Skoči na vsebino

Toothe

Svinjski pastir
  • Število vsebin

    6
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Vse objave od Toothe

  1. Kakopak, zapliniš center ljubljane zadelj šestih prevrnjenih smetnjakov. Očitno se sklepa kakšna pogodba za dobavo kanistrov solzilca. *ahem, ahem* Vse skupaj je izpadlo precej amatersko s strani policije, kako so obvladali neorganizirano "množico".
  2. Enako bi lahko rekli, da je precej folka glasovalo za zadelj čisto drugih motivov kot zakon o vodah.
  3. Janez lahko svoje mesijanstvo dokaže s tem prispevkom, takorekoč Odrešenikovih 33 let je minilo, da je zadel žebljico na glavico.
  4. Eh, sam sem bil mnenja, da me pri "vrhovnem poglavarju Gladka Glava ki ni čisto gladka" že ne more več presenetiti, ampak tole je pa že na nivoju Untergang clip remixov, ker nekaj je, da se gre svoje "mesijanstvo" v naši politiki, medijih in na strankarskih kongresih, sedaj je pa prenesel vse to na večji oder. Nevem, meni trenutna situacije deluje, kot da ni zmožen več se nadzorovati kaj izusti, že "vstaja in nož v hrbet" Viranta 2013 mu je pustila posledice oz. ko so ga pa na Dob vrgl pa nevem, mu je ves priučen bonton (in razum) odšel v Noriško kraljestvo. Morda se je pa le podal v znanstvene vode in dela raziskavo koliko gnojnice lahko zliješ po poslancih, parlamentu, strankah in volilcih preden majo "poln kufr". (beri, Trol kot predsednik vlade RS, kako inu koliko)
  5. @tomazek Res je, da imam malce "zastarele" informacije, ker je mati moja šla v penzijo par let nazaj, je pa delala v naročniški službi rtvja in je točno s tem imela opravka, po tedanjih pravilih (ko še niso opredelili zakonsko računalnikov in ostale mobilne periferije kot sprejemnik RTV signala) lahko takšno vlogo sprejeli, če nimaš doma TV-ja, sedaj pa veliko težje. Roko na srce je tale "Hojsk" bolj taka pol-resnica kjer lahko nekomu ki mu "overjeno vlogo na upravni enoti" še vseeno zavrnejo. Poleg tega če smo natančni, s tem obrazcem ne "odpoveš tv naročnino" ampak odjavljaš RTV sprejemnik (oz. lastništvo le tega). Tako da v primeru da RTV službi uspe preveriti stanje v "odpovedanem gospodinjstvu" in stanje na terenu ni takšno kot ga je vložnik izkazal v "overjeni vlogi", te 100% caka "overjena globa RS". Lahko se pa verjetno tudi pravdaš, če prejmeš globo pa bodo odvetniki srečni.
  6. Tole lahko vsak odda, pa napise kar želi kot razlog tako kot lahko oddaš vlogo za socialne prejemke, ali pa za oprostitev plačila <vstavi poljubno dajatev> pa to še ne pomeni da ti bodo spejeli vlogo, kot veljavno, oz. kot piše na dnu vloge, če v gospodinjstvu imaš napravo sposobno prejema TV signala kršiš lastno izjavo in si lahko srečni prejemnik globe z strani države. (p.s. z davki se ni za hecat) Je pa res, da verjetno glih ne preverjajo preveč ali posameznik krši tole...
×
×
  • Ustvari novo...