Skoči na vsebino

jazst

Rumeni jak
 • Število vsebin

  6
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

0 Jogurt

Več o članu jazst

 • Stopnja
  revež s šestimi sporočili in umetno nogo
 1. Točno na to ciljajo s temi paketi, na populacijo, ki ne gre toliko v hard core vode, da bi se ukvarjala dalje z add-oni in nima želje/potrebe pa težkem filigranstvu in so jim priloženi avioni dovolj. Kakor Smuky pravi, potrebno bo videti, kako bo vse skupaj izgledalo in na kakšnem nivoju bo poleg eye candya, predvsem kakšen bo občutek pri letenju in pa, pri resnejših letalih, kako poglobljeni sistemi bodo.. Obstoječi addoni za p3d daleč presegajo razliko med dvema edicijama Fs-a. Fslabsov a320 je 130$ plus davek, 319 in 321 za zraven še 70$ vsak. PMDG ni daleč od tega z Boeingi. Ampak po drugi strani pa tudi dobiš nekaj za ta denar. Na koncu je pa seveda glavna preferenca posameznika, kako podrobno se želi nekdo posvetiti posameznemu letalu in koliko se je pripravljen finančno posvetiti temu.
 2. Mogoče je malo off topic ampak če bo komu nucal, Thrustmaster je danes najavil novo serijo hardwarea začenši z joystickom, ki mu bo septembra sledil še throttle quadrant. http://www.thrustmaster.com/en_US/Пресса/thrustmaster-launches-its-tca-thrustmaster-civil-aviation-product-range-officially-licensed-a Zadeva bo imela iste senzorje kot opevani warthog, je modularne zasnove pa predvsem cena ne bo zahtevala jemanja kreditov.
 3. Še vedno. Imel sem kombinacijo pešadije in tankov ravno izven dosega turreta. Ko sem jih poslal v akcijo dva pešaka nista mrdala, pol tankov je šlo pa na ekspedicijo čez pol mape na drugo stran Zakon je!
 4. To je bilo za pričakovati. Za marketing se fino sliši 40000 letališč ampak ista priča je bila že z FSXom in njegovimi 35000 letališči. Najverjetneje bodo odveč postali orbxovi regionalni in globalni dodatki, vse ostalo se bo pa še vedno kupovalo. Veseli me, da lepo izgleda s tem hardverom, bi te pa še vprašal, kako je z vremenom? So turbulence, striženje vetra, sunki in podobno prisotni?
 5. Kakšen imaš pa hardver, če ni skrivnost? Pa kakšen je načeloma performance?
 6. Vsaka od teh zadev, torej FSX, p3d, x plane, temelji na dodatkih. Isto bo tudi z novim simulatorjem. Zato se na tej točki ne preveč obremenjevati z letalnim modelom, ker je preveč faktorjev, da bi lahko z gotovostjo trdili, kakšen bo za letenje.
×
×
 • Ustvari novo...