Skoči na vsebino

IceMan

Rumeni jak
  • Število vsebin

    24
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Prispevki od IceMan

  1. Mene po zadnjih Avengersih nič več ne navduši. Zdej nevem, al sem too old for this shit al je kvaliteta res ratala podn. Sem mel pričakovanja za Spidermana, pa mi ni blo glih neki, sem mel pričakovanja za Dr. Strange pa me tud ni navdušil. Nisem še pogledal drugi del Black Panterja,mogoče je to kej boljše. Mislim pa da je čist preveč teh filmov in je vse po istem kopitu delan, moreš bit res fan da ti je cool.

  2. Kaj se tle dogaja?... Računalniku sem zamenjal grafično in nekak ni delal več, slišalo se je kot da bi en ventilator hitreje začel delati, lučka cpu je gorela. Ker sem nekaj stvari probaval sem ga nato zagnal v ležečem položaju in je delal normalno. Vseeno sem hotel odpraviti napako,da bi delal tudi v normalnem položaju,zdaj pa mi ga ne uspe usposobiti tudi z prejšnjo grafično. Lučka cpu gori,slike ni. Help

  3. Men je prav smešn kako se ManU trudi na vsak način nekoga podpisat,prav ono iz obupa in na koncu še nobenga ne dobijo. Prav tulk igralcev se je povezoval s tem klubom, da delujejo zelo patetično.

  4. Se pravi lahk jutri pričakujemo snoozefest. Max lagano od štarta do cilja, za njim Perez. Edino vprašanje ki ostaja je a bodo uspel do cilja pridit Latifi,Stroll pa Schumi al se bodo zakantal?

  5. Berbasecks reče pred 19 minutami:

    predvsem to, zakaj se zdej TVA ne spomni Lokija in majo tam kip Kanga/Richardsa/He Who Remains namest Time Keeperjev ...

    Spoiler

    multiverse? ni se vrnu v isti universe (če se ne motim)

     

×
×
  • Ustvari novo...