Skoči na vsebino

Demogorgon

Mafija
 • Število vsebin

  1 216
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

271 Fant od fare

Več o članu Demogorgon

 • Butast stavek
  ima zagotovljno vlogo na mnenj4lniku.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 1 368 vohunjenj
 1. Demogorgon

  Primera Division

  Meni gre na živce elitizem ''te lige nihče ne gleda''. Po tej logiki je relevantna samo PL in do določene mere la liga, vse druge lige so pa smeti? Nogomet je najbolj popularen in razširjem šport na svetu, ne more biti sedaj edino merilo ena ali dve ligi.
 2. Demogorgon

  Primera Division

  Ma to se ravno ne bi strinjal da bo nerelevanten. Francoska liga je top5 na svetu, s PSG-jem bo vedno v ožjem izboru za osvojitev CL. reprezentanca je pa tudi med glavnimi favoriti za osvajanje naslovov. Imo mu ne bo hudega. Jaz mu zamerim samo njegovo zavajanje, to da je ostal v PSG-ju je dokaj legit odložitev.
 3. Demogorgon

  Premier League

  Meni je žal da Liverpool ni osvojil PL. Klopp je fantastičen trener in valjda bolj privoščm njim kot pa pofukanim šejkom.
 4. Isto pri meni. Edini špil ki ga res pričakujem je BG3 pa še tukaj to čakanje izgubi čar z early access izidom
 5. Demogorgon

  Primera Division

  Ko ga jebe peseterota :D. Ne zato, ker je zavrnil Real, ni ne prvi ne zadnji ampak način na katerega je to izvedel pa veliko pove o njem. On in njegova družina res dajajo tak Neymar family vibe in imo bi bilo z njim ogromno problemov. Zadnje cifre, ki krožijo so bolane, pri PSG-ju naj bi dobil cca 200 milijončkov signing bonusa, 50 mio neto (tole mi je drugače kar malo neverjetno), večjo vlogo pri odločitvah pri kadru (wtf )... Real je seveda sedaj kar malo v kuracu in tukaj je Perez izpadel res naivno. Mbape bi lahko podpisal pogodbo že pred meseci, Perez pa mu je verjel na besedo namest
 6. Demogorgon

  Primera Division

  Carlo je bluzil, da ni nujno da Marcelo odide. Res super no . Še Kroosu in Asensiu naj podaljšajo pogodbe sej res. Neki berem, da naj bi Mbape znal narediti eno svojo verzijo LeBrona in Greizmanna in bo odločitev javil v nekem TV showu. Resno no... . Če prelomi ustno besedo Perezu bo to ogromen udarec za ata, saj je ta prestop planiral par let. Je pa še enkrat več izpadel precej naivno. Če Mbape ni hotel po januarju podpisati pogodbe bi ga moral Perez v trenutku odjebati, ne pa da se sedaj mulo dela budalo.
 7. Demogorgon

  Primera Division

  50 bruto lol, ne bo Real plačal enega igralca 100 mio ma sezono😁. Meni gre vedno bolj na kurac in mi je res že vseeno ali pride ali ne. Ja, težko bo dobiti takega igralca v prihodnjih letih, ampak ustvarjanje drame in finančno izsiljevanje mora imeti eno mejo. Pa ne gre za to,da si mora vsak igralec želeti igrati v Madridu,ampak cela tale drama me odbija.
 8. Demogorgon

  Primera Division

  Ma ne resno. Itak je top igračina in se je vedelo da tole ne bo povsem free transfer, ampak tip je dosadan v tri pm. 130 mio eur signing bonusa, 25 milijonov neto plus kao 70% image rights. Ce to drži in če bo res prelomil verbalni dogovor s Perezom potem naj zgnije v Parizu. Real je tudi brez njega v finalu CL...
 9. Ja sej combat je res precej v kurcu, ampak gameplay overall pa ni slab.
 10. Demogorgon

  Primera Division

  Meni gre tale Mbape saga že na kurac. Naj ostane v PSG-ju.
 11. A je v tem programu tudi kakšna točka o vzpodbujanju gospodarstva, debirokratizaciji in razvojnih aktivnostih? Ker za enkrat je tole katastrofa kar kažejo, en kup SJW sranja in nameščanje odsluženih poltikov na položaje (će ne gre drugače pa dodaš par ministrstev pa so vsi srečni).
 12. Demogorgon

  Primera Division

  Mbape nak bi dobil 100 mio bonusa ob podpisu pogodbe z Realom. Bi pa v PSGju itak zaslužil več, baje so mi ponujali 150 za podpis pogodbe in astronomsko plačo. Me pa resno zanima kaj misli Real narediti z vsem presežkom napadalnih igralcev. Hazard- baje se počuti v Madridu kot bubrek v loju. Po prestani opreaciji odstranitve ploščice v gležnju je baje (že desetič) poln motivacije, da naslednjo sezono pokaže predstave na nivoju iz Chelsea. Imo ostaja in bo še naprej gnojil in vlekel gromozansko plačo do 2024. Mariano - pogodba do 2023, tip nima nobenih ambicij in m
×
×
 • Ustvari novo...