Skoči na vsebino

Kruz

Govnač
  • Število vsebin

    12 674
  • Dan prve porumenitve

  • Dnevne zmage

    39

Prispevki od Kruz

  1. Dejch reče pred 3 minutami:

    porihtajte se vi tud kle. 90% folka kle bi mogl it k psihologu, sam misljo da nimajo problemov. pol pa da se počutite bolje napadete take kokr k jz k povem iskreno. niste rešl enga svojga problema.

    To je že res; da, problemi enih so, da privoščijo negativnost drugim, navijajo za neuspeh, se naslajajo - to je njihova zloba in njihovi problemi ali coping mehanizem. Ti večinoma ne bodo umrli oz se zapili. Enim pa fukne v osebno bolj destruktivno stanje. Dokler ne propadejo. Se mi zdi, da si v drugi grupi. 

  2. Also, porihtaj se čim prej. Ravno ta teden so v stanovanju našli mrtvega kolega, ki je bil že nerazpoznaven. Kot kaže se je zadušil od alkoholiziranost+bruhanje. Dober člouk, potem je padel v neko čudno psihozo, začel pit, prekinil stike s folkom, dokler se ni zgodilo, kar se je. Pa tud nobenga ni hotel poslušat.

  3. Sploh ne vem, kako bo Boston reagiral v finalu, potem, ko bodo cel mesec in pol igrali trening tekme namest resnih playoff tekem. Edino upanje je, da se na Zahodu tolk pokoljejo med seboj, da bo zmagovalec Zahoda precej poškodovan in bo Boston nadaljeval s svojimi trening tekmami.

     

    East go home.

  4. Aktivist Vanč reče pred 4 minutami:

    Jaz sem definitivno že večkrat izkoristil pozicijo moči v svojem življenju, so jo izkursitili tudi drugi nad mano. Pa seveda jo bom še, ko bo potrebno in priložnost. 

     

    Pa se ne pizdim, ko jo drugi nad mano, ker to jemljem kot del celote. 

    Kul. Pol je bo panike, ko se boš spuščal v jašek nekje v revirjih.

  5. Fitnesiraš 8 ur na dan in potem še 8 ur taktični drilov in šutiranja da te fatty balkan boi, ki je Glih pożrl 2 bureka in 1 jogurt mal namaha, da se burek poleže, preden gre jezdit svoje konje. 

×
×
  • Ustvari novo...