Skoči na vsebino

legokocka

Svinjski pastir
  • Število vsebin

    2
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Prispevki od legokocka

  1. Avion reče Dne, 13. 4. 2021 at 12:46:
    DaCapo reče Dne, 13. 4. 2021 at 17:11:


    Jaz bi počekiral še Pocketbook Inkpad 3. Je res, da je kar dražji kot Clara HD6, ampak ima tudi svoje prednosti (večji je, podpira audio, dropbox nalaganje, ima tudi slovarje (če potrebuješ), gumbe za obračanje strani ...). Nekaj malega je sicer tudi minusov, npr. web browser je popolnoma neuporaben, pa malce nerodna je mini tipka za vklop, ki jo je treba dobesedno s konico nohta pritisnit.
    Kaj pa vem, mogoče malce pristransko govorim, ker ga pač sam uporabljam (Kobo žal nisem preizkusil v živo). Ampak za v ožjo izbiro je vsekakor dobro dati na seznam.  E-bralnika itak ne kupuješ vsako leto, ampak z namenom, da bo dolgo in res dobro služil.  
    Zanimivo tudi, da so ti Pocketbooki načeloma manj popularni. Večinoma (povprečno gledano) vsi posegajo po Kobo in/ali Kindle . :) 

     

    Merithyn reče pred 13 urami:

    Jaz imam sicer Kobo Aura One... ja kobo bi rekel da mi je najljubši od vanila bralnikov. Drugače boljše it v nakup Kobo Libra H2O če že. Ne da se potem spogleduješ z boljšim bralnikom malo kasneje tako kot Avion. :rofl: 

    Inč več neprimerljivo izboljša bralno izkušnjo. S tem da imaš še giroskop in fizične tipke za strani in vodoodpornost... edino kar je so šli v to meni čudno obliko... :P

     

    Kobo Store je pa tko tko. kakšna eknjiga je omejena na regijo drugače pa večina knjig vsaj te ko jih jaz berem sta na obeh storih s tem da je po feelingu Amazonova ponudba knjig verjetno ziher boljša. Edina prednost Kobo Store-a je da ma boljšo kvaliteto mang ponavadi sam to ni relavantno za tiste, ki ne berejo to. :P

    Drugače imajo po novem neke super pointe kjer po parih nakupih dobiš eno knjigo zastonj a je mislim da omejeno na ameriko in neke države... ampak jaz sem se že nekaj časa nazaj prestavil na ameriški store in nimamo problema. Fake address, revolut kartica in pa prvič moraš biti na VPN da si kao v ameriki potem pa več ne teži tudi če dostopaš iz slo.

     

    Avion reče Dne, 13. 4. 2021 at 12:46:

    Jaz sem sicer Kindle uporabnik, ki se spogleduje z nakupom Kobo Libra H2O (že ful predolgo časa, ay). Če pogooglaš najboljše e-bralnike, ti bo skoraj povsod bok ob bok postavilo Paperwhitea ter Kobo Clara. Meni osebno se zdi, po mnogih ogledanih reviewih, da sta si bralnika po kvaliteti zelo podobna, potem je tu le vprašanje uporabe: Kobo store je bojda bolj tako-tako, se pa s Kobotom lahko povežeš na Biblos. Kindli imajo odličen Amazonov support, niso pa kompatibilni z Biblosom ... Itd. Razen tega, Kindle ali Kobo, mislim, da ne moreš zares zgrešiti z nakupom. 

    Hmja super, tnx za te komentarje. Najverjetneje bom ostala pri nakupu Kobo-ta, ne vem pa še ali bo to Clara, ali bi pa zdaj raje Libro. Nisem prepričana, če tudi Libra podpira Biblos? Nekoč sem nekje slišala, da ne. Ne vem, moram dodatno pogooglati, ker ta podpora Biblosa je meni osebno kr okej - mi koristi.

    ... Gledam pa sedaj ta KOBO store pa ni ne vem kaj - ne oz. ponudba se zdi dokaj omejena. Okej se pravi Kobo podpira KOBO store, itd., vendar Amazona pa ne, oz. Amazon podpira zgolj Kindle, če se ne motim? Škoda no. Večne dileme ... 

×
×
  • Ustvari novo...