Skoči na vsebino

MesarMate

Vesoljc
  • Število vsebin

    47
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Prispevki od MesarMate

  1. Za nostalgijo s sicer rahlim skepticizmom sem se lotil D2 nove sezone..

    Tokrat sem se odlocil za Demon machine Soso ... Fak kok je to fun build :o Da ne omenjam tanky.. Zivel sem v zanikanju :D..

    Triple prayer od merca v kombinaciji z energy shield te nardi nesmrtnega.

     

    Jz bi se najbol bil zadovoljen, da bi izdal spil z isto itemizacijo, mogoc mal bol dodelanim craftanjem (namest da je vse s cubom)..

     

    Špil te prov vleče da igraš še naprej in razmišljaš kaj bi blo še mogoče.. za razliko od D4 kjer je tistih par ur, kar sem vrgel not se počutil kot neka obveza in safr

  2. WinterThane reče pred 37 minutami:

    prvi rip v d2r vceri - zealot lvl 83 je guznu na poti do baala

    mel sm amplify dmg na seb in laufam mimo frendovih kostkotov, ki so ravnokar ubil enga extra strong cold enchanted bossa

    sam razpackalo me je 

     

    back to rogue encampment

     

    RIP... 

    Men je blo kul s frendom igrat HC (upam da ponoviva kmal), ampak je vztrajal da je vedno vsaj eden ali barb (BO) al pa druid (Oak sage).. Sicer nazadnje sem RIPnil z necricem, ker sem šel sam igrat in sem bil cocky, tko da me je Nihlatak s CE pwnov..

     

    Ve2 sta bla ocitn zealot pa summoner.. Se zdi kot dobr ofenzivn kombo, sam imo vseen squishy v prevec situacijah... Tko kot si zdej ripnil, al pa stygian dolli, ipd.. 

     

  3. Men je blo skos kampanjo safr... tut štorijo sem začel kr preskakvat, ker mi je blo brezveze, ponavljajoče.. Po kampanji res nisem videl smisla nadaljevat.. Bedn špil.. D3 je bil (že ob izzidu) umetnost napram tem.. 

    Ne vidm tut možnost izboljšav, ker so že v štartu falil  z gearom, levelscalingom, itd.. Če mi bo za igrat, sam čakam kdaj bo d2 pa d3 ladder reset, da je par dni razvedrila, tu pa me noben season ne gane.

     

    GL HF..

  4. Dungeoni se prevec ponavljajo po istem kopitu.. najdi 2-3 stvari da odpres bossroom..gg.. Sicer mi je hecno ko Llama hejta na to, a v d2 je blo isto (act2 staff, act 3 mace)..

     

    Storija je kul.. kampanja bo deifinitvno kul za preigrat... Pomembno bo najbol late game, kaj bo tam za pocet.. Tut UI ce zgleda kisel in druge stvari so zelo sekondarnega pomena. Ce ni late game-a, drugo ni pomembno.

    Legendary-ji spet padajo k po tekocem traku.. upam da je to zarad bete.. ceprov tut te posebne moci so mi "meh". Vem da bojo tut "unique", kjer bos pol cel build okol itma naredil (saj tko oglasujejo), sam glede na videno si nebi obetal nevem kaksnega drugacnega dozivetja.

    Ful nekih procentualnih fetišov -> maš 5% lucky hit -> ob tem imas 30% verjetnost da bo X skill naredil 40% vec dmg-a (WTF?!) 

    Razumem da se hocjo izognt enostavnim -> skill X dela 30% vec dmga.. ampak to se mi ne zdi nic bolje..

    Skilli so dost dolgocasni. Od trenutnih 3 klas je soso dalec najboljsa.. mogoce se v late game-u kej spremeni, sam mislm da je tuki problem vecina ARPG-jev , kjer so melee chari sadge. Na koncu morjo "melee" chare zmalicit, da dejansko postanejo range.. kot je tisto z vrtinci od whirlwinda.

     

    V primerjavi s predhodniki mam obcutek da gre tle velik vec casa preden karkoli uspes nardit. U d2 si lahko recimo naredil nevem kok mefirunov, pa po pol ure koncal.. U d3 lahko delas rifte, pa nardis par griftov pa tut v pol ure reces da mas dost... 

    Sicer pol delas mefirune/grifte par ur.. ampak imas na koncu vsakega moznost nehat.

    Tuki se mi zdi da v manj k 2 ure se ne bo dal nic nardit.

