Skoči na vsebino

psiho

Rumeni jak
  • Število vsebin

    5
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Prispevki od psiho

  1. Konec aprila znajo biti kakšnih kampi še zaprti, jaz bi preveril za vsak slučaj. Tale stran je super za kampe, tudi z zemljevidom: https://tjalda.is/ Kamp kartico poznam, je pa nisem vzel ravno iz razloga, ker v njej niso zajeti vsi kempi, ki sem jih imel v prvotnem planu.

     

    Glede parkiranja nisem imel nikjer kakšnih težav, niti pred znamenitostmi, samo v enem kempu sva imela težavo se zguzit noter, ampak je bila to težava zgolj zaradi gužve ker smo vsi rinili na bližnji vulkan. 

  2. Skynetz reče pred 21 urami:

    Do tell plz. Kako je s kamperjem tam potovat?

    Vrhunsko, ne bi potoval drugače oz. imaš s kemperjem večjo svobodo in lahko prosto izbereš kemp, če se ti ne da več vozit. Najetega sva imela Opel Vivaro, v njem je kavč, ki se raztegne v posteljo, majhen umivalnik in "hladilnik" (beri: hladilna torba, ampak deluje :). Edini minus je cena, ki je bila kar auč. Naredila sva celo krog + Snaefellsness + nekaj ovinkov, kampi povsod vrhunski in urejeni (najdražji je bil v Reykjaviku za dva cca. 30 eur/dan), vsi s tuši v ceni (razen v Viku je bilo manjše doplačilo za tuš). Sva pa kombinirala kempe z namakanjem v toplicah in sva že tam stuširala, potem pa pred kemper na pivo :)

  3. Z mojo sva bila lansko leto konec avgusta. Najet sva imela kemper. Lahko kaj več napišem. Najboljši dopust, letos greva nazaj, okrog Božiča v Reykjavik za par dni. :D  

    • Račka +1 1
  4. Končno se mi bo kot kaže uresničila dolgoletna želja Islandija :panika: Karte kupljene za avgusta, 14 dni. Planiram najem manjšega avtodoma, kakšne so kaj izkušnje s kempi? Je bolje rezervirat vnaprej ali se lahko kar pripelješ in kako je v kempih s tuši, kakšno kuhinjo, mogoče celo pralnico, če bo lih cunj zmanjkalo. Še eno vprašanje, je že bil kdo na Reykjavik culture night, se splača videt? 

×
×
  • Ustvari novo...