Skoči na vsebino

Übermensch

Mafija
  • Število vsebin

    314
  • Dan prve porumenitve

Prispevki od Übermensch

  1. G-Man reče pred 2 urama:

     

    Kamere imajo režo za SD kartico kamor se zadeve snemajo. Te lahko potem dumpaš na svoj FTP strežnik. 
    Za live view kamere se da dostopat preko aplikacije (predvidevam da tudi do tega kar je trenutno shranjeno na SD kartici - ampak to nisem (še) 100%). 

     



     

    Mocno dvomim, pomoje rabs nvr zadevo.

     

    Z Unifi Protect in tudi z cheap varianto Amazon Blink imam posebej nvr zadevo, da deluje preko telefona.

  2. vlaho reče Dne, 21. 11. 2023 at 17:57:

    Computeruniverse so se mi pa totalno zasral. 2.meseca nazaj sem za bratranca narocil pc komponente pa neki ni blo na zalogi in je pisalo da bo v roku enga tedna. Ajde ni panike kamot tut 14 dni pocakamo. Po 3h tednih dobimo mail da je vse na lagru rezervirano za nas. No isti mail smo dobili se 5x poslali pa niso. Klical sem 5x gor, vedno nov izgovor da morjo se neki zment z business departementom in vam javimo. 2 meseca so imel robo na lagru pa niso hotel poslat. Zakaj mi ni jasno in smo dokoncno popizdili ter zahteval kes nazaj, kar nam je uspelo sele po tretjem skoraj grozilnem mailu. Nobenih razlogov niso sposobni podat, ne oglasajo se na telefon, ko sem klical sem po 10 min poslusal tiste njihove pesmice. Sem prej ze parkrat pr niih narocil pa nism nikol mel tezav tole pa je sodu izbilo dno. Smo prej skos na firmo prek MF kupoval vse spica, zdej pa na zalost vec ne posiljajo k nam pa sm neki druzga hotu. 

     

    Ocitno bo Funtech zasluzu, vsaj upam da bo bolj odziven, svaba no more

    Mene je tud zdj dvakrat pogrel. Ne tako na hard kot tebe, ampak vseeno. Naročim neko pc komponento, piše da je na zalogi, nakar se naknadno skensla zadevo, da ni več dobavljiva s strani proizvajalca. Čez kakšnih 14dni spet lagano prodajajo isto komponento. :rofl:

    Za drugi primer se niti več ne spomnm, je bila podobna štorija.

  3. guru reče pred 2 urama:

    Haha :)

     

    Sej cenovno bi šlo skozi, če je OK stvar. Edino nikjer ne vidim kako je s Chromecast oz. še raje AirPlay...

     

    Ima kdo tole, da lahko iz prve roke pove?

    Ima Apple AirPlay 2, Google Cast

  4. Navedek

    NVIDIA made it clear that DLSS 3.5 is not a performance enhancing feature, but the focus is on image quality. Depending on the scene, the performance will be virtually identical, slightly better or slightly worse.

    Kek

×
×
  • Ustvari novo...