Skoči na vsebino

Demogorgon

Mafija
 • Število vsebin

  1 693
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

523 Fant od fare

Več o članu Demogorgon

 • Butast stavek
  ima zagotovljno vlogo na mnenj4lniku.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 2 668 vohunjenj
 1. Demogorgon

  Naša mala greznica #9

  Ko bo Perez odšel bo dela prevzela struktira, ki jo bo nastavil on (dvomim, da kdo izven tega kroga lahko zmaga na volitvah), tako da dvomim, da bo prišlo do kakšnega kolapsa. Jose Angel Sanchez bo ostal glavni operativec, nov predsednik pa bo itak zelo težko stopil v čevlje Florota ampak zmeraj bolj se mi dozdeva, da klub rabi nove ideje. Perezu svaka čast za to kako je vodil klub. Klub je prebrodil COVID situacijo, stadion bo kmalu prenovljen, klub je bil rezultatsko zelo uspešen kljub pojavu naftnih klubov itd. Se mi pa res zmeraj bolj dozdeva, da rabi Real nov veter, ker je Perez ujet v neke svoje vzorce iz katerih ne more. Zadnje čase je bilo narejenih kar precej napak, to da se že toliko časa ignirira nakup bočnih branilcev in da se je šlo v sezono z Joselujem kot prvim napadalec Reala je nedopustno. Še sploh ker je bil na tržišču tudi Kane, ki bi sedel ko ata na mamo v tej ekipi. Poleg tega res ne vem čemu se je podaljševalo pogodbo Modriču in Kroosu ( to je res jasno samo njemu), zakaj je v v ekipi ostal Ceballos, ki je trenutno sedma izbira itd. Ampak OK, napake se dogajajo, bolj me skrbi kot že omenjeno da se samo še reciklira zadeve. Sem 100% da če (jaz bolj mislim ko :D) Carlo odleti sredi sezone, da bo prvi kandidat Zidane. In tako se vrtimo v začaranem krogu. Carlo je pa itak čisto svoj problem. Pač po lovorikah eden največjih ampak to kar on kaže kot trener Reala že od lanske sezone dalje.., res mamma mia. Sej rezultati niso tako slabi, ampak jaz mam res filing, da bo tole sezone Real popušil na vseh frontah. Ne vem a se mu že jebe, ker itak poleti odhaja, ampak ekipa strukturno zgleda v totalnem razsulu. Nič od nič, sploh ne vem če kaj trenirajo, ker tole res zgleda kot, da vsak počne na terenu kar mu pač paše (malo karikiram). Je tudi zelo slab pri razvoju mladih igralcev, kar je velik problem za tole sredino. Zame je naslednje leto ko odideta Kroos in Modrič sigurno prvi kandidat za trenerja Xabi Alonso. Igralci niso slabi, če se doda še Kuba, ki je letos končno eksplodiral (talent je bil vedno prisoten), novega CF-ja in dva branilca, bi imo Xabi lahko naredil zelo veliko s to ekipo.
 2. Demogorgon

  Naša mala greznica #9

  Jaz že nekaj časa govorim,da je Carlo slab trener. Ja njegovi dosežki v karieri so fenomenalni, ampak ne vem ali je to zaradi starosti ampak tip preprosto nima več pojma kaj dela. Pac ja letos je Real do nocoj zmagal vse tekme in zdaj bo zopet uletel Wera? in se posmehoval temu, ampak tisti ki redno gledamo to ekipo vidimo da je tip totalno zabluzil. Taktično ga pojebe praktično vsak trener v la ligi, razvoj igralcev je ničen, ekipa je totalno neorganizirana itd. Pac starost je jeba in on je ali že pošteno dementen ali pa se mu jebe za vse V vsakem primeru bi morali najti mlajšega trenerja. Je pa seveda problem tudi Perez, ki je tudi že za v penzijo.
 3. Demogorgon

  Naša mala greznica #9

  Kok mi gre Ancelotti na kurac. Prva resna tekma in tip valjda fukne v postavo Modriča in Kroosa. Marš. Arena Sport pa itak nk comment😄
 4. Demogorgon

  Naša mala greznica #9

  No comment res, zato sem pa že poleti rekel, da bi raje videl da bi vsaj eden izmed dvojice Kroos-Modrič zapustil klub.
 5. Demogorgon

  Naša mala greznica #9

  Ni slab Kubo. Real ima 50% njegovih pravic, bi bilo vredno razmisliti o njegovem povratku.
 6. Res svaka vam čast za vse spoilerje na zadnjih n-straneh, res ste legende...
 7. Elden ring ima user score 7.8, podkupljeni kritiki pa so mu dali 9.6 pa se tukaj nihče ni pritoževal😆
 8. Luka pizdi nad sodniki 90% časa oziroma če ze ne pizdi jim daje '' the look". Messija so klatili kot norci, primerjalno sigurno bolj kot Luka ( ker je bil pac bolj dominanten) ampak kako je on na to odreagiral ( vecino časa ) je bilo svetlobna leta od tega kar počne Lukec.
 9. Luka je itak postal eden vecjih antipatikov v košarki. Pa tudi stagnira kot igralec, ene stvari ne vidim v kateri je napredoval v zadnjih parih letih.
 10. Meni je postal tako antipatičen, da včasih kar težko gledam tekme z njim na terenu. Res je en nadležen pezdetek.
 11. Demogorgon

  Primera Division

  Tole je purple patch, ki se bo kmalu končal. Meni je glede na trenutno situacijo sicer logično da igra tko blizu gola, ampak dolgoročno to ne bo dobro.
 12. Demogorgon

  Primera Division

  Jebiga, zmagovalne ekipe se ndle naredi v eni noci. Sredina je na papirju dobra za naslednjih 5+ let brez kakih hudih vlaganj. V naslednjih dveb letih bo potrebo okrepit napad in obrambo. Sam raje vidim, da se pripelje res top napadalca kot pa neko kvazi kvaliteto za bolane denarce. Rres so zajebal ker niso sli za Kejnom in desnim bocnim ampak je kar je. Imo bo letos tezko Real prisel do kaksne lovorike ampak srednjerocno sem pa kar optimist.
 13. Demogorgon

  Primera Division

  Je kar je :D. Stadion pa počasi dobiva končno podobo. Sicer naj bi bil uradno dokončan do konca decembra, ampak realno bodo vse dela (bolj fina dela) končana nekja do pomladi.
 14. Eurogamer je dal BG3 oceno 4, tako da ko jih jebe, zgleda itak nimajo pojma kaj delajo.
 15. Demogorgon

  Primera Division

  Fora je, da so sedaj že malo boljši igralci vredni po 80+ mio€. Pač Real ne more plačeveti toliko keša za igralce, ki bodo mogoče naslednji Jovič. Pri teh mladih talentih je poleg nižje odškodnine še precej nižja plača.Kot sem rekel, zajebal so kapitalno ker niso šli po Kane-a, sedaj pa raje vidim da ne pripeljejo nič kot neka jajca za 100 mio€, ki se jih čez leto dni ne bodo mogli znebit.
×
×
 • Ustvari novo...