Skoči na vsebino

Undead

Rumeni jak
  • Število vsebin

    454
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Prispevki od Undead

  1. Gogy reče pred 37 minutami:

     

    Drekon, kaj pa so settlerji, ki uletijo na območje, kjer živijo Palestinci in fuknejo ven lastnike ter se sami naselijo tam? Ali pa settlerji, ki si 'ustvarijo' kibuc sredi palestinskega teritorija, nato pa jih brani izraelska vojska in stera Palestince?

    Ti raje nehaj z opojnimi substancami - že tako ti glava ne dela ok...

    Lahko pogledamo bližnjo preteklost. Isto so Italjani naredil s Slovenci v Trstu.

    • Račka +1 1
  2. Articles 106 and 107 of the UN Charter give Russia, as the legal successor to the victor of World War II, the right to take any action, including military ones, against Germany, Hungary, Austria, Romania, Bulgaria, Finland, Croatia, Slovenia. , Czech Republic, Latvia, Estonia, Lithuania and Ukraine for attempts to revive Nazism.

    UN Secretary-General António Guterres was surprised to learn from Putin that there is an article in the UN charter that allows a Russian special operation to be carried out in Ukraine.

    RUSSIA HAS THE RIGHT TO PUNISH NAZIS ANYWHERE (according to UN Charter)

    The Nuremberg Tribunal sentenced to criminal liability all those who fought against the United Nations and committed genocide. The greatest genocide was committed against the Soviet people. UN Charter, Articles 106 and 107, gives the victors of World War II - the USSR, USA, Great Britain and China - the right to take action against the countries that fought against them to prevent actions that aim to revise the results of the Second World War. .

    In particular, the use of military force against these countries is permitted. To do this, you only need to NOTIFY the other three winning countries, but not get their consent. Russia, as the LEGAL successor to the USSR, can also use force against states that want to overhaul the Yalta-Potsdam system in Europe. Russia can stop attempts to revive Nazism in Germany, Hungary, Romania, Austria, Bulgaria, Finland, Croatia, Slovenia and the Czech Republic, which acted as the protectorate of Bohemia and Moravia during the war.
     

     

    https://www.un.org/en/about-us/un-charter/chapter-17

  3. HellAngel reče pred 2 urama:

    A je mel saddhu tud brezplačen vstop preko vrste na razstavo razstreljenih abramsov v moskvi, pa zdej stresa ritobol s tri tedne starimi članki po mn3njalu?

    Prej bi ga spravili v gulag, ker take gluposti objavlja in je butthurt.

  4. MikeHunt reče pred 10 urami:

    spontana revolucija v Gruziji

     

     

     

    oziroma šablonski poskusi ameriških drzavnih prevratov

     

    naučili vas bomo o petem spolu in boste svobodni

     

     

    LP

    Ja no, saj v UA jim je uspelo 2014.

  5. []D [] []V[] []D reče Dne, 26. 4. 2024 at 14:40:

    Prisel je brezplacen patch za Fallout 4, konjzole profitirajo:

    - Native PS5 and Xbox Series applications. Includes performance and quality mode options.
    - Performance mode: 60 FPS target, 4k resolution, standard settings, relying on dynamic resolution scaling.
    - Quality mode: 30 FPS*, 4k resolution, ultra settings, should not require dynamic resolution scaling.

    ...

     

    https://bethesda.net/en/article/4RcipuAES2k0KP7eYf2DwD/fallout-4-next-gen-patch-notes

     

    Zadeva je sedaj tudi Steam Deck Verified, delal je sicer ze prej, sam kljukice ni mel (ok sej je skor 10 let stara igrica).

     

    Official Sony Gold Partner se vedno stoji.

     

    znTxOnK.png

    A to pomeni, da je Mercator do 2077 postal worldwide?

  6. Saj čez< 3 dni bo tales of the empires. Pol pa pride Mandalorian movie pa ahsola 2. sezona pa mandalorian 4.sezona. Pa zih bo Filoni še kj vn vrgu.

  7. Večina folka ma rado Fallout, maš par folka, ki ni z ničemer zadovoljna in v lajfu ni ustvarilo ničesar. Zgornji video je lep primer.
     

