Skoči na vsebino

coconutZ

Rumeni jak
  • Število vsebin

    3
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Prispevki od coconutZ

  1. Henrik reče pred 16 urami:

    Toliko o naravni čredni imunosti, ki traja dalj časa.

     

    https://www.telegraph.co.uk/global-health/science-and-disease/hopes-herd-immunity-wane-manaus-city-declares-state-emergency

     

    Tako kot sem že dolgo vedel glede na poročila zadnjih mesecev iz vsega sveta.  Imunost je kratkotrajna.

     

    Ta primer ne bo osamljen in to je še en dokaz več, da je program cepljenja zelo nujen. Nasprotovanje cepljenju bo prinašalo še več nepotrebnih žrtev.

     

     

     

    Wtf Imunost ni kratkotrajna, to so čiste nebuloze... Poznam primer kjer je imela oseba 3 mesece po prebolelem virusu protitelesa, šla po 8. mesecih ponovno na test in je protitelesa še vedno imela oz. jih še vedno ima.

  2. gorkyporky reče pred 5 minutami:

     

    Kaj? Kako pa je v praksi v hotelu? Razen na zajtrku/večerji ma v vsakem hotelu manj stika s folkom, kot v povprečni vaški trgovini/sprehodu čez park.  O čem ti govoriš?

    Wtf, o čem pa ti govoriš?? Vem za par hotelov s termami kakšno je stanje tam. Manj stika s folkom...v termah.... ja sigurno. :D:D 

    Recimo povej mi kakšna je razlika z obiskom gledališča, kjer sedi vsak par stolov narazen (z maskami) in pa večerjo v hotelu, kjer folk sicer sedi narazen, ampak itak je brez mask. Kakšna je verjetnost, da se kje zgodi kakšna "napaka"? Kje je večja interakcija med folkom? 

    • Račka +1 3
  3. Dokler bodo hoteli odprti in nabito polni s folkom, ne verjamem v to našo "stroko", ki sprejema ukrepe. Prosim naj mi nekdo razloži logiko v tem, da se ne sme v kino, gledališča, cerkev, itd. med drugim pa hoteli s par 100 folka ostajajo odprti.

    In ne prosim s takimi "v hotelu so strožja pravila in večji nadzor", ker vsi vemo kako je v praksi...

×
×
  • Ustvari novo...