Skoči na vsebino

Demogorgon

Mafija
 • Število vsebin

  105
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

1 Jogurt

Več o članu Demogorgon

 • Stopnja
  ima zagotovljno vlogo na mnenj4lniku.

Nedavni obiski profila

86 ogledov profila
 1. Demogorgon

  Naša mala greznica #9

  Zopet nisem gledal tekme ampak zdj bi pa počasi že lahko nehali s penali za Real😁
 2. Demogorgon

  Naša mala greznica #9

  Sej je tudi vprašanje če bo Barca premagala Villareal v gosteh..
 3. Demogorgon

  Naša mala greznica #9

  ne spremljam tekme, a se debeluhu zopet meša ?
 4. Demogorgon

  Primera Division

  Prestopni rok se v španiji odpre šele avgusta. Itak se ne bo nič kupovalo dokler ne bo konec la lige
 5. Demogorgon

  Primera Division

  Jp, Odegaard je verjetno zaključil sezono. Alaba bi bil kar ulov za katerikoli klub. Zelo dobro lahko igra na več pozicijah, je pa res, da bo verjetno zahteval astronomsko plačo. Osebno se ga tudi slučajno ne bi branil v Madridu.
 6. Demogorgon

  Primera Division

  Še nekaj glede razporeda, do vključno 35. kroga, torej osem tekem po premoru ima Barca pred vsako tekmo povprečno 5 ur več počitka kot nasprotnik, Real pa 13 manj. Torej skoraj en dan razlike, kar je pri takem razporedu veliko. Čudno, da Obrez ne komentira tega :D.
 7. Demogorgon

  Primera Division

  Drugače pa Real ima vsaj toliko problemov kot Barca. Potrebuje se dva nova bočna kot menjavi Mendyu in Carvajalu. Achrafa se bo zgleda prodalo, Requillon pa tudi dvomim da se vrne. Tukaj mi res ni jasno kaj v klubu razmišljajo, čeprav v primeru Achrafa je dosti krivde na igralcu, ki si pač želi garantirano mesto v začetni enajsterici. Nujno se potrebuje zamenjavo za Casemira, plus menjavo za Modriča. To bi seveda moral biti Odegaard, ampak verjetno bo še eno leto ostal v Sociedadu. Napad je spoh katastrofa, milijon igralcev pa samo en sposoben (Benzema). Tukaj bo res potrebno narediti rošado. Ekipa Reala je roko na srce precej slaba in mislim, da bo naslednjo sezono Barca zopet z lahkoto poharala la ligo.
 8. Demogorgon

  Primera Division

  Getafe bo potrebno premagat, proti Athleticu pa upati na remi. Mi pa res ni jasno zakaj takšen nerazumen razpored, a niso rekli, da bo vsaka ekipa imela vsaj 72ur med dvema tekmama..?
 9. Demogorgon

  Naša mala greznica #9

  Deportiva letos sploh ni v la ligi. Verjetno je tisti, ki je to delal imel v mislih Deportivo Alaves? Pa po whoscored vidim, da je takrat edini gol Alaves zadel iz penala in da niso zgrešili nobenega. Proti Celti pa tudi nikjer ne vidim, da bi imeli penal. Res mi ni jasno kaj naj bi tisto kar si nalimal pokazalo
 10. Demogorgon

  Naša mala greznica #9

  Ne vem od kod in od kdaj so uni posnetki, ampak tole pravilo je v uporabi šele od letos.
 11. Demogorgon

  Naša mala greznica #9

  Tole bi bil pa kamot drugi rumen za Vidala
 12. Demogorgon

  Naša mala greznica #9

  A si predstavljate da bi piskal tak penal za Real, debeluhu se strena😁. Drugače pa klasika, počasi bom začel verjeti da Pateti prodajajo tekme Barci, ker njihovi rezulati v la ligi niso normalni.
 13. Demogorgon

  Naša mala greznica #9

  Ena noga mora biti na črti
 14. Demogorgon

  Naša mala greznica #9

  Haha, upam da je Obrez zdaj zadoviljen😁
 15. Demogorgon

  Naša mala greznica #9

  Tudi če odmisliš njegovo že mejno bolano naklonjenost Barci je tip preprosto slab komentator. Prav pri vsaki tekmi se zapiči v eno stvar in je potlej premleva do konca tekme. Njegove informacije so velikokrta BS (vem, ker sigurno spremljam španske medije bolj kot on), neprestano vsiljuje neke svoje poglede na nogomet itd. Obupen komentator, zna pa biti zabaven, še sploh ko se mu takole strga kot danes :D.
×
×
 • Ustvari novo...