Skoči na vsebino

Vučko3

Rumeni jak
 • Število vsebin

  255
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

35 Fant od fare

Več o članu Vučko3

Nedavni obiski profila

121 ogledov profila
 1. Vučko3

  Kaj se trenutno predvaja?

  Bolj razdelani liki, manj zgodovine familije, doloceni pomembni liki dobijo back story, zgodba je dobra, igra je odlicna, serija se lepo razvija, tekoče in zabavno.
 2. Jaz bom udaril po HZD na kompu, itak nisem špilal expansiona še, tak da bom zalaufal vse skupaj na novo, da vidmo kak zgleda.
 3. Vučko3

  Kaj se trenutno predvaja?

  Sej prva ni slaba, dalec od tega. In obvezen ogled prve, drugace bos zgubljen. Prva sezona je odlicen uvod za zgodbo v drugi sezoni, super predstavi like in celo sfukano familijo.
 4. Tole pa bomo špilali, upam sam da so porihtali odzivni čas lika in premikanje. Dizajn mi zgleda kul, treba se bo pa navadit na shell mehanike.
 5. Vučko3

  Kaj se trenutno predvaja?

  Umbrella academy druga sezona je hudo boljsa od prve
 6. Sranje glede spidermana je v tem, da plačaš igro isto, dobiš jo pa brez enega izmed glavnih likov. Naj znižajo ceno igre pa bo ok.
 7. Vučko3

  MotoGP [2020]

  Mark še eno operacijo mel, zaradi pretiranega stresa in napora, železo poškodovano. Tip je na dobri poti, da zjebe long term dirkaško kariero.
 8. Vučko3

  Kaj se trenutno predvaja?

  War for Cybertron na netflixu, zelo kul!
 9. Včeraj sem mal sprobal Destroy all humans, evo ti ga fun factor na kvadrat. Čista uživancija!
 10. Vučko3

  [PS4] Nioh 2

  Upam da bojo dvojka dlcji mal boljsi kot pa pri enki
 11. MHW Iceborne aka osvežitev za to neznosno vročino.
 12. Če si kdaj špilal Nioh pol pa Nioh dlc, je isti k. Kar lepo poskoči zahtevnost.
 13. Jaz v svojih skoraj 60ur TLOU2 nisem doživel niti f od fun factorja, predvidevam, da je to bil namen igre. Ampak tudi nima smisla primerjat GoT in TLOU2, čisto drugačna atmosfera, doživetje. Pač vsaka je na svoj način dobra.
 14. To je nekje na istem nivoju kot, from soft sanja o tem kak bi zadovoljil mali procent ljudi, ki bi špilali na neobstoječem in nikoli načrtovanem easy modeu. Ne bo šlo.
×
×
 • Ustvari novo...