Skoči na vsebino

Demogorgon

Mafija
  • Število vsebin

    1 775
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Prispevki od Demogorgon

  1. Z morebitnem prihodom Mbapeja bo napad poštiman v nulo, bo pa definitivno v sredini manjkal en organizator igre. Camavinga, Tchouameni, Valverde to sigurno niso, Bellingham bi bil mogoče lahko (čeprav ga jaz bolj vidim kot box to box), Modrič bo pa že star 40 let :D. Tole bo sigurno potrebno pripeljati koga, ampak se mi tudi sanja ne kdo je ali res vrhunski igralec na tej poziciji (Odegaard?, čeprav ne vem ali on igra bolj kot AM) ali pa kakšen hud talent. 

     

    Druga slaba točka te ekipa je CB. Tudi tukaj bo potrebno pripeljati zamenjavo za Naca in še enega branilca ker Alaba je bil že pred poškodbo v kurcu in dvomim, da bo še kaj od njega, Militao pa tudi vprašanje kaj bo po tako težki poškodbi. 

  2. Tale tema je res fsa tota leta so nas tukli dol nivo. Lukec je žrtev sodnikov pa itak vedno sodijo proti Dallasu. Me zanima koliko omemb sodnikov ima Gatsu v svojih postih v tej temi. Imo je gladko par sto :lol:.

    • Račka +1 1
    • Za crknit smešno +1 1
  3. K-man reče pred 3 minutami:

    Kdo je pa napisal, da je bil razveljavljen čisti gol?

    Katalonski mediji sigurno: 

     

    Robbery at the Bernabéu! Legal goal disallowed to Bayern in the last minute

     

    :lol:

     

    Nisem pa kaj dosti spremljal drugih medijev

  4. Imo sploh ne bi smelo priti do te situacije, ker res mi ni jasno zakaj je še za toliko podaljšal že tako dolg podaljšek. Je pa sodnik piskal že sekundo ali  pred strelom in se je videlo, da so igralci Reala zastali ob pisku. Torej ne, niso razveljavili čistega gola Bayernu, ker nihče ne more trditi kako bi se tista situacija odvila če bi igrali normalno naprej. 

     

    Drugače pa razumem navijače in igralce Bayerna, to je bil totalen kretenizem s strani sodnikov. Lepo bi moral piskati konec tekme že pol minute prej, ko je bila žoga še na polovici Bayerna, ampak če so pa že pustili igro pa res za koji kurac je tam piskal:nicjasno:

     

    Lahko bi bil gol, lahko ne bil ampak pisati, da so jim razveljavili čisti gol je čisti novinarski senzacionalizem.

     

    Pri Bayernu bi se raje morali vprašati, kaj je delal njihov trener z menjavami :D

    • Račka +1 1
  5. raul reče Pravkar:

    Pa pusti ti RMTV. Ko govorim o jokanju govorim o Laporti in Xaviu. Carla in Pereza še nisem slišal jokat pa nas kradejo še 3x bolj kot njih.

     

    RMTV pa nam itak dela več škode kot koristi.

    RM TV je podaljšek Pereza, verjemi, da trobijo tisto kar hoče stari. 

     

    Tudi Carlo je že sem ter tja pojamral, ampak ja, ni primerjave z Xavijem :D. 

  6. raul reče pred 22 minutami:

    Celo sezono kradejo, zraven pa edini, ki jočejo na ves glas. 

     

    Tole pa bna žalost ne drži več. RM TV je patetičen izgovor za televizijo, res mi gre na kurac tole neprestano jokanje nad sodniki. 

     

  7. ronaldinho reče pred 16 minutami:

     

     Verjetno tega fantomskega gola niti omenili niso ali pa so pohvalili sodnike.

    Torej nekako tako kot pri Barci niso omenili prekrška nad Kroosem pri prvem zadetku. Shocking

     

     

  8. Včerajšnja zmaga bo realu dala možnosti, da spočije nosilce igre na naslednjih tekmah la lige. V soboto proti Sociedadu pričakujem ogromno rotacij. 

     

    Včeraj je prvič bil vklopljen tudi 360 LED zaslon, meni izgleda fenomenalno

     

    image.thumb.png.196e9ea864552a09e40923b96fd7d2cb.png

     

     

    Počasi stadion dobiva končno obliko, ampak je še kar nekaj dela. Morajo dokončati še vse restavracije znotraj stadiona, nekatere VIP sobe in tudi tunel od garderob do igrišča. Kar se tiče zunanjih del je tudi še kar precej lepotnih stvari za dodelat, ampak 90% procentov vseh del je opravljenih. 

  9. Nobene ne more točno vedeti ali je bil tam gol ali ne. Canal+ je sicer naredil neko 3d analizo in so rekli, da žoga ni bila s celim obsegom čez, ampak who knows. To da la liga nima gol line tehnologije je itak sramota. Je pa smešno ko zopet culeti jokajo, da je Tebas pod vplivov Pereza itd. ker je milo rečeno bizarno, saj se te dva osebka ne preneseta. Real je že par let v vojni z vodstvom la lige, če se ne motim je celo še odprta ena tožba Reala zaradi CVC-ja. Tebas tudi praktično tedensko serje čez Pereza, ampak naj vas dejstva ne ustavijo. 


    Penal od vazqueza je bil soft, tam je prav iskal kontakt. Se pa itak zopet nič ne govori o tem:

     

    1.jpg.c97ccd3e1084a1ebbe3b2e1fc304fd90.jpg

     

  10. kemik reče pred 6 urami:

     

     

    Tale Arselol in Liverpool v prejšnjih letih bi gladko nesla kante v ostalih ligah

     

    Becasue I say so. 

     

    v resnici pa Liverpool gladko puši za tri gole doma proti eni Atalanti. 

     

     

  11. Karim reče pred 3 urami:

    koliko bi imel šele zadetkov če bi bil sposoben cabnit na gol. Pri Realu ima okoli sebe igralce, ki mu pripravljajo priložnosti in prostor, grem stavit, da bi imel npr. Leao dvakrat več golov kakor on, da ne govorim o Mbappeju. me zanima na kateri poziciji bosta igrala Vini in Mbappe drugo leto. Rodrygo bo fix sedel, ker Vinija ne upa nihče posesti.

    A ti sploh gledaš tekme ? Ce kaj si Vini zna sam pripravljati priloznosti. Valjda ne bo nihce posedel gralca, ki je blizu vrha vseh lestvic G+A. 

  12. Karim reče pred 10 urami:

    Vini ima zakupljene vse minute do leta 2035. Zal ima tip nerealno podporo v klubu, pa ni vazno kok je gnil. 

    Sicer morm priznat, da danes dobro igra, razen zakljuckou seveda. 

     

    Res si dosadan s tvojim pizdenjem čez Vinija. Malo poglej kje je na lestvici ''Goal contributions'' v zadnjih parih letih tako v CL kot v la ligi.. ;)  En tak zanimiv podatek, že sedaj je tretji na lestvici podajalcev v CL v izločilnih bojih pa je star 23 let. Ja, je antipatičen in zna biti totalno neučinkovit pred golom, ampak je najboljši winger na svetu. 

     

    Največje razočaranje je bil včeraj zame Bellingham. Res totalno nula, tale njegov padec forme je že kar zaskrbljujoč, saj je precej beden že kar nekaj časa. 

    • Račka +1 1
×
×
  • Ustvari novo...