Skoči na vsebino

Seth

Rumeni jak
  • Število vsebin

    2 760
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

  • Dnevne zmage

    1

Prispevki od Seth

  1. Kruz reče pred 4 urami:

    Zakva se tako žene, pol pa na turu ne bo mogu tolk. Itak je mel že prednosti dost. 

     

    A bi lahko že nehali s tem bullshitom? Model hoče vozit raznovrstne dirke in jih zmagovat in seveda pobrat tudi tajače etape na teh dirkah. Če bi se mu šlo samo za tour bi pač vse podredil tistemu kot nekateri drugi. 

    • Račka +1 1
    • Na jagodo +1 1
  2. BlueSan reče pred 2 urama:

     

    Ker primitivc je ta Malone

     

    Dobro no tule se lih ne strinjam s tabo da je primitivc. Model mora na silo bit na tiskovki pač in valjda da je raspičkan ker ne samo da so izgubili ampak tudi kako so izgubili ko so bili up 20. Itak da se zaveda kako so zajebali tekmo, zato tudi takšna frustracija nad temi vprašanji ker je očitno kako se bi vsak coach/igralec počutil po takšnem porazu. Novinarji ki jih 99% igralcev/osebja mrzi pa s takimi vprašanji ala how do you feel? Mislim da mu je kar dobro povedal kako se počuti haha. Mene bi dejansko bolj motilo če bi bil nekaj v stilu "it's just basketball" čist apatičen. 

     

    Berbasecks reče pred 2 urama:

    opa, kr orenk to dajete IND šans za 2 zmagi 

     

    Tole je bolj zaradi nezaupanja v Boston kot česarkoli drugega, vsaj z moje strani ko jih gledam iz sezone v sezono kako failajo. 

    • Račka +1 1
  3. Well to be exact, NBA bo pravice prodal higher bidderju med tema. :D Je pa že lani šef TNTja rekel da oni ne rabijo NBA-ja. Tako da je zelo verjetno da bo to end of an era.

  4. dilar reče pred 3 urami:

    A to je resna opcija, JJ Redick za trenerja Lakersov?

     

    Še vedno je top 3 na stavnicah za next coacha ja. No. 1 želja je Borrego ki je trenutno asistent pri Pelsih, predtem pa je bil štiri leta head coach Hornetsov. Potem na drugem mestu pa je Sam Cassell.

  5. kmjr reče pred 3 minutami:

    Kako lahko gledas posnetek, ko ves, da je ze znan rezultat :D 

     

    Eeeeasy zdaj ko sem malo starejši. :D Ko sem bil mlajši pa sem tudi sam mrzil to in sem hotel na vsak način live gledat. 

    • Račka +1 1
  6. Armando reče pred 20 minutami:

    Bomo videli kaj bo.

     

    Je to po kateri od podlagi od Herberta ali njegovega sina ali nek novodobni original od HBOja?

     

     

    Na podlagi sinkotove in Andersonove knjige Sisterhood of Dune. Oba sta tudi producenta pri tej seriji. 

  7. Če bi bil normalen poraz bi tudi jaz tukaj pisal Denver easy win v G7, ampak po takem brutalnem porazu sem kar malce skeptičen. Ajde vseeno dajem še vedno recimo 66% Denverju da zmaga. :D Ampak itak je v G7 vse mogoče. Upam na bolj izenačeno tekmo kot je bila ta, ne da vzamejo starterje ven 10 minut do konca. :lol:

  8. Gil je gladko največji debil v basketu. Ko ga poslušam me je kar malo sram da je bil eden mojih najljubših igralcev tam 2004-2008. Oz. pač pred vsemi poškodbami in pištolami. :D

    • Račka +1 2
  9. E moj Denver, tole pa je res bil poden podna. :lol: Imeli so dosti odprtih metov s trojk ker so Wolvesi lepo zaprli raketo ampak zadeti niso mogli ama nič. Na začetku tekme je Murray dobil nek udarec v shooting roko in nevem če je imelo to kakšen dodaten vpliv, ker bil je še slabši kot game 1 in 2. :D Kako je pa ta klop Denverja zanič no, vsaj od Reggieja sem pričakoval nek konstanten doprinos na tekmah ampak zgleda ne more proti tej obrambi nič naredit. 

