Skoči na vsebino

bojler1

Rumeni jak
  • Število vsebin

    217
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Prispevki od bojler1

  1. []D [] []V[] []D reče pred 1 uro:

    najveciga kar loh, nima veze kolk si stran

    Evo točno tako. Kupi max kar ti dopušča denarnica ter, da imaš prostor za to. Ti metri glede diagonale so IMO kar nekaj.... 

     

    Jaz recimo še zmeraj imam 55colnega Sonya, ker pač takrat, ko sva se z ženo vselila v hišo(beri zgornjo etažo) nisem imel keša za večjega in sem ostal do danes pri tem. Kavč imam oddaljen 2,5m in mi je "OK" za gledanje filmov (TVja na splošno) , ko pa igram igre je moja rešitev fotelj na razdalji 1m in je to to. Problem glede zvoka rešim enostavno tako da, ko igram izključno uporabljam slušalke (70% časa igram itak, ko gre žena ter hčerki spat in jih ne motim ).

     

    V glavnem, glej čim večjega + kvaliteta slike. To je to

  2. BigBoss82 reče pred 6 minutami:

    Dobro pralni stroj lih ne

     

    Ampak vecerje, pijace, pocitnice, izleti, lepe zavese, hudo postelnino, najjacij jogi.. dosti lepih oblek v garderovi, da ji ne delas sramoto, lepa kuhinja, lepa kopalnkca, hud pribor, lep divan, vse, samo velik hud TV jih ne zanima...mah stari ni racunice.. res tudi da so si picke razlicne.. sem imel tudi skromne pa v povprecju.. gres slabse skozi skoraj sigirno pp mojih izlusnjah

     

    Res pa da je sex boljsi in imas druzbo in cel kup drugih stvaei odneses.. sam pac mi govpirmo o sexu in kesu

    Pizdo Bigboss, ti si res imel/imaš tako smolo v življenju glede odnosov(ljubezni), da imaš tako negativen pogled na to, da z drugo osebo živiš skupaj in se imaš fajn ali kaj? Pa ne moreš gledat na keš, materialne dobrine in te pizdarije, ko živiš z nekom. Ne vem no...

    • Račka +1 3
  3. Ma Sandler je car, imo  je tip, ki na polno uživa v tem kar dela (v Hollywoodu mu glede tega noben ne pride blizu).

    Ima svoje kolege, s katerimi snema filme in se na polno zabava ob tem, filmi se pa dobro prodajajo glede na vložen denar, kaj češ boljšega. 

    Pa pustimo to, kakšne kvalitete so filmi, ker na koncu sploh ni važno :D

    • Račka +1 3
  4. Ne vem, meni je Monty Python top tier comedy še danes. Zraven Črnega gada. 

    Pa M.a.s.h. Kaj takega več ne bo nikoli. 

     

    Je kdo med vami gledal/gleda Trailer park boys? Meni je to top shit zadeva od "novejših" comedy zadev. Tipi so mi totalni cari.

    Že sama stvar, da Ricky v čisto vsakem, ampak res vsakem kadru v roki drži kozarec z rumkolo, mi je nekaj najbolj smešnega ever :w00t::D

  5. Arey reče Dne, 10. 2. 2024 at 18:17:

    No sej bruto vs neto zneski v sloveniji niso bistveno drugacni kot v drugih eu drzavah (pustmo zdej a je vec al manj, naj se o tem kregajo na gnoju, razlike so a ne drasticne). Sam mi smo pac majhna drzava in podjetja tu se tezko prebijejo na tuj trg, domaci trg je pa nikakav cist samo zarad velikosti drzave. 
    Tangent: glih zadnjic je zena govorila z eno znano pevko v slo (jz zanjo se nisem slisal sam itak ne poznam te scene) in se bejbi bolj splaca pet hrvaske pesmi ker je hrvaska velcji trg, PLUS da pri nas dobi vecji reach, go figure. 
    Anyhow, nekatere firme placujejo minimalce da nabijajo dobicke, nekatere pa enostavno ne morejo ustvarit dovolj dodane vrednosti da bi lahko zaposlenemu placali vec. Jeba je to. 

     

    Bruto vs neto po domače

     

     

    received_177479528216094.jpeg

    • Račka +1 1
    • Za crknit smešno +1 3
  6. Weraziel reče pred 13 urami:

    Sej to je tko k Dark Souls al pa prvi Half Life, pač zdej veš kje nehat igrat in si zadovoljen s tem.

    Ne mislim nič slabega, ampak v kakem smislu ali konceptu je mgs5 ( al pa cela serija, če slučajno ciljaš na to) enak Dark Souls, oziroma še bolj HL?

    Ker ta primerjava mi je pa res wtf.

    Obe igri sta masterpeace vsaka v svojem žanru, tako story kot gameplay ( Ok, Xen del origi HL je malce najedal, ampak vseeno)!

     

  7. Weraziel reče pred 11 urami:

    Jaz sem dobil v Leclercu za 200, pa sem del božičnice (ki smo jo dobili na Eleclerc kartico lol) dal za tole

     

    imam šele kake 3 tedne 

     

    Jaaooo, kakšna napaka. :pinch: Namesto, da bi za to ceno nabavil PEČJAKOVO testo in profitiral, ti greš in nabaviš en pad....ajajaj....

     

    Res ne vem, kaj bi na to rekel en priznani slo odvetnik.....cccc:D

    • Za crknit smešno +1 1
  8. Aktivist Vanč reče Dne, 25. 12. 2023 at 18:27:

    Nimam posebnih želja. Da bi imel bolj konstantno voljo do igranja, ne pa obdobja, ko me sploh nič ne veleče kljub temu, da bi imel čas za igranje... potem pa sem dosaden sam sebi in vsem okrog.

    Evo tole! Mene to jebe že zadnje pol leta, morda še več. Tolko dobrih iger za igrat, pa me vmes, ko kero igram kar naenkrat mine....:no: ........ na koncu pa potem naredim najslabše  in si podaljšam wow za mesec dni in igram classic kot debil...:rofl:

×
×
  • Ustvari novo...