Skoči na vsebino

Oredo_je

🐖Svinjska pastirica
  • Število vsebin

    164
  • Dan prve porumenitve

  • Dnevne zmage

    24

Prispevki od Oredo_je

  1. Boris reče Pravkar:

    ker jo naredijo na "stravi" in potem odfurajo v avtu. Jst bom tko reku. Je kolesarska dirka in se dirka na javnih cestah. Kolesarji morejo sami znat ocenit cesto ovinke itd. da prilagodijo hitrost. Valda nesmejo bit luknje ampak ce je cesta bumpy ne vidim problema. Tle so modeli pripizdili malo too much v zajeban ovinek in leteli vn 

    vsaj skale ob ovinku bi lah odstranil+jaske pokrili

    • Za crknit smešno +1 1
  2. NixoN reče pred 1 minuto:

    Men res ni jasn, a organizatorji dirk nč prej ne preverjo kakšna je trasa in kje so (pre)nevarni deli za izvedbo dirke/etape? Ker to kar se dogaja zadnje čase je fukjeno, sploh pa tole danes.

    zadnje case je res noro s temi padci

  3. hawa meyta reče pred 50 minutami:

     

    na GCNu bojo v teh dneh dobesedno doktorirali iz vsega; psihologije, psihiatrije, vzgoje, etike, morale - kako jih pere. :ododava:

     

    drugače je pa Slavko danes napisal enega boljših člankov, predvsem tega vtisa se tudi sam ne morem znebit.

     

     

    Hja, cudna situacija, Roglic ne bo zelel zmage prepustiti Kussu, Jonas pa rajsi umre, kot da ga Primoz premaga :D

  4. Šimšalamima Huhu reče pred 7 minutami:

    Jaz pa ne vem, naj model dirka in uživa v tem, 2 TDFja ma in tega je delal 2 tedna ful zanimivga, pod črto ga lahko celo potem ni nikjer, pride na TDF in ga vseen zgubi, ker bo imel TJV boljši vlak, boljšo prehrano (:D), slab dan manj. Z leti in s takim izkušnjam bo verjetno dobil kakšno zrelost in trik več kako se jih lotit, samo naj model vseen dirka ne vozi šah za eno dirko na sezono.

    ja itak, se cisto strinjam

    pa se s celoletnimi pripravami je vprasanje, ce bo sploh lah Joncija premagal :D

    sam remco jonas pogi combo bi vseeno rada vidla

  5. dilar reče pred 13 urami:

    Škoda res, zgodil se je točn to, kar sm se bal. Definitivno ni neki kul s Pogijem, ker drugače ne bi spustil tok zgodi na klanc. Bi pa pomoje tudi z vrhunsko pripravo na taki trasi težko premagal Vinčeta, seveda brez kakšnega force majeura ala hud padec. Ne smemo pozabt, da je bil Vingegod že leta 2021 drugi, kljub temu da so mu priprave takrat totalno sfižile težave s kolenom al neki podobnega. Pač model je narjen za Tour + realno modela boli kurac za ostale dirke na koledarju in se ne razmetava celo leto kot przadet. Bo zanimivo spremljat Vuelto, kako se bo letos izkazal Ayuso pri UAE, neki bodo definitvno mogl spremenit v taktiki za Tour. Ker če bo naslednje leto spet tok višincev + taka vročina, potem s takim načinom Pogi ne bo pršu v rumenem do zadnje etape.

     

    Pogijeva izjava:

     

    ""Zj***. Mrtev. Skušal sem jesti, kolikor sem moral, a nič ni prišlo v noge. Vse je obstalo v želodcu. Po treh urah in pol sem bil ob vznožju zadnjega klanca čisto prazen, brez energije. Če ne bi imel pomoči ... Mislil sem, da bom izgubil mesto na zmagovalnem odru. Skupaj z Marcom sem se boril vse do cilj. Hvaležen sem za vse ekipne sotekmovalce in navijače. Eden mojih najhujših dni na kolesu v življenu," je v izjavi za prireditelje povedal strti Pogačar, ki se ni zgovarjal na padec in krvavo koleno.

    jup, ocitno so casi taki, da zmaga na tdf zahteva celo leto priprav izkljucno za tdf

    ce bo spomladi razvaljival na klasikah nima sans

     

    upam, da bomo naslednje leto gledal Jonasa, Pogija in Remcota 

    • Račka +1 1
  6. Lyrical reče pred 15 minutami:

    Chris Horner v svojem podcastu pravi, da je možno da je s Pogačarjevim zdravjem kaj narobe, ker so v 3. in 4. etapi UAE skos odzadi furali in da je zato mogoče tolko zgubljal in na vzponu in na spustu.

     

    Moje laično mnenje je sicer, da bo Pogi močnejši zadnji teden, ampak po videnem tud če bi takrat boljš furu od Jonasa dvomim, da lahko nadoknadi zaostanek, ki zgleda da si ga bo pridelal. Verjetno ga je lih tolko zjebala poškodba zapestja da ni uspel met dovolj dobrih priprav za naskok na zmago. Tud če berem med vrsticami sporočilo spodbude njegove zaročenke pred začetkom Toura, češ da je dosegel že velike stvari, mi da mislit da je pričakoval da nima šans letos.

     

    Video od Hornerjeve analize etape če koga zanima:

     

    sej pogi sploh ni tok slab, kot je jonas boljsi

     

  7. S<3NEC reče pred 1 minuto:

    Fakin Vinko izgleda na drugem nivoju. Takem, da ga niti idealno pripravljen Pogi ne zmore. Sedaj lahko samo še čakam, če se v naslednjih tednih zgodi kak čudež.

    Ne bo cudeza, Jonas je zal predober

    • Račka +1 1
×
×
  • Ustvari novo...