Skoči na vsebino

Jake the Mess

Rumeni jak
  • Število vsebin

    2 363
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Prispevki od Jake the Mess

  1. Hernire reče pred 3 urami:

    V glavnem v vasi, kjer imamo vikend, so mačke dale skos eno paritveno sezono. Mačke so divje in večino vasi BK za njih. Jaz sem eno nesel sterilizirat in sem mislil še ostale, ampak me je ena soseda nahrulila, da naj pustim mačke na miru, ker pol nimajo nič od lajfa. Sicer mi je fuknjen stance, ker pol je na vasi overload mačk, ampak sem si mislil bmk, ne bom se jebal, da najprej plačujem za sterilizacijo divjih mačk, pol pa me še vikend-soseda nahruli, res ne rabim tega v lajfu, lep lp še naprej. Sem poklical vete, ki kao na račun opčine pridejo, polovijo mačke in jih sterilizirajo ter pripeljejo nazaj. Prišli so neki retardi, ki so od 10 mačk ulovili ENO (bravo res) in še ta jim je spizdila, preden so jo uspeli sterilizirat in prišla 8 km nazaj v vas v enakem stanju :rofl:. Ne vem, kaj so to bili za eni klovni. No v glavnem, lih v ponedeljek, preden sem šel na službeno pot, je ena muca povrgla novo rundo, 3 male muce. Sem jih še videl in so bile noro kjut. Danes sem dobil info iz vikenda, da so našli samo glave od teh malih muck, telo pa so ostale mačke pojedle. Fak dej. No v glavnem, pomoje bom mogu reskirat 300 €, polovit vse mačke in jih peljat sterilizirat. Pomoje bom vprašal na vse veterinarske postaje, če mi kera da nek popust, da rešimo to situacijo 

    Tole bi kar spadalo pod Bloodborne lore.

    • Za crknit smešno +1 2
  2. Dejch reče pred 16 minutami:

    zakaj ste dvolične pizdice jedne. zakaj niste bli taki k se je lizz napadal? 

    Čaki a to me trolaš al si sam tolk nažgan, da ne dojameš, da si ne totalno isto vorašanje dal, na katerega sem ti odgovoril? Al si pač na stopnji: To sti, Ka pa sm jest?

  3. Dejch reče pred 2 minutama:

    ne ker ste dvolični. mal sm eviti sral in ste se vsi javl. k se je sral po lizz kje ste bli momci?

    Joj no, kaj ti ni jasno? Večina konjzolca ne zahaja na gnoj in ne ve kaj se dogaja tam in večinoma nas bolijo kurci za tamkajšnja drkarjenja. Tukaj pa valda, da se je branilo Evito, če je nekdo prinesel to debato v to temo, sploh ker je dejansko aktivna v tej temi. Kaj naj jaz branim Lizz, če sploh ne vem kaj se tam dogaja?

  4. Ene par misli, ki so se mi utrnile ob gledanju:

    - čudno da ni koga razjezil z zastavami in nalepkami na kolesu in bi ga lahko posledično zbil v jarek

    - Chingaroo govori lepšo angleščino kot Rooney (vsaj jaz ga lažje razumem)

    - sreča da ni dež padal, ko je uletel na stadion, bi bil kr epski fail, da bi prikolesaril čez pol svetam pol ga pa neslavno zalije slap

    :cry:

    - Rooney zgleda slabše kot Ferguson

    • Za crknit smešno +1 1
  5. hawa meyta reče pred 19 minutami:

     

    a veš česa je pa mene (potihem) strah? da Rogla ni več najboljši niti v lastni ekipi. :ninja::D

    Nečesa pa se prav potihem bojim,
    le kaj bo naš Rogla in kaj bo še z njim,
    če enkrat bo vodonoša postal,
    takrat bo odšel, a meni bo žal.

    • Račka +1 2
    • Solzice 1
    • Za crknit smešno +1 3
  6. Hernire reče pred 12 minutami:

    Ta mi deluje dosti DaCapo-story, sam verjetno bi DaCapo še kak element dodal (da je skočil iz mesta brez zaleta npr.) 

    Čist preveč skromno imo. Pomoje bi rekel, da je med skokom naredil salto naprej, ker pa je imel ravno oblečene kratke jeans hlače, mu je levo jajce zlezlo iz hlačnice in ravno med skokom udarilo varnostnika po faci. 

    • Za crknit smešno +1 1
  7. pocast reče pred 1 uro:

    Kar se nožev tiče:
    tale ponudba je joke, tole ni damaščan...z damaščanem je dela saj 20 ur, in bo kot tak držal ceno nad 300, raje 500€

    Tole je pofejkan damaščanski vzorec, beri narisan oz. jedkan...ne gre pa za večplastno kovani nož. Kar pa ne pomeni, da bo nož slab....ampak jaz ga vseeno nebi vzel.

    Predlagal bi dve opciji, če rabiš delovni ala mesarski nož, vzemi Swibo, par 2 ali 3 desetake za vrhunski inox nož, ni pa ravno lep...
    Če hočeš japonca, dej vsaj 100€ in vzemi nekaj v ostrem robu, alpa pojdi na tečaj k kakem kovaču (Emberborn, Krmelj...) kjer odneseš s sabo končni izdelek.
    Sam sem bil 2X pri emberbornu, odlično doživetje...za 150-500€ uživaš cel dan, kuješ, ješ, piješ, domov pa odneseš dober izdelek.

    Nočem bit pameten drekač, sam a boš reku, da ti po enem dnevu kovanja skuješ boljši nož od nekega industrijskega izdelka?

×
×
  • Ustvari novo...