Skoči na vsebino

Demogorgon

Mafija
  • Število vsebin

    1 746
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

568 Jezus

Več o članu Demogorgon

  • Butast stavek
    ima zagotovljno vlogo na mnenj4lniku.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 3 071 vohunjenj
  1. Demogorgon

    Naša mala greznica #9

    Imaš prav, dve zmagi ima v 25 tekmah. Proti Barci je osvojil 13 pik od možnih 75. Če daš Atletico vodit nekemu random trenerju slovenske druge lige bo imel boljši rezultat.
  2. Demogorgon

    Naša mala greznica #9

    Ne morem verjeti da je tale luzer najbolj plačan trener na svetu. V 13. sezonah v la ligi tudi enkrat ni premagal Barce,
  3. Demogorgon

    Naša mala greznica #9

    Meni je vsaj na papirju kul sistem tekomvanja
  4. Demogorgon

    Naša mala greznica #9

    Itak, da se bo, ampak ve vidim razloga zakaj bi se. Sodnik je pokazal pomanjkanje občutka, ampak ni prekršil nobenega pravila. Pač jebiga se naredi. Na sploh mi gre tale histerija glede sojenja v Španiji že na kurac. Sej tudi drugje niso imuni na to, samo v Španiji je pa next level. Barcina identiteta je itak delana na ''vedno so nas tukli dol'' tezi, Real pa zadnje čase ni nič boljši oziroma mogoče se slabši. To kar počne RM TV (ko analizirajo napake sodnikov, seveda vedno pokažejo samo določitve, ki gredo v škodo Reala) je imo patetično in ne doprinese nič k boljšemu sojenju.
  5. Demogorgon

    Naša mala greznica #9

    Seveda je podaljšal, če je bil v podaljšku še tisti pregled za VAR za penal . Če kaj je bio vse skupaj precej malo podaljška, glede na dva VAR pregleda in tisto poškodbo igralca Valencie, kjer je bila zelo dolga prekinitev.
  6. Demogorgon

    Naša mala greznica #9

    Bellingham je dobil rdecega ker se je drl its a fucking goal. Pač ja, te stvari se dogajajo. Kot naprimer, da dobi Nico Williams pred tekmo z Barco smešen rdeč karton pa je vse OK. Ko ga pa dobi igralec Girone pred tekmo z Realom je pa zarota la lige.
  7. Demogorgon

    Primera Division

    Manj kot pri PSG-ju sigurno, za ostalo pa nisem prepričan. Mbape bo plačan precej več kot Vinicius, tu imo sploh ni debate.
  8. Demogorgon

    Primera Division

    Perez je poslovnež, pri njemu čustva redko igrajo kakšno večjo vlogo. Mbape je najboljši igralec na svoji poziciji, tole je no brainer za Pereza. Čustva prepuščamo vam kataloncem, ni čudno da je klub tako dobro voden kot je
  9. Demogorgon

    Primera Division

    Kakšne nabija reder Večina navijačev Reala je kar tko tko, pač itak če pride najboljše napadalec na svetu bo top, ampak ni pa tudi slučajno takega navdušenja kot je bilo pred dvema letoma. Perez zgleda sestavlja all black ekipo, kmalu ne bo enega belca več
  10. Demogorgon

    Naša mala greznica #9

    Reder can not into pasivni ofsajd
  11. Demogorgon

    Naša mala greznica #9

    Lol, res mi ni jasno zakaj so jim razveljavili gol
  12. Demogorgon

    Naša mala greznica #9

    Real se je nekaj povezovalo s Coutom. Am, ne hvala😂
  13. Demogorgon

    Naša mala greznica #9

    Vini še super podaja. Cvaj nul
×
×
  • Ustvari novo...