Skoči na vsebino

Vučko3

Rumeni jak
 • Število vsebin

  1 020
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

213 Tabornik

Več o članu Vučko3

 • Butast stavek
  obvlada hendling, najbolj pa kobro!

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 707 vohunjenj
 1. Tale igra je bomba. Level zabave in uzivancije through the roof!
 2. @Galko Sploh ne rabijo bit radikalizirani. Sej v Bosni recimo nimaš radikaliziranega folka, vsaj ne toliko kot prej, imaš pa zamere, ki nikoli ne zginejo. Vsakdanje provokacije, skorumpirane politike, ki zaradi lastne koristi pikajo kontra stran. No, pol en dan pride do vojne. Kar hočem povedat, manjši prepir lahko preide v vojno. Lahko velesile vsilijo mir, ampak tega miru nikoli ne bo.
 3. Kot sem ze reko, Izrael in Palestina v eni drzavi je nemogoče. Kdorkoli misli, da to lahko funkcionira, res nima blage veze o ničemer. Ali razdelit ali se pobit.
 4. Netanyahu javno prezira Palestince. Izraelski politiki in narod so prepričani, da so chosen people. In ja, oni sigurno ne brišejo Palestincev, ker jim predstavljajo grožnjo, ampak zato ker so Palestinci. Nekje sem že to slišal kakih 80 let nazaj.
 5. Imaš rešitev treh držav zelo blizu. Ful fajn jim gre.
 6. Aha, sam so Židi usmerili svoje genocidne lovke v napacno smer. Medtem ko so jih po Evropi klali od države do države, so bili precej zaščiteni v middle eastu. In ja, za razliko od Nibloniana, dal sem skozi eno vojno in vido etnična čiščenja od blizu, moja familija je zgubila praktično vse. Verjetno zato ne morem tak hladnokrvno in politično razmišljat. Gre se za humanost, ne za maščevanja.
 7. Se strinjam z Galkotom, ni tezko razumeti razloge, zakaj delajo to kar delajo. Po drugi strani, treba je tudi razumeti tisti usklajeni napad glih tak. Prisli so na tujo zemljo, kaj so pa pricakovali. Pac zgodovina je precej komplicirana tu. Tudi prvi židi, ki so že bili tam, in tisti ki so ne dolgo po tem tja prišli, verjetno niso imeli genocidnih namenov. Ampak s časom je vse skupaj šlo v kurac. Jaz razumem vse muslimanske države, ki so naseljevanje videle kot novo invazijo evrope. jebiga, oni so s tem imeli slabe izkušnje.
 8. Še lepše je način, kako je veliki imperij britanija vse skupaj zakuhal in odjebal vse
 9. 2x sem ga jedo, 2x je tocno to bil problem. Nobenega okusa, dokler ne prideš do velikosti navadnega meka
 10. Tretjino te igre sem js pravkar stal v koloni na stajerski avtocesti. Umrl in respawnal vsake pol ure.
 11. Predvidevam, da je bil namen, da je vmes sivina doom in gloom. Vsaj meni se zdi zelo primerno atmosferi.
 12. Vceraj sem ta del špilal, ko si še gor in rešuješ uganke, odprl vsa vrata in me zdaj čaka pot dol, včeraj zvečer mi res ni blo do tega
 13. Pri meni najbolj scary del, vsaj do zdaj, je bila čisto random scena
 14. Sam je zanimivo, jaz neke hude groze nisem čutil pr RE2, first person me dosti bolj zjebe psihično.
 15. Sej ni tak hudo, malo bolj creepy, ampak niti približno kot 95% sedemke
×
×
 • Ustvari novo...