Skoči na vsebino

Armando

Rumeni jak
  • Število vsebin

    840
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Prispevki od Armando

  1. To je res ampak glede na vse napake Olimpije in teh je bilo kar nekaj sploh zelo amaterskih in spornih je šla ven Rogaška, ki je sicer imela probleme ampak so jih sedaj pahnili še bolj v greznico ravno zaradi zgoraj omenjenega razloga.

     

    Upam, da tole s pogodbami ni res in upam, da bodo kaj zaslužili, da se naslednje leto vrnili nazaj bolj porihtani(igrišče,situacije).

     

     

  2. Meni se je zdela cela ta kolobcija okrog licenciranja Rogaške naperjena proti njenim operativcem.


    Škoda, ker so s tem dejanjem resno oškodovali klub, glede na to da lahko igralci v čim Rogaška izgubi licenco odidejo zastonj.

     

    Milenko cigane.

  3. Ogromno ogromno je hajpanje teh zastonjskih bajtic v Japonskem ampak vse to ponavadi dobiš na podeželju, ki umira na veliko.

     

    Je res res ogromno debat glede selitev na Japonsko in če se ti splača itd itn.

     

    Mimogrede kar 9 milijonov hiš na Japonskem naj bi bilo fraj.

  4. Nafta baje, da nima namena igrati v prvi ligi, vsaj take so "insajderske" informacije.

     

    Drugače pa se nekaj govori, da naj bi delno Primorje založil Boscarol.

     

    Glede na to kaj je govoril v preteklosti o vlaganju v šport me bi to res presenetilo.

     

    Sem pa vesel za Zavnika, da bo drugo leto igral v prvi ligi, res res podcenjen igralec.

  5. dilar reče pred 7 minutami:

    Zmaga je zmaga, sm pogledu sam highlightse, pa je epic gledat kok clutch shotov so zadel tud ostali. Nč, koga zdej hočmo v finalu? Wolvese al Nuggetse?

    Wolves.

  6. V maloro ni šlo nikoli sam je pač keša zmanjkalo za kako pol profi izvedbo, ko je Primorje šlo v pm je šel tudi denar.

     

    Sedaj pa je Ajdovščina najhitreje rastoča občina in se razviva z res veliko hitrostjo ampak ni privatnikov oz. podjetji, ki bi se jim zdelo vlagati vsaj košček v lokalna športna društva razen Incoma/Leone in Mlinotesta.

     

    Pa je tukaj Textron/Pipistrel,Sartorius,Tosla,C-Astral,Fructal in še in še.

  7. Levitan reče pred 3 urami:

    Primorje kar naenkrat na pragu prve lige. Nafta je sumljivo padla zadnje tekme. Prav možna je sabotaža uvrstitve v prvo ligo, ne bi bilo prvič videno. Primorje pa tudi ne vem, če bo finančno zmoglo višji nivo. Kar je škoda, če si ekipa takole prigara uspeh. 

     

    Na drugi strani pa Gorica kljub pokalnemu finalu menja Srebrniča tik pred koncem sezone. Z nekim Srbinom. Svašta. 

    Prijatelj, ki igra za Primorje je pred parimi mesci rekel, da v primeru da se bodo uvrstili v prvo ligo ne bodo odločili, da v njej igrajo, ampak so si zgleda po zimskem odmoru premislili in za vikend mi je rekel, da so si hvalabogu premislili.

     

    Upam, da se lokalni veljaki, ki imajo definitivno keš "opogumijo" in dajo nekaj denarja klubu, ker je malce škoda, da bi šlo vse v maloro.

  8. Blood Free očitno po epilogu cilja na novo sezono ampak realno gledano bolje bi bilo, da bi serija imela 1 epizod in bi vse skupaj zaključili, glede na kvaliteto same serije bi pa rekel, da druge sezone ne bo.

×
×
  • Ustvari novo...