Skoči na vsebino

Undead

Rumeni jak
  • Število vsebin

    444
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Prispevki od Undead

  1. []D [] []V[] []D reče Dne, 26. 4. 2024 at 14:40:

    Prisel je brezplacen patch za Fallout 4, konjzole profitirajo:

    - Native PS5 and Xbox Series applications. Includes performance and quality mode options.
    - Performance mode: 60 FPS target, 4k resolution, standard settings, relying on dynamic resolution scaling.
    - Quality mode: 30 FPS*, 4k resolution, ultra settings, should not require dynamic resolution scaling.

    ...

     

    https://bethesda.net/en/article/4RcipuAES2k0KP7eYf2DwD/fallout-4-next-gen-patch-notes

     

    Zadeva je sedaj tudi Steam Deck Verified, delal je sicer ze prej, sam kljukice ni mel (ok sej je skor 10 let stara igrica).

     

    Official Sony Gold Partner se vedno stoji.

     

    znTxOnK.png

    A to pomeni, da je Mercator do 2077 postal worldwide?

  2. Večina folka ma rado Fallout, maš par folka, ki ni z ničemer zadovoljna in v lajfu ni ustvarilo ničesar. Zgornji video je lep primer.
     

    • Račka +1 2
    • Trol 1
    • Groot, ki sir je 1
  3. magični kralj reče pred 20 urami:

    enega prijatelja je mel :D

    ceprav tolk lep kot je bil dane bi pricakoval vec izkusenj

    Dane je vbistvu baba. Oz če hoče po novih SJW normativih, trans moški.

  4. Wallux reče pred 4 urami:
      Skrij vsebine

    Od kdaj vault dwellersi mečejo atomske po okolici? Vse skup je retardirano do amena.

     

    Dej poglej do konca preden komentiraš. 

  5. Wallux reče pred 7 urami:

    Where the fuck is NCR?

    Spoiler

    Foter od Lucy je nukal Shady Sands, ki je blo največje mesto NCR z 34000 ljudmi. Verjetno zato ni NCRja več, una Moldover je zbrala folk NCRja kokr ga je ostalo.

     

  6. Maximus je tud meni weak point serije, ostalo mi je bilo pa dobr.  Pa ja
     

    Spoiler

    Gulper in vsi tisti prsti v ustih namesto zob, prav creepy

     

  7. Pogledal vse dele, zadeva mi je res top. Komaj čakam 2. sezono. 

    Da bi tkole še Mass Effect prve 3 naredili z Jennifer Hale v glavni vlogi bi bil win. 

  8. ChAiN reče pred 25 minutami:

    glede na to da je 1999 zbombal 4 ruske bloke in ustrahoval ljudi s fejk bombami v kleteh iz vreč cukra, da je lahko šel nad Čečenijo in posledično zmagal na volitvah nekaj mesecev kasneje, ni tako neverjetno, da je bil tole tudi false flag. en dan prej pa Peskov reče, da je Rusija v vojni...

    naključje?

    No včeraj je bila Islamska država, so priznali.

  9. fauzić reče Dne, 12. 3. 2024 at 13:27:

    Bolj je finta : to kar se gremo na zahodu, se Rusov, predvsem pa Kitajcev NE TIČE. Genocidi, likvidacije ... so sestavni del vladanja od začetka časa. To, da ima človek osnovne človekove pravice zagarantirane je nekaj kar se kot tradicija razumevanja razvije skozi premisleke zahodne filozofije, in se tiče samo zelo specifične interpretacije sveta in človeka, ki je trenutno na zahodu v veljavi. 

     

    Ni pa to noben garant ali mera, da se ne bi Xi odločil in pobil par miljonov disidentov. Počasi, ko se krha ta zahodna blokada mišljenja, bomo videli vedno več tega, da Rusi in Kitajci ne spoštujejo življenja na isti način kot smo tega navajeni zahodnjaki (že v tej vojni se to pravzaprav pokaže). In neka ideja osnovnih človekovih pravic ne bo imela več takšne teže kot jo ima danes. 

    Tudi na zahodu imaš likvidacijo. Ne fizično, pač pa deskriditacijo celega tvojega lajfa, raziskav itd. Pandemija je dobr pokazala, ko so zdravniki govorili, da cepiva sploh niso za javnost, ker niso bila kliničnio testirana pa so vseeno šla na trg in koliko miljonov ima še zdaj posledice, miljoni so pa umrli zaradiu njih. Ogromno tega ljudi, ki so bili mladi, zdravi in celo šprtniki. Cela pandemijska naracija je bila enostranska isto, kot je vojna v Ukrajini. Russia bad, UA good. In ko ven pride intervju od Tuckerja ga grejo takoj razglašat za propagando Rusov in nevem kaj še. 

    https://x.com/theweeflea/status/1603643855252819969?s=20

    Edit: Aja da ne omenjam, da se izvaja največja kraja v 21. st. Tako, tot so Švabi pokradli premoženje židom in drugim, tako trenutno dela EU z Rusi. Navadnim ljudem so pobrali denar/blokirali bančne račune, pokradli hiše, podjetja, avtomobile itd. Tukaj ne gre samo za krajo miljarderjem ampak tudi navadnim ljudem.

