Skoči na vsebino

Vučko3

Rumeni jak
 • Število vsebin

  157
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

22 Fant od fare

Več o članu Vučko3

 • Stopnja
  ne loči razlike med pomelom in kumkvatom. Niti v riti.

Nedavni obiski profila

64 ogledov profila
 1. Vučko3

  Dark

  Predlagam kak youtube explanation video martha je pa iz dveh tock v casu, ampak ne tolko narazen, zato je blo cudno malo. Jaz bom sel se enkrat vse pogledat, ker bi punca tudi rada gledala, verjetno bom ujel dosti stvari, katere sem pozabil ali zgresil.
 2. Jap, v bistvu vec casa hodim okoli in se pogovarjam
 3. Vučko3

  Dark

  Tocno se vidi kdo je iz katerega sveta, pri vsaki sceni, vsak lik je drugacen na nek nacin, pa tudi vsakic pokaze katero leto je in ze po tem se lahko orientiras.
 4. Jaz sem vceraj 45min spilal in niti nisem ugotovil kak healing funkcionira Se pa spomnim tega tipa ko je Sekiro špilal...brezveze
 5. Po mnogih leti zalaufal Mass Effect 2, tole je še vedno neverjetno dobra igra.
 6. Pa dobro, ne bi glih govoril o pass, je pa le še vedno beta, ampak ja, zaenkrat ni najbolj optimizirano. Tudi tipkovnica - miška premikanje je nekak čudno, ne ujema se najbolj.
 7. Premikanje sploh ni vredu poštimano, tisti zamik pri dashu je kar beden. Al pa sem samo js navajen hitre borbe zaradi kilometrov v Niohu, ne vem, bomo vidli
 8. Evo, čakam da se instalira in pogledam kak je Mortal shell.
 9. Vučko3

  [PS4] Nioh 2

  Samo kombiniraj block in dash in nimaš panike, čim več skille uporabljaj, drži se enega orožja, dokler ga ne obvladaš v nulo, pa bo. Jaz bom ta vikend tudi malo dvojko špilal. Končno zaključil vse dlcje iz enke, in brez problema rečem, NE OBSTAJA bolj zafukana souls igra kot Nioh dlcji. Sekiro je sprehod v parku proti tem.
 10. Naj te ne bo sram kolega, mislim, da smo vsi končali na hurt me plenty
 11. Nope, 3 teme artikuliranih argumentov za in proti, zelo kulturno, v duhu prihajajočega božiča in novoletnih praznikov!!!
 12. In? kam ciljaš zdaj? Skill up in ostali so povedali, da je 10% folka manj, kot v trailerju, kar se grafike tiče, nobenega HUDEGA downgradea noben ne omenja. Razen če vsi lažejo, in igra bo sranje, je tako? Ne razumem, kaj točno hočeš povedat, te moti, da nekateri čakamo to igro in upamo/pričakujemo, da bo dobra? Omenjaš neke totalno nepomembne stvari, katere naj ne bi ble v igri, koga boli kurac za costumizable apartments? Razen, če si good guy in nam hočeš izpostavit katastrofalne napake igre, ker te skrbi za naš denar? V tem primeru bi pričakoval neke validne argumente. Teh nimaš, tako da, pusti nas, da drkamo na cyberpunk.
 13. Vučko3

  Dark

  Sem se pa res pol sezone spraševal, kak je Jonas priso v 1888 (cist sem pozabo, da na koncu druge sezone Stranger jonas gre v 1888) Pol mi tudi sploh ni blo jasno ko Martha iz drugega sveta gre v 1888 in se Jonas ne spomni, da ga je rešila. V bistvu tiste dve poti, Jonas gre v klet ali ga Martha reši, je carsko narejeno. Pa ko Bartosz dobi sina in žena reče Hanno, se mu je vidlo na faci, da je tocno vedo kaj se je zgodilo. Res nora sezona.
×
×
 • Ustvari novo...