Skoči na vsebino

iguana

Rumeni jak
  • Število vsebin

    122
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Prispevki od iguana

  1. Ripper reče pred 1 uro:

    Jaz bi vzel prve. Že sedaj imam 2 generaciji Sennheiserce in meni so top. 

    Senks. Tudi jaz sem se najprej nagibal k Sennheisercam, da sprobam to nemsko vsestranskost. Glavni minus mi je bojda dokaj slab ANC, ampak ne vem kaj to pomeni v praksi, za vecino casa moje uporabe itak to ne bo pomembno, ker ne bodo toliko zunaj. Lahko das kaksen komentar na izolacijo zunanjega zvoka, ce imas zaprte?

  2. Tudi jaz prosim za pomoč/nasvet.

     

    Kupujem over-ear slušalke, primarno za poslušanje glasbe, tudi za YT in splošno uporabo, uporabljal jih bom v pisarni pa tudi na terenu/potovanjih, tako da iščem ''zaprte'' modele, večinoma jih bom uporabljal na žico, ampak v določenih primerih bi bil praktičen tudi BT, cena okoli 100€. Najbolj pomembna mi je kvaliteta zvoka in udobje - da jih ni problem imeti na glavi par ur. Malo sem že brskal, nekako so tole trenutni favoriti:

     

    SENNHEISER brezžične naglavne slušalke HD 458BT ANC Wireless, črno-rdeče | Sennheiser (shoppster.si) Samo 90€ trenutno.

    Anker Soundcore Space One ab € 99,96 (2023) | Preisvergleich Geizhals EU Izšle pred kratkim, naj bi bile super glede vseh dodatkov, ki jih nudijo, še najmanj je mogoče kvaliteten sam zvok

    Audio-Technica ATH-M40x ab € 104,00 (2023) | Preisvergleich Geizhals EU Nimajo BT

     

    Sem spregledal kaj zanimivega ali so to primerni finalisti? Do sedaj sem imel in ear Soundmagic E10, ampak se je začel luščit kabel pa tudi sicer sem pripravljen za nekaj novega. Imam tudi Grado SR80, ampak slednje niso primerne za željeno uporabo, ker so odprtega tipa.

     

    Kakšno mn3nje?

  3. black187 reče pred 2 urama:

    Kul, slovenci polarizirani glede druge svetovne vojne, glede leve in desne opcije in sedaj še cepljeni in necepljeni.

     

    divide et impera

    Jst sem necepljen, levičar, slovenskega rodu, delavski razred. A bom na pravi strani, ko se bo začelo? Bo kr zahtevno z vsemi temi seznami in kategorijami, boljs da se prej zmenmo al kaj? 

  4. Upam da cepljeni ne bodo preveč glasni in sovražno nastrojeni do necepljenih, so namreč v precejšnji manjšini (38.1%), sploh če upoštevamo, da je starejša populacija dobro pocepljena. Know your place, da se ne bomo grdo gledal slučajno. 

    • Trol 1
    • Solzice 1
  5. Sam je tale Darryl, če gledaš starejše posnetke in način, hitrost ter vsebino povedanega, kot tudi odgovore na vprašanja udeležencev, pravi genij. Lahk bi se česa drugega lotil, da bi več zaslužil v življenju. :)

     

    Sicer se pa zgleda pripravljajo temelji za first contact. CNN nonšalantno priznava na podlagi poročil Pentagona, da NLPji obstajajo in da je to jasna stvar. Vsekakor malce čudno, glede na več desetletno zanikanje in norčevanje iz "believerjev". 

     

     

    Verjetno je boljše, če gre res za aliene, ker druga možnost je, da je "eliti" preko črnih projektov le ratalo razvit določene tesline zamisli in nas bodo še malo zavedli, zgleda nismo še dovolj. No, tretja, torej, da gre za nekakšne še ne raziskane naravne pojave, bi bla mal bedna. :)

  6. Enterprise reče pred 19 minutami:

    spam;  odpri locene teme, ce te moti to da se doticna nanasa na kitajsko.

    problem "ostalih, za katere smo od rojstva naucen, da tako pac ne more bit", je da so nekonsistentne, slabo razlozene, polne out-of-context informacij, dezinformacij, lazi itd.

    to ne pomeni da je vse, za kar slisimo, res, pa da se je epstein sam ubil, pa da svetovne elite niso kriminalci za v zapore, pa da so milijarderji filantropi, pa da se za zavesami ne izvajajo svinjarije najvisjih nivojev.

