Skoči na vsebino

Seth

Rumeni jak
 • Število vsebin

  607
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

58 Jogurt

Več o članu Seth

 • Butast stavek
  obožuje doručak in druge zmlete bradavice.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Seth

  NBA tema

  Mavsi pa na koncu komaj premagali Rapse ki so igrali brez igralcev. Hahahaha. Poli defense.
 2. Seth

  NBA tema

  Clippersi so se odločili da bi radi rematch z Mavsi in so počivali starterje.
 3. Glasoval za SNES ker itaq sem samo to nabijal kot froc, na naši strani sela smo bili SNES-ovci, preko ceste na drugi strani sela pa so nekaj igrali SEGO kao. Drugače mi ta Skeleton Krew izgleda kar zakon medtem ko mi Exhaust Heat ni tako všeč. Od teh dirkačin sem daleč največ preigral F-Zero ki je bil kar super kolikor se spomnim.
 4. Seth

  NBA tema

  Ko sta se vrnila Nurk in CJ so bili en čas res zelo disfunkcionalni, ampak mislim da so zdaj že kar prišli k sebi tako da znajo vseeno biti nevarni v playoffu. Še malo!
 5. Seth

  Naša mala greznica #9

  Tudi jaz spadam med tiste ki gleda precej manj tekem kot pa leta nazaj, tudi pred korono sem nekako gledal dosti manj tekem kot pa ne vem tam 10 let nazaj, zdaj ko ni gledalcev pa še ekstra manj, tisto res nimam nobenega zanimanja razen mogoče za kakšne res velike tekme. Ampak po drugi strani pa vseeno še čutim nek interes do letošnjega evropskega, verjetno tudi zaradi tega ker so se po nekaj letih na veliko tekmovanje spet uvrstili Nizozemci za katere navijam praktično cel moj life. Upam da bo dovoljeno vsaj kake pol gledalcev na tekmah, ker drugače zna res bit krneki.
 6. Seth

  NBA tema

  Zadnje novice so da ni sanirana poškodba in da bo ok komaj poleti ko bo pač malo več časa za počitek. Je pa Lebron sam rekel da ne bo nikdar več 100%, nekaj je jamral kot že dolgo ne, sam ga nisem ravno preveč resno jemal. Kar se tiče play-ina je tudi meni kul da se igra, morda bi lahko res samo za 8. mesto igrali kot si rekel reder, pač nek mini turnirček 9-12 pol pa se zmagovalec udari z 8. Čeprav pol je problem da bi bila predolga pavza za ostale ekipe. Je pa bilo vseeno dobro videt da so se Pelsi/Kingsi borili za ta play-in spot skoraj do samega konca in niso šli že par tednov
 7. Seth

  NBA tema

  Saj že zdaj možno da se bo zadnjič igralo ker je par igralcev nekaj jokalo, tudi Lebron in naš Lukec med njimi. Bomo pa vidli kakšna bo gledanost play-ina, če bosta res igrala Lakers-GSW bi mogla biti gledanost res visoka ampak sem malo v dvomih ker ratingi itak padajo skozi vsa leta ampak tole je vseeno zanimiv dogodek tako da bomo videli. Mogoče bo pomagal kak polurni BLM intro pred tekmo.
 8. Seth

  NBA tema

  Haslem, who appeared in a game for an 18th straight season, played three minutes before getting ejected. Prve in zadnje minute v sezoni, zelo verjetno tudi v karieri.
 9. Seth

  NBA tema

  Se strinjam da bo letos ubitačna končnica, komaj čakam že na play-in. Kar se tiče nekih napovedi jih bom napisal ko bo končan redni del, da sploh vidimo seedinge najprej.
 10. Seth

  NBA tema

  Lamelo po moje.
 11. Seth

  Venom: Let There Be Carnage

  Če ne bo boljši kot je bil prvi film bom razočaran.
 12. Seth

  NBA tema

  Eh jaz pa nimam nobenga zaupanja v Netse, že prvi krog jim bo jebeno če bodo imeli Boston, potem v drugem krogu Milwaukee/Miami šele nato Philly. They're not making it out of the East imo.
 13. Seth

  NBA tema

  Woj pravi da ima še kar probleme z gležnjem in da pač v tem kratkem času do playoffa ne bo čisto ok.
 14. Seth

  NBA tema

  Imagine da ima kakšnega Butlerja za soigralca ali pa Russa. Tule bi mu imo res samo en strong minded veteran, ki bi ga na enem treningu malo prijel za vrat, lahko pomagal. Če tole ne bi pomagalo pol tak nič ne bo.
 15. Seth

  NBA tema

  Ja saj se pizdi nonstop in to je res nadležno ampak sodniki pa tudi delijo tehnične kot za šalo, no odvisno tudi za katerega igralca gre. Luka bo rabil še vsaj par let da se bo malo umiril če sploh kdaj. Me zanima če mu upa kateri soigralec rečt da naj že neha, zelo dvomim.
×
×
 • Ustvari novo...