Skoči na vsebino

Vsa aktivnost

Tok se posodablja samodejno     

 1. V zadnji uri
 2. Spiralmind

  COVID-19

  Precej nonšalantno odžogaš kredibilnost svojega pisanja v najbližji koš za smeti.
 3. Ne pozabit da prek amazona ni nobenega avansa.
 4. Zorz

  Cestna golazen

  Zakaj wildcard? Tip je pomoje dost suvereno prvi favorit poleg dennisa.
 5. "Sporni kader" je simptom, saj gre za politiko ki zeli reformirati se v veliki meri socialistino izgrajen aparat ki temelji na koritnikih. Zato pa vsakemu ukrepu sledi afera v drzavi kjer ocitno minister ne more preverjati dela svojih zaposlenih Ti vidis zapornika jaz vidim vodjo takratne opozicije ki so ga tik pred volitvami zaprli in kar zacuda nekateri pozabljajo : brez pravnomocne obsodbe tudi pozneje odpustili. Ce kaj je v tej vladi povsem jasno da status quo garnituri ze 30 let koristi ker se iz njega napaja. Tko pa Mladina dobi podatke iz policije se pred notranjim ministrim. Ampak ta vam ni sporna, le nas Jansa mi pa je kar malo hecno ker "koronske" poteze te vlae so sila leve, v AT niti sliucajno ni taksnega talanja dnarja kot se ga gre Slovenija
 6. Saj noben ni pisal da ne gre s tipkovnico Bi kaj vec nadissal pa me je camir sjebal s fegetboardom
 7. Tako, ja. Jz takrat sploh nisem razmisljal o gamepadu, lol, pc je bil edino kar je kdorkoli od nas imel. Pa en frend SNES, no. Nam ni nic preprecilo da ne bi nazigali arkadic dokler starsi niso popizdili in nas vrgli ven. Tipkovnica 4 lyfe yo.
 8. Mutombo

  Cestna golazen

  Dons je TT. Od Slovencev samo Tratnik. Top 10 bi bil kr lep dosežek. Wild card favorit: Ganna.
 9. Majkemi un VAN Rysel zgleda hud. Samo bi verjetno za isto ceno kupil Canyona Al 7. Samo najprej bi mogu prodat specialko ker tolk koles spet ne rabim:)
 10. Tud jst zabil miljone ur v thps 2 in 3 z tipkovnico, čist komot se je igral. Kolko lažje bi blo na gamepadu ne morem rečt ker ga pač nisem imel ampak mi ni nič pokvarilo dobrega vzdušja gameplaya in muske.
 11. Še več Tilketov. Jaz to rabam.
 12. hordak

  COVID-19

  Niti najstarejši ne pomnijo, da bi bilo kdaj toliko prehlajenih!
 13. GTA

  [udarna] avto tema

  Redko kateri novi avto je lazji kot predhodnik. Se ena generacija, pa bo bosta M3 in M4 ze skoraj dve toni, kot M5
 14. Težava: v tistih časih noben od nas ni mel joypada za PC
 15. zato pa nisem rich as fuck, ker nisem dovolj pameten
 16. Cel thps2 preigral na tipkovnici. That being said, sej lahko priklopis gor kontroler, ne razumem tezave.
 17. Danes
 18. Se priporočam za delitev tega parta, če bo kdo naročil We’ll email your free PDF copy of the book as soon as your order is ready to ship.
 19. Fak no, kako se ti nisi tega spomnil Bi bil rich as fuck
 20. Ne vem kaj ga buzerirate, tip je dal ceno, prodal jo je takoj, ocitno je ze nekdo mislil da je cena dovolj mn3njalničarska.
 21. Lepi Šime

  HADES

  A veš, da sem ravno gledal reviewe in se odločal ali bi igral ali nebi. Pa vidim, tale hype train na mn3njalu in si rečem... Ma kurac, grem probat
 22. Ne. Vsi so isti, nič ni drugače so zguljene krilatice s katerimi se skuša utišati tuje želje po spremembah in jim ubiti voljo do njih. Nismo še imeli protestnikov pod takimi pritiski, podtikanjem, ovadbami pa izmišljenimi kaznimi. Ki kljub vsemu vztrajajo pol leta. Sej so klovni ampak malo spoštovanja si zaslužijo. Nasprotovanje trenutni politiki je tudi precej širše od kolesarjenja po centru. Kolesarji so prikladni za diskreditacije, ker lahko opraviš z eno večjo maso ljudi naenkrat. Potem je pa še malo morje posameznikov, organizacij in inštitucij, ki vsak na svoj način in preko svojih kanalov izraža nezadovoljstvo. Lahko si lažeš, da se vse kar je nasprotnikov zbere ob petkih na enem mestu ampak ta laž začne razpadati že čim malo poscrollaš po tej temi. Realnost je pa, da so umetniki zgolj del vseh protestnikov, ki so zgolj del vseh nasprotnikov. In ne, stvari ne potekajo identično. Tudi če si, zavoljo debate, lažemo, da so čisto vsi v politki zadnjih 20 let čisto enako pokvarjeni je ta trenutna kombinacija vlade še vedno edina, ki ji ne uspe niti kosila speljati brez incidenta. Če se desus umakne pa pride na njihovo mesto SNS bomo imeli za predsednika in podpredsednika vlade dva bivša zapornika, ostali podpredsedniki vlade in sekretarji pa med toliko kazenskimi postopki pa drobnogledi inštitucij, da je prvi neomadeževan člen verjetno tajnica. Kdaj smo še imeli v zgodovini toliko spornega kadra na kupu, če je vse isto? Kdaj nam je še evropa toliko pridig na toliko področjih spuščala v tako kratkem času? Vsaka vlada je in bo grešila in imela svoje proteste, ampak intenzivnost pa obseg zdajšnje je pa neprimerljiv s katerokoli prej. Tako da ne, niso isti in je drugače. Tudi če bi držalo, da so vsi pokvarjeni, zakaj bi hotel imeti pokvarjene in nesposobne obenem? Ker dobim 2 za ceno 1?
 23. Vučko3

  HADES

  Najdlje prilezel z heart seeking bow, pa še nek ubitačen kombo boonov sem mel. Zdaj malo poskušam z Varatho. Sam je precej rizično orožje. Določeni bossi (Meg) so dosti lažje obvladljivi na long distance.
 24. Saury

  NBA tema

  Got 'em right where they want 'em
 1. Naloži več aktivnosti
×
×
 • Ustvari novo...