Skoči na vsebino

ke_kit

Legenda
 • Število vsebin

  5 706
 • Dan prve porumenitve

 • Dnevne zmage

  3

ke_kit je zmagal 13. novembra 2020

Bitje ke_kit je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

3 093 Jezus

Več o članu ke_kit

 • Butast stavek
  Savant pour le non-sens
 • Skotilni dan 10. januar

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Če bi bila Deluxe, bi valjda izpostavil, da je. Predvsem pa je ne bi prodajal za faking 30 EUR. XD
 2. Evo @Galko, tole zihr ne more bit woke.
 3. 100 krat tole. Sam po drugi strani so mi ekskluzive kul, ker res do pikice uspejo izkoristiti hardware na katerem laufajo. Sam ja, 100 krat to kar praviš.
 4. Ma ne. Jaz že celo življenje preklapljam med franšizama. Začel sem z izometrično 2D fifo, potem sem prešaltal na Winning Eleven/ISS (prvi PESi na PS1) in ostal tam do nekje PES 3. EA je s Fifo 2009 prenovil engine in je zadeva postala res kul simulacija, ki je ponujala manual kontrole (česar PES takrat ni imel). To mi je odprlo čisto nov svet, dokler ni vse skupaj začelo stagnirati in je nov način kontroliranja postal res čuden in skoraj neuporaben za manual igralce. Predvsem online je bil krneki, ker je vse začelo gravitirati proti FUTu. Takrat sem spet switchal na PES (ki je vmes tudi dobil
 5. Yup. Iz razloga, ki ga omenjaš sem iz Fife na PES prešaltal leta 2012-13. Enstavno je PES ponujal bolj organski fuzbal z boljšo simulacijo žoge in prerivanja med igralci. Fifa je postala bolj igra na tračnicah in zaradi hitrosti spominjala bolj na fliper. Možno, da je po 2012 bila še kako leto dokaj v redu in konkurenčna, sam jaz sem jo opustil takoj ko je PES začel ponujat boljši experience.
 6. Zame je konzolni fuzbal umrl skupaj s PES 2021. Sem probal novo Fifo in tudi, če nastavim vse na manual mi je enostavno premalo realistična, da bi užival.
 7. Tunic čakam, da pride na PS5. Sifu pa me žal ni pritegnil. Sem pogledal par videov in se mi zdi precej suhoparen gameplay. Preveč na tračnicah in premalo raziskovanja. Ne vem točno kaj me tako odbija. Po moje je kriva perfekcija sproščanja dopamina v Elden Ringu.
 8. Aja, fak, Returnal in Horizon: FW bi lahko tudi kej igral. Sam res se mi ne daaaaaa...
 9. Jaz sem od Elden Ringa dalje samo še prazna lupina, ki tu pa tam brainlessly nabira lego kocke (btw, dopizdilo mi je; če koga zanima Lego SW: Skywalker Saga imate v Bazarju temo; ful noro dobra igra, ful ma globine in ponuja ogromno ur zabave, samo jaz je ne znam ceniti ). Vmes sem sicer obrnil Blasphemous, sam tisto je bil zgolj sladko kratek vikend fun. Bomo vidli, če uspem pasti v Dead Cells. Zaenkrat mi daje zelo podobne droga vibese kakor Hades.
 10. Odpakirana 1. maja. Perfektno ohranjena. Nimam pojma kakšna cena je kul. 30 EUR + PTT? Interesenti pišite na ZS.
 11. Najprej sem rekel, fak kjera copata ta atomic. Žena mu prepoveduje igrat android igrice na WCju, pol sem se spomnu na legendarno Nokio 6110 in ure zapravljene v Snakeu.
×
×
 • Ustvari novo...