    Isti princip sicer kot pri filmih serijah -> ne da se ti 3 urnega filma gledat, pa raj gledas 30 minutno serijo... na koncu sicer bingas celo serijo al pa gledas 5 ur..

    To razumem da gre z roko v roki, ker je svet faking ogromen in imas nesteto moznih kotickov za raziskovanje in to je super zadeva.

    Casi so drugi, pa tut jaz (in vsi mi predvidevam) smo starejsi.. Ni vec tok casa, druge stvari so v lajfu.. Ne predstavlam si da bi tok casa not fuknu k za d2... al pa d3 provzaprov..

     

     

     

  5. Mah jz sm nehov igrat... pač ne da se mi čakat quea in po parih dneh enostavno ne zaženes špila.. Židzard itaq računa na to in  bo še par takih se našlo, čez čas enostavno ne bo več vrste, ker ne bo folka.. važn da so pokasiral.. evo ti d2... lahko gledaš nek random number generator, kter v vrsti si... 

  6. Jap.. dobr cancer je tole.. najprej cakat pol ure+ da ti pride not, potem pa me najpogostoje ze mine igrat. Ce se mi slucajno pa se vedno da igrat, pa mi v roku 5 minut random crasha spil in se lahko sam spet v cakalno vrsto postavim... 

     

    Hotel sem Smiterja zlvlat, ker mam ze vecino opreme in da bi zacel torche farmat, sam kaj ce mi crashne sred organ farmanja in ostanem brez vsega. Ko jih jebe...

    • Groot, ki sir je 1
  7. Jz nevem.. vsake drugic k hoc d2 igrat neki ne dela.. al so serverji dol, zdej so mi kr liki spet zbrisani in cakam da pridejo nazaj.. 20 let nazaj ni blo teh problemov no...

     

    Ja interakcija z clientom men sploh ne dela.. ce mi kdo pise na b.netu in sem v D2, sploh ne vidm.. sej mogoce je treba sam kj nastavitve gledat, sam se mi ne da -,- ....

     

    @ DVD kaj te je ubilo? :o 

     

    Men se je nekak elemental druid vedno zdel najbol safe za HC :D Prisel do lvl 92 enkrat, se mi je zdel nesmrten.. ni umrl, sam nehov sm igrat

     

    Edit: aha.. ocitno serverji dol, ker ze dupajo veselo na veliko :doctor:

     

    dup.PNG

  8. Ko zacnes enkrat craftat al pa rerollat GC bo sam "poof" pa jih ne bo vec :D

     

    Men kar se je RNGesus nasmehnil, da po dolgem casu nicesar, potem v enem runu pade OHM, HoZ pa se fire skiller.. Zadnjo sicer neuporabno, HoZ bom kr odbrzal za smiterja (ko ga koncno nardim), Za Ohm sem najrpej mislil, da bi prodal, potem pa vidim da mi 5sox flail lezi u stashu in sem se odlocil da sam nardim CTA. Rezultat zelo dober pravzaprav 6 5 2. Sam glede na to, da ze do zdej nisem mel neki tezav z umiranjem, razmislam da bi vseen prodal pa si kej druzga kupil. :ninja:

    • Za crknit smešno +1 1
  9. Ja lahko je enim (streamerjem), k so bili nošeni po rokah v 8player partijah, so jim drugi vse na tla metal in mel vse ze drugi dan, medtem k navadni smrtniki nismo mogl prvih nekaj dni sploh igrat.... In isto bo ko bo ladder.. tko da so te zadeve brezsmiselne..

  10. Gatsu reče pred 2 urama:

    Jaz bi dal ledvico za occu in shako... Men dobesedno same smeti padajo... tko da zdej raje sorso levelam.

     

    @MesarMate hoj ti si imel hybridno sorso ane? Imaš Link do builda mrbit? Zdej sm lvl 38 in sem zmaksal fireball zdej pa ne vem kdaj začet dajat v cold... :) 

     

    Lahko si pogledas tole mogoce:

     

     

    Jz sm sicer po obcutku.. najprej Leaf RW, dajas v firebolt mal na zacetku, ko prides do fireball vse sm, eno piko pol se v firemastery (dejansko si meteorja sploh nism skillov), ko prides do frozenobra (lvl 30) pa sam se v orb+cold mastery in presedljas na shield +stapic... Ko zmaxas orb in frozen mastery (oziroma da je -100%)  gres pa se na meteor naprej... izi lvlanje in tut za lategame uporabno..  Pol pa reskillas lahko v en element al pa furas hybrid naprej

     

  11. Beli nimajo socketov sploh... Sivi itemi so etheral in socketani.. V bele iteme in etheral iteme lahko nardis sockete AMPAK samo ce je normalne kvalitete, torej ni superior ali cracked ali damaged...Izjema je Larzuk. On ti bo dal vedno max stevilo socketov in mu das lahko tudi superior iteme (lahko mu das tut rumene, zlate iteme in da not socket)

    Cim ima item sockete, jih ne mores spreminjat/odstranit/dodat. Torej iz itema k ma 1 soc, ne mors nardit 4 soc item.

