Skoči na vsebino

Demogorgon

Mafija
 • Število vsebin

  912
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

146 Tabornik

Več o članu Demogorgon

 • Butast stavek
  ima zagotovljno vlogo na mnenj4lniku.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 933 vohunjenj
 1. Demogorgon

  Primera Division

  Po reprezentančnem premoru v septembru naj bi bil stadion pripravljen za tekme. Bo pa to napol gradbišče, saj se bodo dela zaključila šele proti koncu leta 2022. Trenutno notranjost stadiona zgleda takole
 2. Demogorgon

  Primera Division

  Pa sej je že nekaj časa jasno, da so pri Relau tole sezono že odpisali. Edini cilj na tržnici še za letos je Mbape če bo slučajno PSG pripravljen prodati, drugače pa se vse pripravlja za leto 2022. Top4 je letos pač realen cilj, jebiga tako je.
 3. Dobro, da si nalimal tole :D. Takoj ko sem videl sem poklical soseda, ki že pol leta kupuje PS5 za tamalga in ga je dejansko dobil na Jesenicah.
 4. Demogorgon

  Primera Division

  Lepo, da je Barca v takem kurcu . Sej Real je tudi, ampak vseeno je situacija boljša. Vsaj kar se tiče financ, kar se tiče kvalitete ekipe je oz. bo to verjetno najslabši Real v zadnjih ohoho letih. Drugo leto bo verjetno boljše, saj se bo sprostilo kar nekaj keša za plače.
 5. Meni je tud zelo všeč. Sicer ni estetska in nikoli ne bi imel recimo take dnevne sobe, ampak to je res tok proper gaming/geek soba, da glava peče. Me kar ima, da bi se za teden dni zaprl notri in še v 5+ preigral Baldurja :D.
 6. Demogorgon

  TV tema

  Ne vem če obstaja aplikacija Tvin za smart TV. Kar se pa tiče EON- pa imaš tukaj seznam priporočenih naprav: https://sl.eon.tv/priporocene-smart-tv-naprave/ Ampak imo itak vse kar je novejše od leta 2018 pa da ni neko no name kitajsko sranje podpira tole. Jaz imam od kolega dostop do EON smart TV aplikacije pa dela ok.
 7. Demogorgon

  Primera Division

  Iz zadnjega Perezovega intervjuja se da razbrati točno to, kar sam pravim že nekaj časa: letos ne bo nobene revolucije v ekipi, nakupov bo zelo malo oz. skorajda nič, izjema so ''galaktiki'' (Mbape, Haaland) če se pojavi prilika, ampak tudi to je malo verjetno. Za Pereza je Marcelo še vedno eden najboljših levih bočnih na svetu, Bale se kot kaže vrača, mladi brazilci pa so prihodnost nogometa... S to ekipo Real zopet ne bo osvojil nič, to je verjetno jasno vsem. Naslednje poletje potečejo pogodbe Iscu, Marcelu, Bejlu in Modriču, kar pomeni, da bo verjetno zelo zanimivo. Po morebitnih dveh sez
 8. Demogorgon

  Naša mala greznica #9

  Niso normalni s temi penali za vsak drek
 9. Demogorgon

  Primera Division

  Mogoče nikoli ni bil v danem trenutku najboljši branilec na svetu, je bil pa sigurno najboljši igralec med branilci :D. Jaz razumem obe strani. Real mu v tej situaciji pač ni mogel ponuditi boljših pogojev, Ramos si pa tudi zasluži še en masten ček preden gre v penzijo. Je pa zaskrbljujoče kaj bo sedaj z branilci. Varane baje noče podaljšati in kot kaže ga bo Real prodal (zanj naj bi zahtevali vsaj 50 mio€). Militao in Nacho sta sicer lani dokazala, da lahko igrata na najvišjem nivoju, ampak sigurno bo treba kupiti še enega vrhunskega branilca. Pa še njegov največji t
 10. Demogorgon

  Primera Division

  Ramos zapušča Real...
 11. Demogorgon

  Naša mala greznica #9

  Ok, tretji gol je bil lep
 12. Demogorgon

  Naša mala greznica #9

  Klasična Portugalska. posran gol, nato pa še CR iz penala . Je pa tip res samo še za v penzijo, prav mučno ga je gledati.
 13. Demogorgon

  Primera Division

  Verjetno Getafejev. Sem pa 100%, da če slučajno pride do krajšega zamika, bo Real raje kakšno tekmo odigral na pomožnem igrišču kot pa na tujem stadionu.
×
×
 • Ustvari novo...