  10. Ja, takoj na začetku ko je Jeff Ross kot roast master nekaj omenil Krafta, masaže in happy endinge je do njega pristopil Tom in mu rekel nekaj v smislu "don't fucking say that again". :D In itak v mikrofon da se je slišalo brez problema, tako da še zdaj ni noben potrdil če je šlo za kak inside joke ali je Brady resno mislil, baje je bil resen, vsaj tako je rekel Jeff Ross. :D Kraft dvomim da je sploh kaj registriral, itak je bil nažgan ko marija. :lol:

     

    Nikki je bila kar wild ja, njen ded je bil tam v dvorani ona pa je take spuščala ven kako bi se žgala z Bradyem itd.  :lol:

    • Za crknit smešno +1 1
  11. reder reče pred 1 uro:

    Tega se ne prizna. 6 let na tej temi skoraj ne moreš prebrati drugega kot kritiziranje Lukovih soigralcev/trenerjev, sedaj ko oni njega nosijo pa ni besede o tem. :D No danes ga niti niso toliko nosili kot prejšnje tekme, upam da se stanje izboljšuje.

     

    Propsi Hardawayu da je dvakrat celo uspel zadet obroč. :rofl: Drugače pa tole kar si zapisal je kar bullshit, vse od trade deadlinea se kr hvali supporting cast nevem kaj si ti bral. Drugače pa se je prejšnje sezone z očitnim razlogom kurcalo soigralce, THJ in Powell sta recimo dostikrat bila starterja. :ermm: In če nisi bil pozoren smo tudi donko skozi leta precej kurcali, seveda manj kot soigralce ker je pač nosil ekipo na sebi par sezon. Aja pa Kidd je še vedno za kurac trener. :D

    • Račka +1 1
  12. hawa meyta reče pred 2 urama:

    fantje, a je kdo gledal Bradyjev roast? baje je bilo brutalno. :D

     

    moram čez vikend poiskat, če se da kje sposodit pri prijateljih piratih.

     

    Jaz sem pogledal cele tri ure ja. Nisem nek fan roastov ker se mi zdi pač to dokaj prisiljen humor. Tale pa mi je bil kar všeč. Celotna zadeva mi je delovala kot nek therapy session predvsem za Billa in Bradya, pa tudi za Krafta in ostale, sicer mogoče malo manj. Večina komikov je bila super, edino Bert in Tom Segura sta bila malce mimo, vsaj meni osebno. Edelman, Gronk, Bledsoe, Moss, Belichick so bili super glede na to da se pač lih ne ukvarjajo s komedijo. Bilo je tudi par presenečenj ampak ne bom nič kaj spoilal če bi kdo rad pogledal zadevo. 

     

    Kevin Hart kot host je bil znosen, nisem nikdar bil njegov fan ampak me vsaj ni nekaj motil kot zna včasih on najedat. :D Edina res negativna točka je bil meni Ben Affleck, res kot da mu je kdo pozabil povedat da je na Tom Brady roastu ne pa na rageoholics/alcoholics anonymous.:lol:

     

    Je pa bila zadeva precej brutalna se strinjam. Edina stvar ki se je niso dotaknili so njegovi otroci, kar se mi zdi tudi prav. Vse ostalo je bilo pa all systems go (z enim majhnim twistom vmes). :D Priznam da mi niti malo ni jasno zakaj bi se jebeni Tom Brady odločil za tole? V miljon letih si recimo ne predstavljam da bi se recimo kak Jordan odločil za to. Po eni strani vsaka čast Tomu da je imel jajca it v to, po drugi strani pa si mislim ali je res tak attention whore da se je za to odločil. :lol:

     

    • Račka +1 2
×
×
  • Ustvari novo...