     

     

    in NE, za poljubno stevilo teorij zarot ne mores narest takih izsledkov, zato ker bos pri vecini pac moral ubrati taktiko dezinformacij in jemanja stvari iz konteksta. ker v danasnji poplavi informacij lahko vsako hipotezo, cetudi je povsem izmisljena, predstavis na nacin ki bo facebook mnozicam prepricljiv, tudi ce se dejansko, tehnicno gledano, ne bos lagal.

    Bmk za Kitajsko. 

     

    In ne govorim o kretenskih teorijah zarot. Govorim o tem kar je dal ven Assange ter Wikileaks (in kar si omenil tudi ti) in je za večino ljudi to se vedno teorija. Če pa ni teorija, jih pa pac ne moti oziroma pride znani rek, jah, to je tak zmeri blo in tak zmeri bo, odrasti ti utopist. Ampak kokrkol se trudim to razumet, mi ne gre in ne gre, ker je ta problem večji kot pa kje je kovid nastal - ti isti ljudje so si premoženje med kovidom podvojili, razlike se samo še bolj poglabljajo in jasno je, da to ne pomeni nič prijetnega za prihodnost za večino nas.

     

    Sori ker ti smetim temo, se bom odstranil, brez skrbi. 

  7. Galko reče pred 36 minutami:

     

    kaj je to zaeno posploševanje pa tlačenje nekih svojih projekcij drugim v usta ffs

     

    ni nobena "zarota" niti nimam trdega tiča zaradi bad guy kitajcev. IMO so delali eksperimente z biološkim orožjem, tako kot ostali dve vojaški supersili. Tekom testiranj so nekaj zafukali in po nesreči izpustili virus med folk. 

     

    ne bom šel zaradi tega lajkat objav od Adam Velkavrha niti ne protestirat pred kitajsko ambasado. Se mi zdi pa to najbolj realen scenarij od vseh teorij, ki so prišle med folk.

    Takšen research z "dokazi" kot ga je naredil OP, lahko narediš za poljubno število teorij zarot. Za tole sem nam zdi, da bi lahko bila resnična, ostale so pa bullshit, ker smo nauceni od rojstva, da to tako pač ne more bit. Jst osebno pa ne vidim glih neke vlke razlike in so mi hecni kolegi skeptiki, ki zdej na polno verjamejo v to zaroto. 

  8. Ampak če je kovid zarota, a ni potem logično, da so možne tudi ostale globalne mahinacije in se verjetno tudi dogajajo? Denar je sveta vladar, Assange je v zaporu, v biti ni potrebno vedeti veliko več kot to. Al v to zaroto verjamete samo zato, ker bodo Kitajci izpadli bad guysi in mate zato trdega tiča? 

  9. No sej, še boljše, se strinjam z Mariborom, vso to nesnago je treba počistit, ampak začeli bomo pa pač z Janezom, ki je trenutno na prestolu in je obenem tudi največja gamad od vseh.

    • Račka +1 3
  10. V revolucionarnem Mariboru začelo vret, je to začetek konca za Janeza? Ko se toti Štajerci zbudijo, ni več poti nazaj. Če ne bo 12.4. konec lockdowna, se nam morda zgodi ulica, nice . :)

     

    PS: zgrešil temo, bi kdo prestavil v protivladne proteste? 

  11. Na zahodu se sicer kar oreng protestira proti ukrepom zadnje dni? Kako to, da mediji ne poročajo o vseh teh Potrcih, bi si mislil, da jih bodo z veseljem pokazali in malo osmešili.

     

     

     

×
×
  • Ustvari novo...