Skoči na vsebino

Vučko3

Rumeni jak
  • Število vsebin

    5 205
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

  • Dnevne zmage

    1

Prispevki od Vučko3

  1. Buzzkill reče pred 6 minutami:

    Hvala tistemu, ki je par dni nazaj dal eno dolgo listo hiphop plat, sem šel čez, ker en kup tistih izvajalcev nisem poznal in Aesop Rock mi je hall of fame shit. Cel vikend poka sam to. Še en na kratki listi meni non-cringe hip hopa. 

    Tip v vec kot 25 letih ni dal povprečnega albuma ven. Vse je ali odlicno ali god tier. 

     

    Pa seveda, zaradi ocitnih razlogov, poslusaj tudi tole :D

     

     

     

    • Za crknit smešno +1 1
  2. Problem DS3 je v tem, da nic v igri ni preudarnega. Nic ne izstopa, vse je pač dobro. Igra ni dobra kot je prvi del DS1 in ni slaba kot je drugi del DS1. Vse je zelo safe. Ampak ZELO kvalitetno safe. 

     

    Ko prvič zagledaš Boreal Valley je noro. Pa drugič tudi. Jaz sem stal in gledal. Level design v Cathedral of the Deep je odličen. Prepletanje iz Road to Sacrifice v druge dele igre je tudi dober. 

    Ampak Elden ring je izpopolnil vse to. 

     

    Kakorkoli, meni je še vedno carska, zdaj drugič špilam. Tokrat zelo temeljito, in ni frustracij, ni jeze, uzivam non stop. 

    • Račka +1 1
  3. Buzzkill reče pred 32 minutami:

    Heh, res je blo pred kavo. Res je tudi, da nisem igral DS3 odkar sem 5x obrnil ER, DS3 sem pa le 2x, tko da lahk so mal nostalgična očala v igri.

     

    Prav imaš, prepričal si me. Nisem pa primerjal Friede z Margitom temveč Morgotom. Radagon še skuz gnil fight tudi, žal, ker prva faza je jebačka. 
     

    Also, hvala @Vučko3, k zdej razen DLCjev pa res nimam več lepih stvari za govorit o DS3, še “bossi so jaki” lahk pozabim np. 😆

    Ja..ampak ne 😂

     

    Meni je DS3 carska :D ker ima ta neki raw obcutek proti ER. Tko kot DS1 proti DS3. V bistvu souls igre so totalno izgubile tisti melanholicni del iz prve igre. Vse je šlo v epskost. Meni je to kul, po eni strani. 

     

    Poanta je, vse igre so fenomenalne, ceprav sovrazim DS2 😂

    • Račka +1 1
  4. Buzzkill reče pred 24 minutami:

    Meni je Ds3 najslabša FROM igra, so pa bossi gladko najboljši kar si jih japonci kdaj nardil - iz vidika kompleksnosti in zahtevnosti. Sekira ne štejem sem.

     

    Druga polovica bossov v trojki plus DLCji so perfekcija, vse je multifazna odfukanija, bossi ne cheesajo, fajti so prav dovolj dolgi in perfectno tunani. Težavnost je tudi za veterane. 
     

    ER je step back, vsi fajti imajo le warmup fazo - real fazo, mehanike so sicer narejene tako da challengajo veterane in plebejčad - udarci so na nepredvidljih delayih, mobi berejo input, ampak to so meni smrdljive taktike tko da minus točke. En Morgott k mi je top boss, je naspram kake Friede megameh.

     

    Also največji greh ER je, da niso nardili Radagona 4 phase Ishin jebačino, ampak eno kul fazo in eno zzz. 

     

    Aj zdaj spij kavo, pa pridi nazaj :D

     

    Primerjamo base game, ker ER nima dlcja.

     

    Dobri bossi v DS3 - Nameless, Dancer, Pontiff, Abyss watchers, brata, Cinder. Razen  Namelessa, bratov in Cinderja, so vsi simple, in easy. Osnovne mehanike in konec. Plus, slabsa prezentacija, ni obcutka grandioznosti in hajpa. Vsaj ne na takem nivoju kot ER.

     

    Dobri bossi v ER - Margitt, Godfrey, Maliketh, Radagon, Malenia, Godskin, Mohg, Placidusax, Radahn, Astel. Lahko bi dodal še Rennalo, Fortisaxa, Godricka in Morgotta pa ne bom. En Rykard, ki je pure gimmick odpihne dosti DS3 bossov.

     

    In ne mi o nepredvidljivih delayih in cheesanju, idi igrat DS3, pa pridi nazaj :D Tezavnost je nic, jaz spilam drugic, po ne vem, 4 letih. Ne morem umret, razen pri Dancerki. 

     

    Tko da, ne bomo primerjali Friede in Margitta. Prvi vs zadnji boss skoraj. 

     

    • Račka +1 1
    • Za crknit smešno +1 1
  5. Dost komentarjev je bilo tukaj, da ds3 ima najboljse bosse, celo boljse kot ER. Kar je smesno. Pa tudi sam sem bil mnenja, da so oh in sploh. No, zdej sem dal skozi vse razen onih dveh bratov, cinderja in gundirja. Sej so dobri, ampak to se niti primerjat ne more z ER bossi. 

     

    Igra kot igra je pa fenomenalna. Tolk hudih momentov, fajtov, trzanja na robu smrti. Art je noro dober, raziskovanje, orozja. Furam the greatsword, Yorms machete, wordts hammer, ni da ni. 

     

    Kamera in lock on je pa vcasih res obup. Pontiff me je 2x ubil, ker kamera mu niti sledit ne more. Vse to je konkretno boljse v ER. Videt ta napredek je dober obcutek. V bistvu, medtem ko spilam ds3, še bolj cenim ER.

    • Račka +1 1
  6. Aktivist Vanč reče pred 50 minutami:

     

    Si šel z glavo skozi zid in želel zadati final blow? Namesto, da bi preudarno se umaknil in porabil zadnji Estus flask... :D

     

    Kar pogost pojav tudi pri meni pri From igrah. Zelo pogost.... "saj ga bom satana"!

    Pri Dancerki panicarim ker imava zgodovino :D je pa šla v četrtem poskusu. 

    • Račka +1 1
  7. Aktivist Vanč reče pred 26 minutami:

     

    Čaki... ti zdaj v drugo igraš al si samo šel od začetka, ker si takrat opustil igranje?

    V prvi rundi sem prilezel do Midirja nekje. Ampak to je bilo na racunalniku in ker cloud save ne dela, mi je save file šel.

     

    Zdej grem runda 2 na ps5. Od začetka.

    • Račka +1 2
  8. Torej, prvič ko sem igral Dark souls 3 nisem imel pojma o souls igrah. Pred tem obrnil Sekiro, kar je pa itak čist druga igra. Takrat sploh nisem vedel za L2 skill, kako infusat orozje, kaj je najboljse, kaj je build :D

    Zdej ko igram je čisto drugačna izkusnja, v prvo sem verjetno pol igre sfalil. 

     

    Pa DkS3 ima najboljsi main theme komad. NAJBOLJŠI

    • Račka +1 2
  9. Pogledal:

     

    Abigail - kvazi hororčič, nič posebnega, malo zabavno, malo njah

    American Fiction - dobra kritika/komedija

    Perfect days - jaz sem užival v tem, verjamem pa, da je odvisno od razpoloženja posameznika. 

×
×
  • Ustvari novo...