Skoči na vsebino

Kaj se trenutno predvaja?

RAVE

Priporočeni prispevki

ZippeR reče pred 19 urami:

Kot velik fan Ted Lassa in Carella, sem valda moral pogledat. Zaenkrat solidno, ne pa izjemno. Za dat gor ob vecerji. Kaksna so ostala mnenja?

se tudi sam strinjam s tem opisom. je za pogledat, ni pa to nekaj, kar ti dolgo ostane v spominu.

je pa gledanost serije zelo nadpovprečna, tako da bodo verjetno kar cuzali, dokler se bo dalo.

mene še najbolj moti casting parih obstranskih likov, ki mi res ne pašejo v serijo. 

Povezava do prispevka
Avion reče Dne, 7. 4. 2026 at 8:55:

Pač poglej, ampak meni je bil res 50-min dolg intro v drugo sezono, kjer se absolutno nič ne zgodi. 

Drugi del se mal premakne ampak je res skoda Don Draperja za to serijo.

The Pitt; OK S2 je dost bolj pocasen tempo in ni nekega hudega dogodka kot je bil mass shooting v S1 ampak se mi zdi da dosti dobro ujamejo kako iz ure v uro propadajo zaradi burn outa.

Povezava do prispevka
quessoy reče Dne, 11. 4. 2026 at 17:57:

...mene je pa včeraj na rit vrglo, ko sem izvedel da je dr. Mel(issa) King (aka Taylor Dearden) RL hčerka Bryana Cranstona. :D

še ena igralka je "legacy", čeprav si je že ustvarila ime. Dr. Cassie McKay je hči Chucky-ja/Grime Wormtongue-a (Brad Douriff)

Povezava do prispevka
Vučko3 reče pred 2 urama:

Pogledal zadnjo epizodo The Pitt.

10/10 vpogled v psiho, izgorelost in vsesplošni obup. Zelo kul, da so izbrali to pot v drugi sezoni. Nekaj novega, veliko bolj osebnega in še vedno carska serija:worship:

High 5 :) mam podobne obcutke pri S2.

Also @Avion your friends and neighbors; po svoh zacetku se nekam premika. Samo naj skinejo kids arc pa bo ql. 

Ne vem a samo meni ampak a ni hcerka is tega novega biljonarja cela plasticna?

Povezava do prispevka

kar fino je predelana, ja. ni šanse, da je to make up. :D

sem gledal en intervju s Hammom in je povedal, da se S02 konča z velikih cliffhangerjem. po njegovem je S03 prava bomba, šest delov imajo že napisanih. čez par mesecev že začnejo snemat. 

uredilo bitje quessoy
Povezava do prispevka

Ufff Lindeloff, ze dolgo nisemtega ogabnega priimka slišal.

Evforija pa kul da je nazaj, me zanima kaj so naglumili da se je s temi fucked up ljudmi zgodilo :D. No zdaj ko je The Pitt končan ga lahko končno pogledam, ko bo pa Evforija pa še to :)

@mihale Že po opisu tega kar si napisal je slišati, da so zadeli v polno. Ravno TAKI rabijo take pogovore. ŽE v prvi sezoni je bilo videti kako ga vse skupaj načenja in kakor se zdijo taki liki neki čustveni in life answers supermani, to niso.

uredilo bitje Kakarotto
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...