Skoči na vsebino

Burekdober

Rumeni jak
 • Število vsebin

  38
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

2 Jogurt

Več o članu Burekdober

 • Stopnja
  je prijavljen z ruskim računom.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Smo šli na Bolder Sceno, čist hudo, ampak največ kar lahko naredim so zmerne težavnosti, za srednje težke nisem še dovolj mobilen oziroma me masa od bodybuildinga kar precej ovira. Odličen šport regardless Pa hude čke so
 2. Kater plezalni center oz steno v Ljubljani priporočate?
 3. Najraje bi držalo, ki gre okrog naramnic, za lažji reach.
 4. V poštev bi prišel tudi armband, ampak bi ga rabil za dokaj velik obseg nadlahti
 5. Še nekaj, je kdo našel kakšno držalo za telefon oz holder, ki bi ga lahko namestil na naramnico nahrbtnika?
 6. Hudo Ali ima kdo v Kibuba viška Storžev (cca 33 jih rabim), da bi Salewo dobil za 135 namesto za 170 EUR. Hvala (po nakupu jih 13 dobite nazaj, tako da bi vam jih dejansko ukradel 20)
 7. Ja, cene so res visoke, sem mu rekel, damu bom poskusil nekaj poiskati po forumih, če bo kdo dal za normalne pare
 8. Evo sem bil v Iglusportu in najprej vzel La Sportiva TX 4. Nato sem šel v Kibubo in probal še Salewa Wildfire GTX. Vsakega na eni nogi sem preizkusil na stezi in na ploščicah v trgovini. Ko sem z nogo brcnil ob ploščico (s podplatom) je Salewo praktično zaustavilo, medtem ko je La Sportiva še vedno malo drsela. Laično lahko rečem, da ima Salewa cca. 30-40% boljši grip na ploščicah in testni podlagi, ki jo imajo v Kibubi (les). La Sportivo sem nato vrnil in naročil Salewo (pride v tej barvi naslednji teden)
 9. Burekdober

  DO YOU EVEN LIFT

  Kje so Skyr-i iz hofra? V nobenem hofru jih ne najdem več
 10. Burekdober

  K: 1080Ti ali 1070Ti

  Živijo, kolega me je prosil, naj mu pobrskam za kakšno poceni 1080ti (da bo nadgradil iz 1070ti) oziroma še za eno 1070ti, da bo dal v SLI. Ima kdo kakšno viška oz bo v kratkem prodajal za kakšno normalno ceno?
 11. To je tudi ena od stvari, ki sem jih ugotovil. Čeprav sem dokaj začetnik, planinariti sem začel pred 3 meseci, ampak sem od takrat že naredil kar nekaj tur, sem ugotovil, da mi nizek čevelj omogoča večjo svobodo gibanja in se posledično varno počutim - saj imam več nadzora. Prvi 3x sem nosil nadgležnarje, nato sem zamenjal na čevelj do gležnja.
 12. Ja, za treking sem našel vrhunske čevlje v Decathlonu (najbolj udobn, ki sem ga kdajkoli probal) oddelal sem že 10 pohodov po 10 ur+ in noga je vedno prišla nazaj spočita Tako da sedaj iščem čevlje za ferate ja, pa hkrati, da ne bi bil čisto neuporaben izven ferat:) nekako sem po 2 dneh gledanja reviewov narrowal izbiro na zgoraj omenjena dva modela, eventuelno očitno TX 4
 13. Še enkrat hvala za pomoč in ideje. Kaj misliš, da ne bi bilo bolj varno, da bi imel čim boljši čevel s čim boljšim gripom ravno kot začetnik? Eventuelno bi rad tud te težje ferate oddelal in imam občtek, da bi se v čevlju, ki nudi najboljši oprijem, počutil bolj varno in še lažje oddelal pot?
 14. Sem pregooglal vse najboljše approach shoes in La Sportiva TX 4 prednjačijo daleč pred vsemi, tako, da očitno Salewa odpadejo (rip, ker so mi izjemno lepi). Grem jih danes probat
×
×
 • Ustvari novo...