Skoči na vsebino

border

Svinjski pastir
  • Število vsebin

    19
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Prispevki od border

  1. Nabavil bi slušalke za Pc, Ps4 in LG TV C1. Predvsem za filme (hbo, netflix, bratiPirati...) in kakšen špil na ps4. Fajn je, da so brezžice, ni pa obvezno. Pa da podpirajo Dolby Atmos, pa ostale prostorske zvoke, če to sploh obstaja? Pa da je čim manj preklapljanja med kablovjem. Sem totalni boomer in rabim vodenje za rokico. Buđet? Sitnica. Ene 200 ojrov Hvala lepa

  2. Ripper reče Dne, 21. 12. 2021 at 17:14:

    Bom tule vprašal, če je kdo tole kdaj gledal. Ne spomnim se naslova, vem pa da so v filmu igrale ptice, kanarčki, ki so imeli svoje mesto. V tem mestu so počeli različne stvari, potem jih je pa začela napadati vrana se mi zdi. Film mora segati tja v 60-70 leta, samo je bil posrečeno narejen, pa se za hudimana ne spomnim naslova. 

     

  3. darksaga reče pred 3 urami:

    Hja, mam vlko dnevno in dost placa za 77" ga komot dam tudi na steno če je treba.

    Razdalja do TVja pa je tam ene 3,3m s kavča in ene 8 do jedilne mize. Trenutno mam enega starega 40" ki je čisto negledljiv iz jedilnice in tak bolj bogo s kavča. Tako da v primerjavi z tem kar mam zdaj je eno ali drugo velik upgrade.

     

    Zdaj sem zacel gledat se razliko me C in G serijo.  Ampak že pri isti seriji moras delat pravo raziskavo da ugotoviš kaj pomenijo črke in številke po C1, (OLED65C11LB) pa še to je nekatere nemogoče najt.

     

    C vem zdaj da je model.

    1 - prva da je 2021 leto izdelave

    1 - druga pojma nimam kaj je ta. Baje za regijo prodaje in televizijska modifikacija, kar koli to je, ne nejadem info.

    L - evropski model

    B - pa design, samo kaka je razlika med A in B pa spet nevem ...

    OLED65C11LB- black

                      11LA- aluminij, srebrna

    • Račka +1 1
×
×
  • Ustvari novo...