Skoči na vsebino

Vučko3

Rumeni jak
 • Število vsebin

  162
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

22 Fant od fare

Več o članu Vučko3

 • Stopnja
  ne loči razlike med pomelom in kumkvatom. Niti v riti.

Nedavni obiski profila

65 ogledov profila
 1. Zakaj se čisto ves svet pizdi nad koncem igre? A je res tak mimo?
 2. btw šel sem gledat voice actors za dvojko, so meli kar nekaj precej znanih igralcev zraven. No, jaz nisem dvojke nikoli dokončal, niti se ne spomnim velik, tko, da je čist nova izkušnja!
 3. Bolj upam, da ta leak ni pokazal točno to kar nas čaka, ampak, da je nedodelan in the making leak. Torej, da bo ob izidu vse skupaj boljše. Spet, upam, da je to to, je pa res, da dvomim, da bo FUL boljše. Sicer pa, vprašanje za profesionalce, nikoli nisem špilal Mass Effect 3, a je kul? Zdaj špilam dvojko, pol bi tudi trojko!
 4. To že, sam problem Ubisofta je, da tokrat veliko obljubljajo. Res je, meni je setting zanimiv, za grčijo mi je absolutno bilo vseeno. Zato mi je Origins bil boljši. Bomo videli, lahko vsaj upam, da bo zadovoljivo
 5. Jaz priznam, da sem sucker za AC in lahko samo upam, da bo kej boljse, ampak sodec po tem, hard pass
 6. Vučko3

  Dark

  Predlagam kak youtube explanation video martha je pa iz dveh tock v casu, ampak ne tolko narazen, zato je blo cudno malo. Jaz bom sel se enkrat vse pogledat, ker bi punca tudi rada gledala, verjetno bom ujel dosti stvari, katere sem pozabil ali zgresil.
 7. Jap, v bistvu vec casa hodim okoli in se pogovarjam
 8. Vučko3

  Dark

  Tocno se vidi kdo je iz katerega sveta, pri vsaki sceni, vsak lik je drugacen na nek nacin, pa tudi vsakic pokaze katero leto je in ze po tem se lahko orientiras.
 9. Jaz sem vceraj 45min spilal in niti nisem ugotovil kak healing funkcionira Se pa spomnim tega tipa ko je Sekiro špilal...brezveze
 10. Po mnogih leti zalaufal Mass Effect 2, tole je še vedno neverjetno dobra igra.
 11. Pa dobro, ne bi glih govoril o pass, je pa le še vedno beta, ampak ja, zaenkrat ni najbolj optimizirano. Tudi tipkovnica - miška premikanje je nekak čudno, ne ujema se najbolj.
 12. Premikanje sploh ni vredu poštimano, tisti zamik pri dashu je kar beden. Al pa sem samo js navajen hitre borbe zaradi kilometrov v Niohu, ne vem, bomo vidli
 13. Evo, čakam da se instalira in pogledam kak je Mortal shell.
 14. Vučko3

  [PS4] Nioh 2

  Samo kombiniraj block in dash in nimaš panike, čim več skille uporabljaj, drži se enega orožja, dokler ga ne obvladaš v nulo, pa bo. Jaz bom ta vikend tudi malo dvojko špilal. Končno zaključil vse dlcje iz enke, in brez problema rečem, NE OBSTAJA bolj zafukana souls igra kot Nioh dlcji. Sekiro je sprehod v parku proti tem.
×
×
 • Ustvari novo...