Skoči na vsebino

Undead

Rumeni jak
 • Število vsebin

  100
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

44 Jogurt

Več o članu Undead

 • Butast stavek
  Poslednji jamski človek.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Undead

  Star Trek

  Meni ni bil Voyager kul zaradi Janway pa Tuvoka. Seven pa dohtar pa tom pa B'lana so mi bli pa kul. Pa Mr. Suder. Picard mi je bil nekak še ok, Discovery mi je tak meh, za poglerdat pa pozabit razen Spocka pa Pike-a. SNW mi je pa spet kul. Stari trek kakor smo ga vajenega in ne neki SJW shit kokr je bil Discovery.
 2. Meni pa ne potegne niger spider-man.
 3. Undead

  Star Trek

  That's not how the Force/languistics works.
 4. Undead

  Vojna tretjega sveta

  Večina folka ga ne podpira. Problem je, ker so mediji res prenapihnili zadevo. Kje dejansko kažejo kako ljudje bežijo? Na YT NI NITI enega vloga, samo mediji poročajo. Ekonomija se sesuva itak, sam to je itak plan svetovne elite, oz vse po planu svetovnega ekonomskega foruma s Scwabbom na čelu. Ekonomija v eu bo zelo strmoglavila, vse se bo podražilo. Znanec iz Pariza mi lepo poroča,kako je tam.
 5. Undead

  Vojna tretjega sveta

  Seveda, da bo. To je plan svetovnega ekonomskega foruma od lanskega septembra. Vglavnem, smo ujeti v Rusiji, kartice ne delajo zaradi blokade SWIFTa bank, Apple pay, google pay, nfc ne dela, letala iz rusije so prepovedali v eu in zda...Komaj sem še v četrtek dvignil gotovino za najemnino.... Še bolj kot Rusijo bo pomojem prizadelo evropo, saj je odvisna večinoma od nafte, plina, kovin... Medtem, ko je Rusija samoosskrbna, drugo pa je zaradi blokade ni nove elektronike, avtomobilskih delov it...
 6. Undead

  Elvis

  V LA majo tolk veliko dobrih Elvis impersonatorjev, bi lahko izbrali katerega namesto tega igralca, za katerega dejansko prvič slišim.
 7. Undead

  Futurama

  Maš 4 sezone Disenchantmenta.
 8. Undead

  The Mandalorian

  Meni Odlična serija. Filoni in Favrou res fajn povezujeta. Clone Wars, Rebels, Prequeli, OT, sequeli, Mandalorian, Bobo Fett, zdaj Kenobi, Ashoka, Mandalorian s3 pa andor... Boba Fett in Mandalorian nista samo neki stand alone seriji ampak sta "part of larger world" Star Wars. Luke, ki gradi svojo šolo, katero bo čez kakih 20 let uničil Kylo Ren, Imperial Remnant, ki se počasi spreminja v First Order, Groguja so hotl klonirat za Snoke-a in Palpija itd... Liki iz animiranih serij so prišli v live action, Iz legend(novel in romanov) so prišli v animirane serije in v live action, kot je recimo g
 9. Undead

  Star Wars

  Res kul dokumentarc:
 10. Undead

  The Mandalorian

  No js pa nism luzer kokr ostali tle v tej temi. Aba showa sta mi top, sicer Mandalorian bolj, moji je pa Boba Fett bolj všeč. Overall, komni čakam še Obija pa Asholo.
 11. Undead

  Star Trek

  Če ne bi ta baba igrala bi blo gledljivo. Pa nimam proti ženskam, Janewayeva, 7 of 9, B'lana, T'pol, Dr Crusher so ble prov zakon. Pa Tilly mi je nekak kul.
 12. Undead

  Bel-Air

  How 'bout NO.
×
×
 • Ustvari novo...