Skoči na vsebino

MIHA_IS_GOD

Božanstvo
 • Število vsebin

  199
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

14 Tabornik

1 zasledovalec

Več o članu MIHA_IS_GOD

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Trenutno je predvsem porast primerov med mlajšimi ki bolj ignorirajo napotke in imajo več kontakta s strankami.
 2. Definitivno ko jih bodo prepovedal.
 3. MIHA_IS_GOD

  COVID-19

  Še mal pa bo JJ spet zapru državo. Ker je tko zlo težko eno poletje preživet izven gužve. Američani pa tud gredo full retard.
 4. MIHA_IS_GOD

  NBA tema

  Harden je baje fasal covid. On in Westbrook se nista sla v bubble.
 5. Problem je ker so raziskovalci placani glede na volumen clankov in ne na kvaliteto. Mas folk ki jih letno spise 20+.
 6. Ne vem no, 100 let propadlih poskusov jest ne bi reku da je ravno "cez noc". Dejmo na hitr pogledat kako kapitalizem vpliva na dobrobit ljudi ki v njem zivijo: https://worldpopulationreview.com/country-rankings/capitalist-countries Ce pogledas tole lestvico, kje bi raje zivel, v zgornjem al spodnjem delu seznama?
 7. Kolk propadlih sistemov pa se rabite da nehate rinit z glavo skozi zid? Al res tko zlo uzivate v krvavih revolucijah, stradanju in omejevanju clovekovih pravic? Da je ironija se vecja, bolj kot je sistem socialisticen, manj sociale je folk delezen.
 8. No kako bi pa ti reku spanju ob wc skoljki?
 9. Zanimiv kako cloveska narava izgine v trenutku ko gre za sisteme kjer je drzava dost bolj vpletena v gospodarstvo. Ker politiki seveda placujejo posteno glede na opravljeno delo in ne na naprimer po politicnih, druzinskih in prijateljskih vezah. Kapitalizem ni idealen, ampak je se vedno sistem ki najbolj posteno placa ravno zarad prostega pretoka delovne sile. Kapitalizem se je izrodil ravno tam kjer se drzava vmesava oz. bi se morala vmesavat v gospodarstvo. Torej ko drzava ne preprecuje vec monopolov in kartelnih dogovorv, ko dovoli korporacijam da ne placujejo davkov, dovoli podkupnine politikov, dokapitalizira in subvencionira korporacije, ... In ko folk zahteva spremembe hoce odpravt ravno te nefer prakse. Implemenatacija sprememb pa potem kazuje mala/srednja podjetja ki so gonilo gospodarstva in inovativnosti, kar v praksi sistem potem dejansko posilja se bolj v smer korporativizma (ki je neka varianta fasizma).
 10. Jup, bere se kot da slovenc prevaja v angleščino. Kolkr kol ze, en trol vec se ne pozna.
 11. Jest sm ves čas mislu da je trol pa sm ga ignoriral. No sej se mi še vedno zdi da je. Tud ne vem zakaj ne zna pisat če zna brat.
 12. Kaj pa ce mulo nosi majico kranjskega panterja in pa bele vezalke na bulerjih?
 13. Zamudu priloznost da bi spremenu v [RIP_MEET].
 14. MIHA_IS_GOD

  NBA tema

  Ja, posamezne igralce naj bi izoliral, prekinli pa samo v primeru da uide izpod nadzora. Ampak mam obcutek da je dost odvisno od tega kdo in kdaj bo pozitiven. Ce bo pol ekipe Pacersov pa Jazzovcev manjkal pomoje ne bodo prekinjal. Ce bodo pa LA ekipi mele tezave zna bit pa druga zgodba.
×
×
 • Ustvari novo...