    • Groot, ki sir je 1
  10. Undead reče pred 6 minutami:

    Na obleki piše made in Italy, made in Slovenia. Ure imam tudi večinoma z Švicarskim mehanizmom razen Vostoka, ki je made in Russia. Obutev je narejena custom pri čevljarju in Alpina made in Slovenia. Usnjeni izdelk (paovi, denarnice, torbica, torba za kuhinjske nože...)i so narejeni pri lokalnemu usnjarju. Avta nimam. Japonski noži so ročno kovani pazi ga! na Japonskem.

    Edit: Sori, pozabu omenit Lacoste srajco, ki sem jo kupil v Indiji za 5 eur. Made in India.

  11. fauzić reče pred 4 urami:

    Dej si za foro poglej kaj ti piše na monitorju? 

    Ohišju? 

    Telefonu?

    ok,ok : kaj pa na obleki?

     

    aha, ok, kaj pa na avtomobilu, od kod so deli? 

    aha ... amm ... ja ... 

     

     

    Na obleki piše made in Italy, made in Slovenia. Ure imam tudi večinoma z Švicarskim mehanizmom razen Vostoka, ki je made in Russia. Obutev je narejena custom pri čevljarju in Alpina made in Slovenia. Usnjeni izdelk (paovi, denarnice, torbica, torba za kuhinjske nože...)i so narejeni pri lokalnemu usnjarju. Avta nimam. Japonski noži so ročno kovani pazi ga! na Japonskem.

  12. fauzić reče pred 8 urami:

    Odgovor je, kot mi je znano, večplasten. Osredotočimo se na Rusijo, ker Kitajska pač je že resen konkurent zahodu. 

     

    Rusija je 3. s surovinami najbogatejša država na svetu. Torej, ni tako, da nimajo sredstev. 

    a.) ruski narod je tradicionalno bolj zaprt vase. To pomeni, da jim kapital ne pomeni "vsega" - kar je nekako obratno z Ameriko in modernim zahodom. Zato je manj poslovnega duha. 

    Ko pravim tradicionalno namerno izključujem mladino danes. Ti, vsaj v največjih mestih, niso več Rusi, ampak pozahodnjene ničle, ki z ruskimi vrednotami nimajo več kaj veliko opraviti. (ta uzurpacija gre Putinu tudi zelo v nos, btw)

     

    b.) rusom je otežkočeno poslovanje z zahodom. Države z Rusi poslujejo izredno previdno, obenem pa je ta strah pred komunizmom (prej), danes pred Rusijo kot sovražnikom, predvsem Amerom vcepljen.  To je veliki profit ameriške propagande : da se rusa neprestano slika kot zlobneža. 

     

    c.) situacija z oligarhi, ki je pravzaprav posledica a in b : tisto malo poslovnežev, ki je izrastlo iz ruskega naroda nadzoruje državo. To preprosto pomeni : ni v njihovem interesu višati GDP s produkcijo tehnike, avtomobilov, etc. če živijo praktično fevdalistično (kot veliki gospodje) na cenah plina in drugih dragih surovin. Zadnje kar jim je v interesu je, da podpirajo rast tekmecev v recimo IT industriji - nekaj podobnega se je zgodilo v Ameriki kjer sta Musk in Bezos, prej Gates bistveno zmešala več stoletno tradicijo družin, ki obvladujejo naravne resorse. 

     

    AMPAK, to nikakor ne pomeni, da Rusi niso sposobni. Da nimajo dobrih inženirjev ipd. : v kar nekaj področjih so celo prvi, če ne med prvimi. t14 naj bi bil tehnološko najbolj izpopolnjen tank, posedujejo hipersonične rakete ... pač, kot pravim : ni logično sklepati, da Kitajci in Rusi niso sposobni tehnoloških prebojev, če je večina tenološkega znanja globalnega. EDINO kjer se jih trenutno menda šiša je AI. 

    Kitajska roba je bistveno dvignila standard našega življenja. Ko se bo proizvodnja preselila nazaj na zahod bodo šle cene v nebo. Trenutno "živimo" na plečih kitajske minimalne plače. Ko bo treba za vsak produkt plačati ameriško minimalno plačo ... 

     

    Afrika (še) ni na stopnji, da bi se jo lahko porabilo kot poceni delovno silo zaradi težav v unifikaciji kontinenta. Mao je zahodu naredil OGROMNO uslugo, ker je proces združenja plemen-mest-držav s svojim nasiljem pospešil za 10 krat. 

     

    Kitajci so, spričo več razlogov, IDEALNA delovna sila. 

    Kaka kitajska roba je točno zvišala standard? Aliexpress? Alibaba? Temu? Največja krš roba na svetu. 

  13. manakiin reče pred 7 urami:

    Ukrajinski oficirji bežijo s familijami v Rusijo en masse.

    Ker jim Rusi dajo zastonj državljanstvo in jim ne grozijo, da jim bodo pobili familijo niti nimajo nekega spiska za odstrel, kakor ga psihopat Kokainski. 

    • Groot, ki sir je 1
×
×
  • Ustvari novo...