Skoči na vsebino

MIHA_IS_GOD

Božanstvo
 • Število vsebin

  2 404
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

707 Jezus

Več o članu MIHA_IS_GOD

 • Butast stavek
  božanski padawan

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. MIHA_IS_GOD

  NBA tema

  Wolvsi bodo zdej sproščeni ker nimajo kej zgubit. Do sedme tekme kjer bo spet pritisk. Da vidmo pa če je Dallas zrel za naslov in to ne bo pomembno.
 2. MIHA_IS_GOD

  NBA tema

  Lol, kako predvidljivo. Evo NBA je nardila vse kar je lahko da podaljša serijo. Par hitrih favlov DJJ, PJ in Gaffordu da ne bodo mogli igrat obrambe, tehnično al pa še boljš dve Lukatu pa gremo v peto tekmo.
 3. MIHA_IS_GOD

  NBA tema

  A se že ve kdo bo sodil? Ker če bo nba dodelila Fosterja, pol že vemo kako bo šlo sojenje.
 4. MIHA_IS_GOD

  NBA tema

  OKC tud igra brez klasičnega centra, pomoje bo bla podobna taktika. Torej ne pustit da mecejo za 3, jih prisilt v prodor, zaprt raketo, prisilt reset napada in hitr spet krit met za 3. Če seveda Dallas pride v finale.
 5. MIHA_IS_GOD

  NBA tema

  Vsi kar že o tem kako bo v finalu. Upam da Dallasovi igralci ne mislijo tega ker dvomim da se Wolvsi ne bodo boril za zmago. Brez Livelya so Wolvsi dominiral pod košem. Dallas se ne sme zanašat ma to da bodo spet mel fajn met.
 6. MIHA_IS_GOD

  NBA tema

  Najboljši je bil ESPN ki je delal intervju z Garnettom še pred začetkom serije in so ga spraševal a bo navijal za Boston al Minnesoto v finalu. Je sicer 3-0 sam nobena zmaga ni bla lahka. Par manj napak in bi blo komot 2-1 za Minnesoto.
 7. MIHA_IS_GOD

  NBA tema

  Upajmo da bo Lively hmal nazaj. Spet je dominiral do poškodbe. Z dobrim metom za tri so vseen uspel zmagat, ampak se je poznala razlika pod košem. Gafford ni tolk fajn v skokih.
 8. MIHA_IS_GOD

  NBA tema

  Ant bo lažje dihal ker bo dost počitka med metanjem prostih metov. Ampak lahk bi blo slabš in bi dal Fosterja.
 9. MIHA_IS_GOD

  NBA tema

  Naz Reed pa Conley sta zaslužna da je bla tekma na koncu tko blizu. KAT je gledal zaključek tekme s klopi, Ant pa tud spet neviden.
 10. MIHA_IS_GOD

  NBA tema

  Mel so samo 3 sekunde. Ni dost časa za kako bolj sofisticirano akcijo kjer bi nekdo ostal odkrit blizu obroča.
 11. MIHA_IS_GOD

  NBA tema

  Lepo je vidt da lahk Hardy da par dobrih minut in da si lahk Luka mal oddahne. Večino sezone ni igral, sam kar THJ smrdi...
 12. MIHA_IS_GOD

  NBA tema

  Kter psiho je Luka lol. Celo tekmo je vsem jebal mater pa iskal kontakt z očmi da jih lahk grdo gleda in da mu kdo kej nazaj reče. Volkci so vsi stran gledal. Pol so mu pa navijači dal tist mal motivacije ko so chantal "Mavs go home".
 13. MIHA_IS_GOD

  NBA tema

  Je pa zanimiv da je Dallas zmagal tekmo kjer so spet eksperimentiral.
 14. MIHA_IS_GOD

  NBA tema

  Wolvsi so gledal kako je OKC igral obrambo in se odločil da bodo preprečli trojke s kotov. Naslednjo tekmo bodo verjetno šli isto taktiko, zaprt raketo pa upat da bodo PJ pa DJJ ceglal odprte trojke.
 15. MIHA_IS_GOD

  NBA tema

  Prvo tekmo ma Dallas idealno šanso da jih preseneti. Zdej so polni sami sebe ker so izločil aktualnega prvaka pa vsi jim govorijo kako lahka serija bo za njih.
×
×
 • Ustvari novo...