Skoči na vsebino

wiz

Vesoljc
 • Število vsebin

  5
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

0 Jogurt

Več o članu wiz

 • Stopnja
  Je bil pomotoma v napačni skupini.
 1. wiz

  Need feedback!

  trenutno ne, lahko pa pošlješ CV, da bomo mel na zalogi Targetiramo načeloma vse, od glasbenikov, managerjev, promotorjev do fenov, je pa trenutno več poudarka na glasbenikih.
 2. wiz

  Need feedback!

  To si pa dobr ugotovil, hvala ti! Še takih feedbackov prosim
 3. wiz

  Need feedback!

  Ful hvala za feedback! Načeloma si tudi na Viberate lahko "zgradiš okus", tako da pofollowaš tiste artiste, ki so ti všeč, platforma pa ti ti predlaga nove, hkrati pa velja enako tudi za venue in festivale Če maš bend gor, si pa sploh lepo vabljen, da se registriraš in profil claimaš
 4. wiz

  Need feedback!

  Hej vsem skupaj. Ker tudi sami veste, kako pomemben je feedback uporabnikov, ko se trudiš neko zadevo narediti še boljšo, sem se odločil, da povprašam še vas drage mn3njalničarje za nekaj konstruktivnih komentarjev o naši glasbeni platformi Viberate. Tisti, ki zadeve še ne poznate -> https://www.viberate.com Viberate platforma je principu ogromna baza podatkov, ki mapira celostno glasbeno industrijo in jo prezentira s profili za entitete Artists, Venues in Festivals. Ti profili so narejeni kot one-pagerji, katere lahko artisti ali venui uporabijo tudi kot nek svoj homepage, saj zajema vse relevantne informacije in povezave. Baza raste in se posodablja s strani uporabnikov, ki deluje na principu WIkipedie ali IMDB, kjer uporabniki dodajajo nove profile, ter posodabljajo obstoječe. Zadeva se seveda moderira s strani zaposlenih moderatorjev, ki skrbijo, da ni duplikatov, napačnih vnosov itn. Vsak uporabnik določi svojo vlogo v od navadnega fana do artista samega in slednji lahko tudi claimajo svoje profile, da pridobijo kup dodatnih funkcij. 20 Najbolj aktivnih in natančnih uporabniki si lahko s svojim prispevanjem vsak mesec celo prislužijo lušne nagrade :) Anyway, radi bi namreč izboljšali naš contribution sistem in zato bi vas prosil, če bi bil kdo pripravljen si vzeti nekaj minut časa, da zadevo preizkusi in potem pokomentira, kako je zadevo shendlu, ter kaj bi spremenil, dodal, karkol.. :) Na voljo sem na vsa vprašanja, ampak ker je to glasbena tema, bom vprašanjem o kriptožetonih raje preskočil, da se ne zapletemo pregloboko.
×
×
 • Ustvari novo...