Skoči na vsebino

car0vnik

Rumeni jak
  • Število vsebin

    14
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Prispevki od car0vnik

  1. Galko reče pred 33 minutami:

     

    Tole so zelo zelo slabi obeti :D  Špilu se moraš ful posvetiti, popolnoma je odprt, zelo malo je hand holdinga, hkrati pa je naravnost OGROMEN in zelo nelinearen in zelo zelo dolg (poglej, koliko časa ga že igrajo Berba, Kekit in Tomažek).

     

    IMO rajši sprobaj kaj drugega. Armored Core 6 ima misije dolge med 5 in 15 minut evo :D 

    Sam je pa taka petarda, dab blo skoda spustit. Also, winter is coming. When if not now?

  2. Galko reče pred 28 minutami:

    Kako boste igrali prvič, na normal ali na hard? Jaz sem igral oriđiđija na normal ker sem že z relativno veliko municine spuščal driskača po kavču. Sam pismo tale remake izgleda pa tok dober, da bo verjetno kar v prvo hard padel. 

     

    Plus da je obče sprejeto dejstvo, da survival horrorji resnično zasijejo (zagnijejo? zagrizejo?) šele na težjih stopnjah. Če imaš seveda živce za laufat z dvemi metki po zapuščeni vesoljski ladji / policijski postaji / redneck mučilnici / vasici v transilvaniji :D

     

    We choose to play Dead Space in this decade , not because it is easy, but because it is hard;

    Ce sm pred 14 leti lahko kri srov od strahu bom pa se zdj. Se strinjam s tezo glede težavnosti. Moral bi bit sam en difficulty level: shit bricks. Priznam pa, da sem pri RE2 remake klonil adult lifu in se snemal brez tonerjev :cry:. Ampak majkemi, da je to ful pridodalo vzdušju back in the day. fak ej, se spomnm ko sem to igral kot mulc na kvadratasti grafiki(ker me je prodajalec v perftecu nategnu da je voodoo 3dfx gpu isto dober kot takratana 2d ati graficna kartica,  ker jo je imel ravno na zalogi), ura lih ene 6 popovdne, da fajn trda tema prtegne, nakar me mt pošle v bližnjo gostilno po čike. Boss ultra so bili dostavljeni 10 min kasneje za takratnih 150 tolarjev. Drek u gatah je bil đabe.. 

    • Za crknit smešno +1 6
  3. ke_kit reče pred 11 urami:

    DS2 je res posebne sorte Souls Game. Ful deluje zastarelo, sam ima pa polno srca al neki. Men je bla res top izkušnja, ne glede na to, da jo postavljam na zadnje mesto na osebni lestvici FS iger.

     

    Also, preigral Forspoken Demo in tale slika precej dobro opiše moje vtise.

    Fjjq4O6WAAA_8IB.jpg

     

    gay = ok

  4. dzaver reče pred 14 urami:

    Ne vem kje ste sicer prebrali da uporaba naprave kvari in krajša dobo naprave… edino kar je, je da jo moraš večkrat polnit in so pač narejene za neko število polnjen. Tako kot vse v lajfu. To je isto kot če bi nekdo rekel, da bo manj klical, ker se ob tem telefon pregreva in krajša življenjsko dobo. :) 

    Vsak charge valda zmanjsa zivljensko dobo naprave. Pri telefonih je nek normalen upad 10-20% kapacitete baterije pri povprecnih charge ciklih v dveh letih. Ce izvzamemo, da na polno gejmas na fonu in ga (na)polnis 5x toliko. Drug problem, ki nastane je, da baterija prejema irreversible damage s pregrevajnem, kar ji zjebe celice in tako naredi nepopravljivo skodo in lahko nahard ubije kapaciteto. Nasplosno ima vecino baterij max threshold 45°. Zaradi tega dozivljamo upocasnitve na telefonih, ko se le ta segreje. Ampak tudi pred to maximalno omejitvijo se dela skoda bateriji pri vecurni uporabi na visjih temperaturah. 

     

     

     

     

     

     

     

     

  5. Igral par uric danes. Zelo dobra optimizacija na telefonu. Na s10+ se mi ne segreva. Sem pa pogruntal, da je dosti odvisno od temperature kjer igras zaradi manjka hlajenja v fonih. Recimo ponoci nekje v sotoru, k je temperatura zraka 8° tudi graficno ful zahtevn spil ne segreje fona cez 30, na vroc dan pa ze samo v idlu lahko doseze 40°. Grafika nastavljena dokonca edino resolucije nemorm spremeniti(not supported on your device, ceprav zaslon podpira 4k resolucijo. Hmm??) Kar sem sprobal se ful fajn spila. Diablo killfest grind drogica, ki rata bolj zahtevna v dungeonih. Zgleda se bo SP kampanjo lahko lepo preigralo. Kaksen paywall bo v endgejmu bomo pa vidl. Men je kul zastonj drkalica, dokler bo trajala. 

  6. Dead cells. Kr huda drogica. Ker potujem spilam na p30 pro + razer kishi combo, kadar sem v krajih z obilo štroma. Imam oba dlc-ja. Da sem peljal scat capo di banda sem moral 16x zgubiti kuglo nad vratom. Je pa run tako kot pri vecini(vseh?) rouge like spilih lahko ful zajeban, ali pa izica, glede na buffe in weapone, ki dropajo. Odprl se je 'newgame+'. Ima dovolj idej to keep you hooked?

  7. bendeho reče pred 4 urami:

    iz kje ste pa leteli iz Evrope? ste morali imeti maske cel let? je bilo v Kolumbiji kje treba dokazovati cepljenost itd?

    Midva sva letela iz Benetk. Za vstop v Mehiko ni bilo potrebno dokazovati nicesar- niti pcr-ja ali hitrega testa. Za Kolumbijo pa je bil takrat pogoj potrdilo o cepljenju. Par ljudi so zavrnili na vhodu v drzavo, ker niso imeli tovrstnih dokazil. Se pa to hitro spreminja, tako da je najbolje, da si sam preveris kaksna bo situacija preden zelis potovati. Najin plan je bil start v argentini-} Chile, a so bile takrat drzave zaprte za vstop.

    Masko je bilo potrebno nositi cel let. Moj nos zunaj nje pa ni nikogar pretirano (z)motil.

    • Račka +1 1
×
×
  • Ustvari novo...