Skoči na vsebino

Vsa aktivnost

Tok se posodablja samodejno

 1. Včeraj
 2. Mic-E

  65

  Not good, not bad..... Smo sli gledat s frendi.... Lahko komot pocakate na torrent
 3. X-Alien

  Islandija

  Eh, zaprte ceste konec aprila so le v notranjosti. Obalne ceste redko, tudi Westfjordski prelazi bi takrat morali biti ok. Za prvi obisk pa itak obalni pas ponuja še pa še atrakcij.
 4. Morski

  Pravkar pogledano

  Mad max, the raid 2, dredd, john wick 4. Ker hud comeback so dobile akcije z john wickom. Film je poln brutalno hudih fight scen. dobro porabljen denar. ajde The Raid 2 mi je še vedno film z večjo replay vrednostjo in boljši overall. ampak JW4 je odbita zadeva. Skoda samo, ker so ga morda malce preveč razvlekli na enih delih brez neke dodane vrednosti - bi lahko komot skrajšali.
 5. Meni manjka samo še poiskati vso favno za v Journal in bom platiniral.
 6. Igram Tchio, pucam kar je ostal na mapi po koncu in pimpam katamaran.
 7. kmjr

  Vojna tretjega sveta

  ma po mojem sklepanju ima ukrajina vec mrtvih zaradi topniskega obstreljevanja in raketiranja, ma dvomim da na enga mrtvega vojaka ruske vojske prideta vec kot 2 max 3 ukrajinca, ma ko dodas se wagner in donbas vojsko smo na 2:3 razmerju IMO. poslali so 85k vpoklicanih v ukrajino, ostalih niso.
 8. Zakaj jih ne vpokličejo ne vem, ampak to, da jih še niso poslali na fronto je informacija, ki sem jo že večkrat zasledil v različnih virih. Iz informacij, ki sem jih pač zasledil, bi rekel, da imajo Rusi tako premoč v artileriji, da jim enostavno ni treba. Počasi uničujejo ukrajinsko vojsko, kar pa bi naj bil tudi trademark ruskega vojskovanja. Prevladujoča artilerija in izčrpavanje nasprotnika. Izstrelki bi naj dobesedno leteli vsako sekundo. Pa še dodatno ti da za mislit, da ni več v MSM nobenega poročanja o poteku vojne. Vse je naenkrat izginilo.
 9. Henrik

  Star Trek

  Tale 6 epizoda je bila pa res super. Prav lepo so zlili star trek like in lore. Dozdaj je ta tretja sezona po 6 epizodah res odlična sezona. Lepo se razvija, vključuje like in star trek lore. Skoraj težko verjeti, da sta prva in druga sezona čisto nasprotje tej 3 sezoni. Kot da bi gledal dve povsem različni seriji. Škoda da ni bilo takšnega razvoja zgodbe že v 1. sezoni, to bi čisto drugačna serija bila.
 10. I saw the devil. To je to.
 11. Fidlock. https://www.fidlock.com/consumer/en/products/twist/
 12. kot zlo casual uživalcu diablo franšize mi je tole kr fajn krek kokain
 13. sirijci/iranci, bombardirajo/raketirajo amerisko bazo v siriji, tam pr naftnem polju LP
 14. a res nobenga ne moti vse kar je v zvezi s kamero/premikanjem/FoV fakdissit
 15. Bravo. 1.6s mi manjka do tvojega časa. Tale event po dolgem času teška da bo pr meni Gold.
 16. ne skrbi je že youtube spoilal izid včasih je bil potreben celotni džravni propagandin stroj . danes mamo seventhsona ipd.
 17. Zelo zanimiv video napada vagnerjevcev na ukrajinski jarek. Poglejte si sami. Ne bom spoilal izida. Včasih so o vojnah snemali epske filme, da si je folk kao predstavljal kako izgleda vojna. Iz te vojne so že posnetki iz dronov in go projev tako carski, da ne bo treba nič snemat.
 18. @erted45 kakšen sistem za bidone imaš to na tvojem novem kolesu? Ni nobene kletke. Najbrž ima flaša ustrezen kontra kos?
 19. Kill Bill, Taken, Old Boy, Count Of Monte Cristo, Payback - extended verzija,...
 20. doz

  [udarna] avto tema

  ej, spucan v nulo ali ne po parih dneh je isti
 21. Na današnji petek, traktorska polka nadomestila kolesarski kolo.
 22. ThePek

  LOK

  Noro se je dvignila. Imel sem še 150 kosov, ki sem jih razprodal v prvi uri in pol, potem pa si lahko še predstavljaš, kako so šibala prednaročila. Še vedno kaplja.
 23. keba

  Kaj se trenutno predvaja?

  Dajte še kaj revenge materiala predlagat.
 24. Jake the Mess

  LOK

  Short but sweet segment. Nice, prov res sem vesel za tole. Kolk se je kej dvignila prodaja po tem reviewju?
 25. Prideš? Če te ne bo potem veš kaj...
 1. Naloži več aktivnosti
×
×
 • Ustvari novo...