Skoči na vsebino

Vučko3

Rumeni jak
 • Število vsebin

  1 645
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

441 Fant od fare

Več o članu Vučko3

 • Butast stavek
  Ima maslo na glavi in sirček v gatah.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 1 570 vohunjenj
 1. Sestra Frida? Ni se izkazala?
 2. Jaz sem špilal Bloodborne medtem ko sem še bil v GoW, opustil za 2 tedna in vceraj spet zagnal, totalno zgubljen v Cathedral Wardu, sploh ne vem kaj sem naredil, kaj nisem. Razen tega, da se Amelio ubil. Zdaj bom lepo čist na novo zagnal, glih en mesec mam do Elden ringa, da kulturno preigram vse kar sem zamudil, ko sem prvič igral in končno tudi DLC.
 3. Vučko3

  Srednji svet na teveju

  To je isto, ko da bi js tebi nazaj nalimal, kaj se pizdis, sej je pa Witcher beli, a morjo vsi bit al kaj? A ne vidiš kako glupo je to?
 4. Vučko3

  Srednji svet na teveju

  to ti je ta selektivna jeza belih vitezov okrogle mize mnenjalnika.
 5. Vučko3

  Srednji svet na teveju

  @Hernier Oprostim ti diss na Annihilation. Tokrat!
 6. Vučko3

  Srednji svet na teveju

  in ja česa me je strah? Človek, a se ti zavedaš koliko mene boli kurac za vse to? in kje na seznamu problemov je prihodnost belih moških v holivudu kar se mene tiče?
 7. Vučko3

  Srednji svet na teveju

  Ko da niso skozi celotno zgodovino kinematografije rinli belce v vsako pizdarijo. Zdaj je pač kontra. jebiga. Cela pizdarija je bila ko je Scarlet špilala Ghost in the Shell, zdaj je pac pizdarija, ko je kontra.
 8. Vučko3

  Srednji svet na teveju

  in koga boli kurac. mainstream je vedno bil mainstream, vsako generacijo je nova pizdarija. Ćamir ti je ze razlozo, da so druge stvari za gledat.
 9. Vučko3

  Srednji svet na teveju

  Ma glej, sej ni, da jaz zanikam obstoj tečnih ljudi in karikatur z raznoraznimi mnenji in iskanju problemov tam kjer jih ni, ampak ne zdi se mi to ful relevantno tukaj. In nekak mislim, da smo kot narod sposobni ločit idiotizme od dejanskih stvari vrednih časa in pogovora.
 10. Vučko3

  Srednji svet na teveju

  Daj nehaj fantazirat. Nisi v nobeni vojni, noben te ne napada ker si beli moški. Pridi ven iz domišljije in odraslo se obnašaj.
 11. Vučko3

  Srednji svet na teveju

  Pizda ej, res so hudi časi za bele moške. Par obskurnih tečnih bab je uničilo celo generacijo pravih belih moških. Kake pičke.
 12. Vesolje nam je serviralo 2 precej ok seriji, Archive 81 in Station Eleven!
 13. Ej a te ta komentar spomni na kaj slučajno? Na pretekle čase "From ni za mene, ne bom js tega špilal > platina"
 14. Sej je arena shooter ampak sproti imaš zgodbo, kaj si kdo si, od kod prihajaš, zakaj je prišlo do konflikta, kdo so bad guys itd
 15. Dodal bi še to, Doom Eternal ima zgodbo In meni je res dobro skombinirana s potekom igre in bogovskim pobijanjem čisto vsega kar hodi, leze, leti. Evo Doom guy je v bistvu kot Kratos, če bi Kratos začel igro z vsemi močmi.
×
×
 • Ustvari novo...