Skoči na vsebino

ke_kit

Legenda
 • Število vsebin

  3 999
 • Dan prve porumenitve

 • Dnevne zmage

  3

ke_kit je zmagal 13. novembra 2020

Bitje ke_kit je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

1 932 Jezus

Več o članu ke_kit

 • Butast stavek
  Savant pour le non-sens
 • Skotilni dan 10. januar

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Je bla free PS+ igra, mesec po tistem, ko sem jo kupil na znižanju. Sicer ni panike, ker sem dal samo 7 eur, ampak vseeno fuck this shit.
 2. Opali si en šamar in izgini iz mojega konzolca igrat Vampyr.
 3. Sem igral zdej Titanfall 2 eno urco in sem se komaj komaj prisilil nehati, da nahranim domače živali lol. Kjer carski parkour adrenalin fun Pa vzdušje je res titansko. Spet ma Mn3 prav glede kvalitete iger. Carji.
 4. Aja lol, vedno pozabljam stvari. OROŽJA! Vsa, ampak res vsa, so faking odlom.
 5. Fak kako cheesy ga zbije na koncu. Drugače sem to mislu mojo osebno izkušnjo. Gael mi je bil precej lažji za naštudirat, OOKja mi je bilo mučno napadat že k se mi je tako gabil.
 6. Nujno nujno nujno si nabavi tudi DLC. Je namreč eden najboljših DLCjev ever made. Dobiš novo zelo zafukano območje, dodaten lore in res epske boss fighte, ki so imo boljši od tistih v main game. Mislim, da je ene 10 ur dodatnega contenta.
 7. Sam za tole res ne rabiš modat iger no. OOK >>>>>> Gaelko
 8. Aja, pozabil dodati Outer Wilds v miks.
 9. Aja, drugače pa preden pride spet kaka igra, ki me res zanima (Elden Ring) imam še za preigrat tole (po Titanfall 2): - Control (igral kaki dve uri in mi je bila všeč) - Uncharted: Lost Legacy (nisem še nikoli štartal) - RDR2 (prišel skozi prvi chapter na snegu, pol pa opusil, ker me je delala anksioznega XD) - Cyberpunk 2077 (urca igranja glih za probat) - Outer Wilds (preizkusil, ampak me je odvrnila lesenost premikanja - malce težko preklopiti iz DS3 direkt na tole XD) Kako zaporedje mi svetujete?
 10. Imam podobno dilemo kot @Galko Ful smeh, da omenjaš Titanfall2. Ravno zjutraj sem ga dal downloadat, da končno sprobam to čudo. Upam, da ne razočara (k nisem nek hud fan FPS žanra na splošno).
 11. Sem pozabil napisati še semle. Če ti kej pomaga:
 12. @WerazielJaz vsak dan refresham Mn3, ker čakam tvoje updejte. Never stop pls. Drugače pa car kr odlamlja bosse levo deso.
 13. Končal A Plague Tale: Innocence. Carska zadeva. Proti koncu, ko se ti odprejo vsi abilityji, se začne malo ponavljat in vlečt, ampak all in all res dober zaokrožen izdelek. 8/10
×
×
 • Ustvari novo...