Skoči na vsebino

Marvin

Aluminat
 • Število vsebin

  168
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

59 Jogurt

Več o članu Marvin

 • Butast stavek
  ne loči razlike med pomelom in kumkvatom. Niti v riti.
 • Skotilni dan 07. 12. 1989

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Marvin

  COVID-19

  Tole je prav vzorčna oblika tovrstnih zapisov. Vprašljiva slovnica, mešana neraba šumnikov, velike tiskane črke in več klicajev/vprašajev na koncu .
 2. Joj, Delo... https://en.wikipedia.org/wiki/War_of_1812
 3. Marvin

  COVID-19

  Poglej si vrh okužb in vrh hospitalizacij. Koliko dni je vmes?
 4. Marvin

  COVID-19

  Če se cepiš proti covidu dobiš novo pričesko in 5G.
 5. Jebeš zdravstvene delavce/zaposlene v DSO/prostovoljce/podporne službe.
 6. Marvin

  The Grand Tour

  Se strinjam, ključna je trojka. Sam pogrešam segment "The news", kjer so se na humoren način predstavljali novosti ("It´s the Dacia Sandero!") in se brez dlake na jeziku norčevali iz kakšnih vprašljivih domislic avtomobilske industrije. To manjka. Komot bi ga lahko snemali in objavljali v YouTube obliki (ironično je trenutno najbolj aktiven na YT prav "staromodni" May).
 7. Marvin

  Karantensko spanje

  Mar čisto nič ne cenite tega, da lahko mi, navadni smrtniki (pa še beli povrh) v živo spremljamo mojstrovine veličastnega Lujza Hamiltona, najboljšega dirkača vseh časov? Šalo na stran, toliko, ko je bilo prvenstvo na različnih dirkališčih (in to pravih, ne Tilkedromih) zanimivo in (žal) neponovljivo, toliko boleča je prednost Mercedesa.
 8. Marvin

  The Mandalorian

  Ja, a ponavadi so glavni junaki pred njimi bežali oz. so bili napadalci sami stormtrooperji. V primeru druge sezone Mandalorijca pa je obratno.
 9. Marvin

  The Mandalorian

  Meni je ta kanunfuter (komično nesposobnih) stormtrooperskih soldatov že malo pretiran. Ti prizori so postali čisto predvidljivi, nepotrebni in ne vsebujejo kakršnekoli napetosti. Tudi Bill Burr epizoda bi bila (po mojem mnenju) toliko boljša, če bi ostala na nivoju špionske infiltracije in napetega dialoga v kantini (ala prizor v Inglorious bastards, z drugačnim zaključkom), brez večjega spopada in eksplozij.
 10. Pa sej sama SV ne toži Jadranke, sindikat jo (oz. namerava). https://www.zurnal24.si/slovenija/sindiakt-vojakov-v-tozbo-zoper-jadranko-juras-in-rtvs-358071 Poveljnik poveljstva sil SV pa je izjavil točno to, kar si predlagal: https://siol.net/novice/slovenija/minister-tonin-in-poveljnik-poveljstva-sil-skerbinc-to-je-velik-skandal-in-zalitev-540160
 11. Kimi je najboljši Ferrari
 12. Klasičen Abu Dhabi snoozefest.
 13. Hamilton jamra = easy victory
 14. Mene tudi čudi, da je test tako hitro pokazal negativni rezultat, ponavadi ostaneš pozitiven še kar nekaj časa (ne pa več kužen). Po mojem ga je prestrašil Russell.
 15. Marvin

  COVID-19

  Da malo prekinem zgornje "first world problems" jamranje z nekaj novicami iz širše sosesčine. Na Slovaškem število okužb ponovno raste. Množično testiranje je prineslo samo kratkotrajno izboljšanje, čas je za nov lockdown. Nizozemska je uspešno ukrotila 2. val, sedaj pa število okužb ponovno raste.
×
×
 • Ustvari novo...