    • Račka +1 3
    • Trol 1
    • Groot, ki sir je 1
  8. magični kralj reče pred 20 urami:

    enega prijatelja je mel :D

    ceprav tolk lep kot je bil dane bi pricakoval vec izkusenj

    Dane je vbistvu baba. Oz če hoče po novih SJW normativih, trans moški.

  9. Wallux reče pred 4 urami:
      Skrij vsebine

    Od kdaj vault dwellersi mečejo atomske po okolici? Vse skup je retardirano do amena.

     

    Dej poglej do konca preden komentiraš. 

  10. Wallux reče pred 7 urami:

    Where the fuck is NCR?

    Spoiler

    Foter od Lucy je nukal Shady Sands, ki je blo največje mesto NCR z 34000 ljudmi. Verjetno zato ni NCRja več, una Moldover je zbrala folk NCRja kokr ga je ostalo.

     

  11. Maximus je tud meni weak point serije, ostalo mi je bilo pa dobr.  Pa ja
     

    Spoiler

    Gulper in vsi tisti prsti v ustih namesto zob, prav creepy

     

  12. Pogledal vse dele, zadeva mi je res top. Komaj čakam 2. sezono. 

    Da bi tkole še Mass Effect prve 3 naredili z Jennifer Hale v glavni vlogi bi bil win. 

  13. ChAiN reče pred 25 minutami:

    glede na to da je 1999 zbombal 4 ruske bloke in ustrahoval ljudi s fejk bombami v kleteh iz vreč cukra, da je lahko šel nad Čečenijo in posledično zmagal na volitvah nekaj mesecev kasneje, ni tako neverjetno, da je bil tole tudi false flag. en dan prej pa Peskov reče, da je Rusija v vojni...

    naključje?

    No včeraj je bila Islamska država, so priznali.

  14. fauzić reče Dne, 12. 3. 2024 at 13:27:

    Bolj je finta : to kar se gremo na zahodu, se Rusov, predvsem pa Kitajcev NE TIČE. Genocidi, likvidacije ... so sestavni del vladanja od začetka časa. To, da ima človek osnovne človekove pravice zagarantirane je nekaj kar se kot tradicija razumevanja razvije skozi premisleke zahodne filozofije, in se tiče samo zelo specifične interpretacije sveta in človeka, ki je trenutno na zahodu v veljavi. 

     

    Ni pa to noben garant ali mera, da se ne bi Xi odločil in pobil par miljonov disidentov. Počasi, ko se krha ta zahodna blokada mišljenja, bomo videli vedno več tega, da Rusi in Kitajci ne spoštujejo življenja na isti način kot smo tega navajeni zahodnjaki (že v tej vojni se to pravzaprav pokaže). In neka ideja osnovnih človekovih pravic ne bo imela več takšne teže kot jo ima danes. 

    Tudi na zahodu imaš likvidacijo. Ne fizično, pač pa deskriditacijo celega tvojega lajfa, raziskav itd. Pandemija je dobr pokazala, ko so zdravniki govorili, da cepiva sploh niso za javnost, ker niso bila kliničnio testirana pa so vseeno šla na trg in koliko miljonov ima še zdaj posledice, miljoni so pa umrli zaradiu njih. Ogromno tega ljudi, ki so bili mladi, zdravi in celo šprtniki. Cela pandemijska naracija je bila enostranska isto, kot je vojna v Ukrajini. Russia bad, UA good. In ko ven pride intervju od Tuckerja ga grejo takoj razglašat za propagando Rusov in nevem kaj še. 

    https://x.com/theweeflea/status/1603643855252819969?s=20

    Edit: Aja da ne omenjam, da se izvaja največja kraja v 21. st. Tako, tot so Švabi pokradli premoženje židom in drugim, tako trenutno dela EU z Rusi. Navadnim ljudem so pobrali denar/blokirali bančne račune, pokradli hiše, podjetja, avtomobile itd. Tukaj ne gre samo za krajo miljarderjem ampak tudi navadnim ljudem.

    • Groot, ki sir je 1
×
×
  • Ustvari novo...