Skoči na vsebino

Vsa aktivnost

Tok se posodablja samodejno

 1. V zadnji uri
 2. Čeprav zdaj sem se spomnil, da nisem videl advanced težavnosti. Easy, Normal in Dynamic. A to si samo zamešal, al imaš pod Dynamic še kake druge opcije? Sploh nisem pogledal. Mislu sem, da je to nek normal mode, ki se ti prilagaja preko enemy AI al neki.
 3. SpaWn

  Naša mala greznica #9

  Uporablja kdo kak plačljiv IPTV oz. ve za kakšnega, ki dela brez problemov vsaj v HD? V kratkem se selim v LJ in bi najraje vzel samo internet, ker itak noben ponudnik nima vseh programov.
 4. Pizda, meni je po ene 4. urah igranja tole nad vsemi pričakovanji. Demo me je pustil dokaj hladnega, predvsem ker mi je bilo premikanje ful leseno. Zdaj so to izpilili in se stvar igra veliko bolje. Boj je sicer malo preveč kaotičen in nenatančen, ampak je vseeno fun. Mogoče se moram samo malo bolj privaditi. Pri Remakeu sem začel na polno uživati v boju šele nekje na polovici igre. Bomo vidli kako bo tukaj. Prezentacija je fenomenalna. Svet je ogromen in prelep. Nostalgični vajbi pokajo na vsakem koraku. Komot bi samo šetal okoli in poslušal znane melodije. Perfektno za vse suckerje. Zdaj malo bolje razumem čemu tak metascore.
 5. Ja advanced ni prav hard.. ce ti ne gee se tezavnoa prilagodi. Tako pise tam. Drugace jaz razmisljam, da bi probal classic nacin bojevanja
 6. Jaz na Normal. Zaenkrat je malo prelahko, mogoče bom switchal, ampak boj mi deluje premalo natančen, da bi se sekiral okoli tega. Bom še malo igral tako, vsaj dokler ne pridem do kakih proper mobov/bossov. Sta me raziskovanje in predstavitev veliko bolj pritegnila zaenkrat.
 7. Men je bolj pomemben framerate od grafike. Vi "mustard race" ste neki fuknjeni na hi-res eksplozije in cingljajoče ključe.
 8. ...jutri pa RB sprosti moč motorja iz 70% na 100%, pa smo spet v sezoni 2023.
 9. jlpktnst

  Samsvoj mojster

  Zato maš pa avtomatično z rekuperacijo... Daš tiste par jurjev pa maš mir
 10. Avion

  Samsvoj mojster

  Tega recimo sploh nimam, ima pa ta mehanizem na oknih to opcijo "priprtosti", se pravi, da ni na kip in ni zaprto. Hvala za nasvet, btw!
 11. Avion

  Samsvoj mojster

  Ja, saj vem, ampak meni fizicno ne znese 3x dnevno, ker pac nisem doma
 12. viAgra

  [udarna] avto tema

  Imam Tourana avtomatika pa ne vem če bom še kdaj šel na ročno šaltanje... len sem ratal. Edino kar mi je žal je to da nisem 2.0 vzel, ta 1,6 77kw počasi štarta z mesta kar se pozna predvsem v križiščih. Pa še ko v koloni sedim po 45 minut in mi je tečno skos iz prve v drugo v prvo v drugo...
 13. Ja pac tip glumi socijalista, da pade cena, da pokupi vse.. ni slaba ideja
 14. OK, dal bodo 2 milijarde za ta špil. Ker bodo šli na ziher bodo brisal vse kar je politično nekorektno. Nardil neko dolgočasno ziher woke zgodbo. Nasilje spravili na minimum. In evo ti ''GTA''.
 15. Drugače sem hardcore kapitalist in nosim zda spodnjice ter zagovarjam privat zdravstvo, ampak pri teh nepremičninah pa res mislim, da bi se moralo država vmešati. Dejansko že zaradi lastnih interesov (davki in nataliteta plebejstva).
 16. Napovedan že prvi DLC za GTA6 . Kupil bom PS5 takoj k špil pride vn!
 17. Pričamo o GTAju ne pričamo o Mekdoncima.
 18. Pri takem dnarju se lahko hitro kaj zalomi.
 19. Igricaje graficno ko sex, malo zadrzan (megleno vse skupaj) al pa imam jaz preveliko orodje (tv), v kar malo dvomim Malo se tzdi zatika pri premikanju oz skakanju ampak ok Ma drugace na prvi pogled izgleda narejena kvalitetno.. Igra s kartami je tudi ql
 20. Slej ko prej bo kaj obupnega 😀
 1. Naloži več aktivnosti
×
×
 • Ustvari novo...