    Torej ce ti ni delovalo, da bi dodal sockete, preveri, ce si uporabil pravilni recept in pravilno vrsto itema (da ni bil superior)

     

    Jz mam dva dni suso... fakin NIC mi ni padl... pr kravah mogoce superior eth cv z 2 socketi  :panika: gledam Alkaizerja, model nafarma v 10 urah loot k ga jz ne vidm v celem mescu.. RNGesus HELP me!!!

    • Račka +1 2
  12. drevored reče pred 10 urami:

     

    Za IST? Da.

     

    Drgac mi je padla lihkar se SUR. So close...

     

    GZ.. kje si dobu HR? :O

     

    @Gatsu: jz sm na d2jsp... nared acc ce hocs trejdat tam pac... sicer Cham je tko... bol meh... etg stringse(of ears?) pa ik helma je worthless.. ce ti rata za par pgemov na b.netu trejdat pa si kraL.

     

    Men se nabira roba za smiterja, sam zelim se par drugih stvari prej nafarmat :D Kar sm mel keyov, sem prodal.. dobr fg money trenutno se..

  13. Ptopaz v Shaki je 74 + 29 nagel + rare bootsi 21 mf + chancice 26 + rhyme 25.. 175%..  o.k... ja resisti so precej v pizdi, sam sej ne rabis :D Merc s perf 20dr gazo in treachery vse potanka

     

    Smuk reče pred 44 minutami:

    Jaz imam tak zegn glede dropov, da sploh ni več smešno. Furam 110 MF na normal in je baal zelo radodaren :D

     

    Kaj pa lahko normal Baal pusti da bi se ga farmal ? :nicjasno:

  14. Gatsu reče pred 2 urama:

     

     

    @MesarMate kolk MFja ti to furaš da ti tko fino dropajo stvari?

     

    Shako je biu ob cca 60mf-ja.. mel sm takrat sam rhyme scit pa na bootsih,rokavicah po 20 mfg.. Zdej ga mam cca 170 in je zacel kr padat.. 

     

    Sem respeckal v blizz, tko da zj furam krave, andy, ancient tunnelse, mefi.. Kokr sm pogosto obzaloval studenstka leta, da sm prevec pregeekov namest da bi druge stvari pocel, se sedaj spet zavedam kok je spil drogeraski o.O

     

    Stash je pa ceprav vecji, kaml premejen xD ... 

     

    PG-emi so zakon.. Jz napogosteje uporablam da:

    -Nardim socketan item.. Prej je bil bug, da ko si eth armor uporabil s tem receptom je dobil dodatnih 50% defenca. Tko si meu po 1K def base armor, sam to so zal popravl sem nekje zasledil :( 

    -Rerollas Grand charm (ki je vsaj v Worldstone Keepu na Hell padel), zelo so vredni GC ki jih Baal pusti, ker lahko zarad visokega item lvla sam tist rolla kot skiller s 40 lifa.

    -Craftanje caster amuleta.. sam za to se uposteva tut char lvl, tko da se menda ne splaca pred 90 lvl-om, ampak sej to bo kmal :D 

     

    Ce res odvec hodjo, se jih pa proda... vcas je blo cca 20 pgemov 1 PUL..  chippede pa redno pobiram, da rune nadgradim... pogosto to opravilo velje za preobilno, sam kr hitr prides do recimo kake LEM rune in nardis Treachery (imo najbols early/mid game armor za vsakega merca al pa melee lika)

     

  15. A se komu mape zjbavajo? Cim grem v novo igro se mi kr prekrivajo mape in tko moram napol na slepo tipat npr v towerju ko grem do counte...

    Pomaga sicer, da grem ciz vn iz spila in zaprem b.net client, ponovno zakurblam, pol je pa o.k... 

