Skoči na vsebino

ke_kit

Legenda
 • Število vsebin

  3 711
 • Dan prve porumenitve

 • Dnevne zmage

  3

ke_kit je zmagal 13. novembra 2020

Bitje ke_kit je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

1 704 Jezus

Več o članu ke_kit

 • Butast stavek
  Savant pour le non-sens
 • Skotilni dan 10. januar

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. @bitsurugiKo pride do takih stvari v igrah, se mi upali OCD na maksimum. Jaz še fetch queste pucam, samo da je mapa prazna. Drugače pa ja, kako faking nora glasba je v tej igri, ne se jebat.
 2. Sem igral Nier: Automata kaki dve urci. Zanekrat pozitivno presenečen. Pričakoval sem manj zabavno bojevanje, sam kr vleče. Se vidi, da je Platinum zadaj.
 3. Itak. Če maš dovolj močan PC, ti sam šopaj emulator in boš imel ultimate experience, ne pa tisto sub 30 FPS smeče . Googlaj Cemu BOTW.
 4. Men se zdi, da folk tle mal primerja japke in hruške. Itak pa bom preigral obe igri. To sam delam dramo za brezveze.
 5. Eh, sem že podlegel Bitsu in g.Profesor pressure.
 6. Ne vem kaj bi prej štartal. Hollow Knight ali Niear: Automata. 1st world non lidlić problems.
 7. @TrippinBallsKaj ponazarjajo te številke?
 8. Ne gledam teh smeti. Fuzbal >>>>> Košarka. :kokice:
 9. Moj namen ni bil, da ti "spuščam podpasne". Samo navedu sem temo, kot zanimivost. V bistvu se sploh ne spomnim kaj točno se je dogajalo v njej. Še enkrat, opravičujem se.
 10. Nič ne bom reku, sam vedi, da sem se stršal.
 11. Kot da kdaj izide naenkrat ful iger, ki si jih ne moreš privoščiti, da jih ne bi igral lol. Trenutna situacija z igrami je tako standardna, da bolj ne bi mogla bit.
 12. Nisem vedel, da te tista tema tako moti. Lahko bi prej pomislil, imaš prav. Pardon, če sem te s tem užalil al karkoli.
 13. Aja, pa SPIZDITE ŽE ENKRAT IZ MOJIH INTERNETOV! EDIT: Ok, ne sorry, lahko ostanete. Sem zdaj vidu, da je bilo vse prestavljeno.
×
×
 • Ustvari novo...