Skoči na vsebino

Traktor

Rumeni jak
  • Število vsebin

    123
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Prispevki od Traktor

  1. Škoda ker je z tem nosilcem ki je zasede 2/3 kock, bi bilo bolše v merilu saturna. Saturn je drugače res impresiven set, sploh glede na merilo človečka.

    • Račka +1 1
  2. Hernire reče Dne, 17. 4. 2024 at 12:33:

    Jaz moram reči, da sem res pune slab (u)porabnik erotičnih zadev

     

    Prostitucija mi je zelo anti. Pa ne obsojam nikogar, ki koristi, more power to everyone forever, samo enostavno sem na tem področju dosti konservativen. Razlog je preprost: prostitutke so vedno neke ženske iz tretjega sveta in revnih držav. Govorim o tej "night club" veji prostitucije, ne nekih uglajenih "pokažem joške za 30 €" only fans profilih. Dokler je 99,9 % prostitutk Ukrajink, čefurk in ostalih žensk iz depriviligiranih okolij, mi je težko resno jemat parolo, da je sex work delo kot vsako drugo. Če bi bilo, potem bi v night club prostituciji delale tudi etične Nemke pa Finke in Norvežanke. Dokler pa primarno delajo taki profili, kot pač delajo, pa je zgleda prostitucija za marsikoga izhod v sili in tega ne bi počele, če bi imele validno alternativo. Poleg tega je še vedno dosti shadow pimpanja, kolikor sem bral članke, niti približno ni tako preprosto, da ima neka Ukrajinka v Avstriji odprt SP in dobi 100 % priliv od debelih Pohorcev, ki jih hodijo bangat čez mejo   

    No sam čefurji in ostali ki jih omenjaš te pa ne motijo na gradbiščih in ostali slabo plačanih poklicih kjer se lomijo hrbet, ker gre v tvojo korist?

    Verjetno zaslužijo precej več kot fizični delavci in še precej lažje in lagodnejše življene imajo, alternativa je gradbišče al pa čistilka.

    • Račka +1 1
  3. O moram pogledat, serija me je tolk prevzela da sem si nabavit Lego Saturn V, tam šele dobiš občutek kakšna je velikost te stvaritve glede na človeka, res impresivno kaj je človeštvo sposobno in kaj bi lahko dosegli če bi namesto vojn namenili raziskovanju. 

     

     

     

  4. magični kralj reče Dne, 10. 7. 2023 at 18:22:

    zdaj ko je znizan sem si ga privoscil se jaz, upam da prispe soon da lahk igram med poletnimi pocitnicami cim vec

     

    kere igrice priporocate

     

    a emulirate kaj switch

    Katero verzijo si nabavil? tudi sam pogledujem da bi kupil 64GB pol pa če mi bo stvar v redu, nadgradil na  512 al pa 1 tera . 

    Sem pa hotel najprej kupiti switch sam si takoj na 400 +EUR, pa še en kup iger imam na steamu.

  5. Ta lego BTC store je čedalje večji sccam , pred novim letom se pojavi  božičkov gwp v  košarici, naročim in me potem kličejo da ni več na voljo, pač prekličem naročilo. In po novem letu isto, ker me niso dobili po telefonu so naročeno kar poslali seveda brez j. božička, kakor sem se pogovarjal z enim modelom očitno nekomu rihtajo da to preprodaja naprej.

    • Solzice 1
  6. Meni je uspelo sicer dobit še santa workshop po besnem klikanju in potem dobim sporočilo da je naročilo preklicano, da sem presegel omejitev število setov, mislim kr nekej samo en mini set sem naročil dva kosa.

     

    Iz protesta grem kupit kopijo kitajca in to jim bom tudi omenil.

     

     

    • Račka +1 3
    • Za crknit smešno +1 4
×
×
  • Ustvari novo...