    Sicer pa tut zarad tega delam "daljse" rune.. najprej counto, pol andy, ancient tunnelse, meph, eldritch, pindl in ce so kul mobi delam se Keep in Baala (ce so zajebani mobi pac restart)

    Sicer je mislm da vecja efektivnost, da bi sam eno farmov...

    Trenutno sm se hybrid: frozen orb+fireball, sam bom presedljal na blizz.. ceprov je frozen orb bol fun :/ 

    Pol bojo tut krave padale.. trenutno grejo krave prepocas, da bi blo vredno.

  16. Vcer sm rageov, ampak "o.k"... prvi dan global release.. standart za Blizz.. ampak da mi zdej pa ze drugi dan isto pickarijo dela...  Da mi res postaja zal da sm se lotil tega.

    Vcer sm lahko samo cakov kdaj bojo postimal, da sem igral ob 23 pa do 1.30... dans pa ocitno spet pred 23 ne bo nc.. spil te sili met socialn lajf ocitn...

     

  17. Gape reče pred 6 urami:

    Glede na to, da omenjaš 15 eur verjetno misliš katerega od straih chromecastov, ki ne podpirajo tako uporabe, ampak so namenjeni za pretočne vsebine (netflix, youtube, ...). Nimajo svojega UI, upravljaš jih tako da "castaš" iz aplikacij npr. youtube/netflix (sicer je na voljo tudi screen share, ampak za gledanje filmov je kvaliteta občutno preslaba).

    Google TV, kar ima med drugim tudi novi chromecast (Chromecast with Google TV) je pa super za take zadeve. Sam uporabljam sicer Mibox S, za predvajanje filmov iz network diskov uporabljam pa Kodi aplikacijo. Sicer ne vem če dobiš kaj pod 50€, a vseeno priporočam.

     

    Hm.. o.k.. ja za netflix pa youtube mam trenutno gumba na TV, da direkt dostopam do tam.

     

    Raziskujem sicerj, da je razlika med:

     

    1. kanditat

    2. kandidat

    3. kandidat (a to je to kar hočem?) :)

     

     

     

  18. Nevem sicer če spada tole prašanje sem, sam zihr mi bo kdo znal pomagat.

    Kupil sem TV, ki naj bi bil SMART... sam niti ni tolk Smart... nima kakrsnekoli moznosti za namestitev novih aplikacij poleg tistih nekaj kar jih ima. Trenutno še najbol uporabna mi je funkcija da screen sharam s telefona na katerem laufam npr twitch. 

     

    Želel bi sharat trdi disk, ki je na PC (na ktermu so filmi, serije, itd) in da se mi nebi blo treba vedno jebat s kabli pa odklopit od kompa in priklopit na TV. 

    Za androide sicer je kar nekaj appov, ki omogočajo brskanje po folderjih, ki jih na PC sheraš na omrežje, sam kot rečeno ta TV je DUMB TV.

     

    Razmišljam o Chromecastu. Je kdo tukej sprobov zadevo? Ima zadeva pomnilnik in imas dostop do android marketa in appov, ki posledicno delajo? V kolikor je temu tako, razmisljam da torej kupim chromecast za tistih 15 EUR, priklopim na TV, nasnamem app za brskanje po shared folderjih in lahko torej brez odklaplanja/priklaplanja se vrzem na kavc in gledam kar hocm z diska..

     

     

    • Račka +1 1
  19. torej bo popolnoma drug film kot je biu Justice League al bo ista zgodba? Torej so posnel ze takrat tolk materiala da bojo kr drug film iz tega naredl? Men se nasploh zdi DC zdi svetlobna leta za Marvel. Po CGI, se bol pa po zgodbi, sam ajde da vidmo zadevo... 

    Je torej smiselno za primerjavo pogledat Justice League kot je prisel vn za primerjavo, al je bol dat na "off", pa zadevo pogledat pa pustit da gre isto v pozabo kot prvi film.. jz ne pricakujem nekega razsvetljenstva zarad hypanga Snyder cuta

  20. Hvala Shenkey! Ja techniker krankenkasse sm si uredil ze spomlad, ko naj bi ze dejansko sel gor, pa mi je potem propadl, ker je blo konc sveta... Za banko nisem sicer razmišljal o menjavi, ker mi trenutna dobr služi. Spletno bančništvo, itd., Sej če s kartico plačam v Nemčiji ni provizije, če prov razumem. S časom menda bom menjal, sam prioritete pa še ne vidm.  Jz sm za dopust kr navdušen. Štartam z 35 dnevi k nevem kdaj jih bom koristil 😁

×
×
  • Ustvari novo...