcu posebno mesto - 6 let kasneje ga v imperfect women skoraj nisem spoznala :cry:

Povezava do prispevka
ke_kit reče Dne, 8. 3. 2026 at 0:33:

Če ti je kul tole, pol nujno poglej Heldin, če še nisi. Udari precej močneje od tega (manj humorja) in povzroči zelo podobno katarzo.

Nisem bla emocionalno pripravljena na to. 

Ful fajn film in hvala za priporočilo!

Medicinske sestre MVP, thank you for your service.

uredilo bitje Antifriz
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   1 član

• Ustvari novo...