Skoči na vsebino

pumpahhh

Rumeni jak
  • Število vsebin

    63
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Prispevki od pumpahhh

  1. Jaz sem hotel kupiti goodyear ultragrip performance+ ampak sem se premislil ko sem videl tvoj post o nexenkah, ki sem jih že imel v preteklosti in so mi bile ok. in ravno danes pridejo. jebiga bodo pa naslednjič celoletne

     

    a se jeklene feltne sploh dobijo 17 col? sem iskal za 225/45/r17 pa nisem nič našel. 7,5Jx15 ET51

  2. mogoče sem mal pretiraval z vso opremo, sem šel zdej gledat kaj imajo nekateri drugi

     

    moj ima 130k prevoženih, radarski tempomat, lane assist, črn strop, črne šipe zadaj, tist senčni rolo v vratih na zadnjih sedežih, ogrevane zice, avtomatske dolge, full led luči

     

    nima virtual cockpit, panoramske strehe, ogrevanega volana in sprednje šipe

     

    sem pa moral plačat potem še homologacijo 120 in dmv 70 eur

  3. prodal sem focusa 2011 letnik 1.6 tdci z 210k za 3.500€ 1 mesec nazaj (prodajal 1 mesec pa skor nič interesa, ni bil pa prav lepo ohranjen)

     

    kupil sem seat leon 2019/11 karavan xcellence oprema 2.0 dsg vsa oprema razen šibedaha iz nemčije za 13.750

    • Solzice 1
  4. mumbo360 reče Dne, 24. 9. 2023 at 13:44:

    Kolko cajta si bil, kolko je te prišlo vse skup, kolko prevozi in kolk ostalo? Zanimivo, bi kar šu na en tak ne preveč turistični? trip.. :)

    pri meni je šlo za obisk prijateljev v Novosibirsku..spotjo sva pa še pogledala par stvari, trenutno sem še v Novosibirsku, jutri letim v SPB in sem tam 3 dni potem pa domov. Načeloma je bilo 30eur ryanair do talina, 15 vlak, 5 prevoz do spb, tam so pa cene tam nekje kot pri nas. Največji problem je da kartice ne delujejo, pa je treba potem narediti tam kartico in nekako denar gor naložiti. 

     

    Zdaj si lahko evizo narediš tako da je precej enostavno vse skupaj.

    • Račka +1 5
  5. Vse sproti...v teh državah rabiš met samo dost solate na računu al pa v tošlu in se lahko zmišljuješ...no saj je povsod tako, samo da so nekje namestitve 200eur v AM pa ranga 30,40eur tako da sploh ni panike, par urc prej si nekaj bookiraš pa je.

     

     

    • Račka +1 2
  6. Greš na skyscanner, vpišeš odhodno letališče (benetke, trst, celovec, zagreb, gradec, dunaj, budimpešta imaš največ nizkocenovcev) pod destinacijo pa klikneš explore everywhere. Lahko iščeš na točen datum ali pa čez cel mesec. Na ta način dobiš idejo kdaj se kam leti poceni, potem pa raziskuješ dalje.

    • Na jagodo +1 1
  7. Tam sem bil za 5 nočitev, cena povratnega transferja do Dunaja - 80eur, povratna karta wizzair 120eur, rent a car 200eur, spanje po cirka 30-35€ na noč. Hrana pijača poceni, obrok ponavadi med 5 in 15eur. Sim kartica neke 3 eure.

    • Račka +1 3
  8. Tudi jaz. Imam dechatlon escape 50 ruzak ki gre direkt v baggage hold ce imam carry on kupljeno ter dechatlon nh500 20l ki je sicer malo vecji od predpisane dimenzije za pod sedez ampak ga se vedno lahko stlacis v testni box ce ni povsem poln. Preletel tako 50+ letov brez problema.

     

    Pristanes in spizdis, ne pa da se prtljago cakas (ce jo sploh docakas ker jo zgubijo)

    • Račka +1 2
×
×
  • Ustvari novo...